Vinkki! Ylirajauksella pulleammat huulet

NUDE

Kylie Jennerin ansiosta sääntö rajojen sisällä pysymisestä on heitetty aikapäiviä sitten ulos ikkunasta. Nyt huulet saavat olla ylirajatut ja meikäläinen minihuulineen ei voisi olla trendimuutoksesta onnellisempi.

En siis tarkoita, että huulet rajataan puolella sentillä yli äyräiden, vaan hienostunut ylirajaus tehdään millimetrien tarkkuudella ja itseasiassa vain huulten keskiosiin. Pullistava ylirajaus on hienovarainen, eikä katsojan kuulu oikeastaan edes huomata sitä.

Vinkkasin tästä kikasta jo aiemmin, mutta kun keskustelin siskoni kanssa huultenrajauksesta tajusin, että tähän tarvitaan vielä oma postaus ja havainnollistava kuva. Itse rajaan huuleni näin aina, eikä tulisi mieleenkään lähteä ovesta ulos before-kuvassa näkyvillä viivahuulilla.

Jutun juju on siinä, että huulet rajataan keskiosasta noin millimetrin verran yli ja reunoissa omien rajojen mukaisesti. Sekä ala- että ylähuuli rajataan samalla tavalla. Kässääthänsä?

Kuvissa käytetty huulipuna: Stila All Day Liquid Lipstick sävyssä Beso (täältä ja psst.. koodilla FEELFEB20 20% alennus yli 100e tilauksista). Ja vinkkinä, että mattaiset huulivärit toimivat tässä hommassa ehkä parhaiten. Ne eivät lähde liikuskelemaan päivän mittaa, vaan tarkkaan tehty huultenpullistus pysyy vaikka 17 tuntia!

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + INSTAGRAM

Kommentit

Mariaa
Hömppätaivas

Itse en ole edes tajunnut rajaavani huulet yli ennen kuin nyt. Tilanne on yleensä aluksi niinkuin tuossa before kuvassa, mutta sitten se ei näytä omiin silmiin hyvältä, joten lopulta puna on niinkuin tuossa after kuvassa.

Ella/Edgy Beauty (Ei varmistettu) http://edgybeauty.blogspot.fi

Tää on niin lifesaverkikka! Etenkin tälläisillä huulilla kuin mun on, kun alahuuli on oikein täydellisen pullea ja ylähuuli taittuu sisäänpäin niin, että sitä ei oikein näy :D

Erika Naakka
NUDE

Siis oikeesta kuvakulmasta mulla ei oo ylähuulta ollenkaan :D Hyvä jos tästä vinkistä on siis sullekin hyötyä!

Miss (Ei varmistettu)

Jep, täällä tivunnokka-huuli ilmoittautuu. Tää on jotenki paljon toimivampi kikka kuin että vetäis koko huulet yli rajojen, tulee luonnollisempi lopputulos.

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Pitääpä sen verran viilata pilkkua, että huulten muoto määrittänee sen, mistä ylirajataan. :-) Mulla on pulleet, mutta kapeat huulet, joten jos mä rajaisin yli vain keskeltä, näyttäs nukelta. :-D Jos mä siis jostain rajaan yli, niin ulkonurkista vähän. Mut tosi kiva ja hyvin havainnollistava postaus!

Ajattelin juuri kommentoida vähän samaa :-D itselläni kans on melko "pyöreä"(?) suu, ja vaikka pulleat huulet ovatkin muiden ihmisten keskuudessa halutut, niin mulla tulee todellinen mollamaija-efekti jos punaan huulet normaalisti, puhumattakaan että ylirajaisin keskiosasta. Yritänkin siis aina rajata juuri huulten ulkonurkista ihan pikkiriikkisen, jotta tulisi tasapainoisemman näköiset huulet. Kauhean vaikeaa tämä naisen elämä :-D

Kiitos silti kivasta postauksesta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mutta eikös tuossa before kuvassa ole ALI rajatut huulet? Oon monesti ihmetellytkin miksi lehtien sivuilla näkyy hienosti meikattuja kasvoja mutta huulet maalattu ihonväriseksi ja sitten alirajattu näyttämään pienemmiltä :/ Itse en harmi vaan ole oikein oppinut käyttämään tummia tai kirkkaita punia kun ne saa mielestäni normipulleat huuleni näyttämään aina pienemmiltä vaikka kuinka ylirajaisin.

Erika Naakka
NUDE

Alahuulen olisi voinut kyllä rajata isommin mutta muuten on kyllä omien huulteni mukaan tehty :)

Huulijuttu (Ei varmistettu)

Mun mielestä kans näyttää alirajatulta. Itelläni menee samalla tavalla, että ns. värillinen huulialue loppuu ennen kun huuli loppuu. Haha, kuulostanpa hassulta! Mutta lasken huuliksi kaiken sen "törröttävän" alueen, joten esim. näissä esimerkkikuvissa vasta tokassa kuvassa alahuuli on rajattu oikeasta kohti :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Juurikin sama! Yritin pukea tätä sanoiksi jo eilen, mutta luovutin iltapäiväväsymyksissäni. Munkin mielestä kaikki ulkoneva osa on huulta, joka kuuluu punata. Tämä toki riippuu varmasti paljolti huulten muodosta, mutta itse en ainakaan koe näyttäväni ihan tökeröltä vaikka onkin punat "yli rajojen".

Lullah

Kokeilin ylirajausta Sensaisti blogin "Toisen huulet" postauksen myötä juuri siksi, että sillä saa skarpimman rajan. Mulla on semmonen häilyvä vaaleanpunainen alue varsinkin alahuulen alla. Siitä kun ylirajaa vähän, niin saa siistimmän linjan. Ylähuuli ei mitään niinkään kaipaa. 

En huomannut ennen kuin pari vuotta sitten miten massiiviset huulet minulla on. Asian ymmärsin vasta, kun amatööriteatterin maskeeraushommissa näki, miten pienoisia huulia ihmisillä on. Nyt kun ylirajaa (eteenkin kirkkailla tai tummilla sävyillä), niin tulee semmoiset kunnon Kylie Jenner pusuttimet. Ei siinä, silloin vain pitää vähän rajottaa silmämeikki tai vetää täysin gootisti. 

MarielL (Ei varmistettu)

Ylirajaus tosiaan on hienovaraisesti toteutettuna erittäin toimiva kaunistus, ja oli sitä jo kauan ennen Kylietäkin :) Itse Kylie Jennerinhän ei tosin juuri tarvitse overlinereita vedellä kun on ajat sitten plastiikka kirurgilla muokattu huulet fillereillä.. Mutta kiitos oivasta postauksesta meille, joiden pitää itse piirrellä paremmat rajamme ;)

Marieve (Ei varmistettu)

Hephep!
Kovin kiinnostuneena tuosta Stilan All Day Liquid Lipstickistä olen, mutta kiireellisyyden vuoksi pitäisi löytää mahdollisimman vastaava tuote, jota Helsingistä saisi :) Osaisitko vinkata?
Ensi viikonlopun juhliin niin kovastijj haluaisin kauniit punahuulet!

Erika Naakka
NUDE

No yhtä hyvää ei ole, siksi tilaan tuota Stilaa, mutta DkdkEstee Lauder Pure Color Envy Matte Sculpting mattapuna tulee hyvänä kakkosena ja tietääkseni sitä saa Stockalta :) Sit on tietysti aina perus luotettava Mac.

Kommentoi