Vinkki! Ylirajauksella pulleammat huulet

Kylie Jennerin ansiosta sääntö rajojen sisällä pysymisestä on heitetty aikapäiviä sitten ulos ikkunasta. Nyt huulet saavat olla ylirajatut ja meikäläinen minihuulineen ei voisi olla trendimuutoksesta onnellisempi.

En siis tarkoita, että huulet rajataan puolella sentillä yli äyräiden, vaan hienostunut ylirajaus tehdään millimetrien tarkkuudella ja itseasiassa vain huulten keskiosiin. Pullistava ylirajaus on hienovarainen, eikä katsojan kuulu oikeastaan edes huomata sitä.

huulten rajaus.jpg

Vinkkasin tästä kikasta jo aiemmin, mutta kun keskustelin siskoni kanssa huultenrajauksesta tajusin, että tähän tarvitaan vielä oma postaus ja havainnollistava kuva. Itse rajaan huuleni näin aina, eikä tulisi mieleenkään lähteä ovesta ulos before-kuvassa näkyvillä viivahuulilla.

Jutun juju on siinä, että huulet rajataan keskiosasta noin millimetrin verran yli ja reunoissa omien rajojen mukaisesti. Sekä ala- että ylähuuli rajataan samalla tavalla. Kässääthänsä?

huulten rajaus 2.jpg

Kuvissa käytetty huulipuna: Stila All Day Liquid Lipstick sävyssä Beso (täältä ja psst.. koodilla FEELFEB20 20% alennus yli 100e tilauksista). Ja vinkkinä, että mattaiset huulivärit toimivat tässä hommassa ehkä parhaiten. Ne eivät lähde liikuskelemaan päivän mittaa, vaan tarkkaan tehty huultenpullistus pysyy vaikka 17 tuntia!

FOLLOW: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK + INSTAGRAM

Kommentit (14)
  1. Itse en ole edes tajunnut rajaavani huulet yli ennen kuin nyt. Tilanne on yleensä aluksi niinkuin tuossa before kuvassa, mutta sitten se ei näytä omiin silmiin hyvältä, joten lopulta puna on niinkuin tuossa after kuvassa.

  2. Ella/Edgy Beauty
    10.2.2016, 13:26

    Tää on niin lifesaverkikka! Etenkin tälläisillä huulilla kuin mun on, kun alahuuli on oikein täydellisen pullea ja ylähuuli taittuu sisäänpäin niin, että sitä ei oikein näy 😀

    1. Siis oikeesta kuvakulmasta mulla ei oo ylähuulta ollenkaan 😀 Hyvä jos tästä vinkistä on siis sullekin hyötyä!

    2. Jep, täällä tivunnokka-huuli ilmoittautuu. Tää on jotenki paljon toimivampi kikka kuin että vetäis koko huulet yli rajojen, tulee luonnollisempi lopputulos.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *