Viikonlopun kaasojen ja morsiamen kampaukset

NUDE

Viikonloppuna juhlittiin ystäväni Elinan häitä Vantaan Nygårdsissa. Sain kunnian olla jälleen yksi viidestä kaasosta ja tehdä morsiamen kampauksen ennen häitä.

En ollut juuri miettinyt omaa kampaustani. Pari päivää ennen kuulin muiden kaasojen puhuvan läpivetoletistä ja saimmekin idean tehdä kaikille samanlaisen kampauksen! Paitsi yhdelle, jonka tukan pituus ei tähän kampaukseen olisi tainnut riittää. Kaikki tekivät omat kampauksensa ja muut kaasot kertoivatkin hyödyntäneen meikäläisen tutorialia ;) Itselläni tähän kampaukseen meni vaivainen vartti eli tässä ihan oikea pikakampaus kesän juhliin!

Morsiamelle tein tavallisen ranskiksen ja ison hieman sivulla olevan niskanutturan. Edestä hiuksia jätettiin vähän auki, jotta lopputuloksesta tuli ihanan boheemi. Nutturan sisällä oli donitsivalkki ja kampauksen viimeisteli aiiiivan ihana kukkapanta!

Ihana rakkaudentäyteinen viikonloppu <3

Kommentit

Salla Vikman (Ei varmistettu)

Voi miten ihanat lookit! Osaatko sanoa mistä kuvissa esiintyvien kaasojen mekot olivat?

Erika Naakka
NUDE

Violetit puvut on Asokselta (tosin mun jo aika vanha, eli ei varmaan löydy enää) mutta Katjan puku on Multiway :) Muiden kaasojen mekot on Nelly.comista tilattu :)

Mamami (Ei varmistettu)

Voi miten kaunista!
Minua myös kiinnostaisi kaasojen asut ja olisi kiva nähdä enemmän kuvia, esim. ryhmäkuva?

Erika Naakka
NUDE

Ryhmäkuvan otti valokuvaaja, joten sitä ei varmaan saa ainakaan vielä kuukauteen omiin käsiin :/ Mutta violetit mekon on Asokselta, muut kaasomekot Nelly.comista :)

Netta_ (Ei varmistettu)

Upeat kaasot ja morsian! Minua kiinnostaisi tietää minkä merkkinen morsiammen mekko on sillä rakastuin tuohon täysin!!!&lt;3

Erika Naakka
NUDE

Mekko on Zazabella dazzling ja pitsi-bolero on erillinen, sen merkkiä morsian ei tähän hätään muista.

Erika Naakka
NUDE

Morsian voisi kuulemma myydä pukunsa sulle, jos olet kiinnostunut ;)

Erika Naakka
NUDE

Koko on noin 38 :)

Kommentoi