Vuoden parhaat uutuusripsarit

NUDE

Pääsin muutaman ammattilaismeikkaajan kanssa valitsemaan vuoden parhaita uutuustuotteita juuri ilmestyneen Trendin Best Beauty Buy 2017 -osioon. Yritin käydä läpi kaikki mahdolliset uutuudet, joihin olen tänä vuonna ihastunut ja pisin vaihtoehtolistaus syntyi yllättäen ripsaririntamalta. Ja itseasiassa se on edelleen pidentynyt Best Beauty Buy 2017 -valintojen jälkeen!

Ripsi-game on ollut tänä vuonna siis erittäin kovaa ja uusia lemppareita on laatikostot pullollaan. Tässä siis top 5 ripsaria tältä vuodelta eli tsekkaa ainakin nämä seuraavan kerran kun käytössä oleva ripsarisi loppuu.

MUHKEIMMAT RÄPSYT. Lancôme Grandiôse Extrême -ripsaria olen käyttänyt koko joukosta eniten ja olen siitä yhden arvostelun kirjoittanutkin. Mutta lyhyesti vielä: tällä S-kirjaimen muotoisella maskaralla jos millä saa lisämatskua omiin miniripsiinsä. Ihan kreisi volyymiripsari! Mutta hinta ei ole se joukon alhaisin, tästä saa pulittaa noin 33 egeä (Feeluniquessa 32).

VUODEN HYPETETYIN. Yksi tämän vuoden eniten hehkutettu ripsari oli varmastikin Lumenen True Mystic Volume (arvostelupostaus), koska tältä merkiltä ei tunnetusti ole tullut mitään huippuripsareita. Myös tämä ripsari menee siihen tuuheuttavien kategoriaan. Tämä ripsari on merkin edeltäjiä paljon kuivempaa, joten ripsiin jää mukavasti tavaraa jo yhdellä kerroksella.

True Mystic Volume taidettiin pistää markkinoille inan ennen vuoden vaihtumista, mutta koska pöhinä jatkui pitkälle alkuvuoteen, laitan sen mukaan listaukseen. Lisäksi samaisesta ripsarista tuli toukokuussa myyntiin vedenkestävä versio, joka sekin on todella hyväksi todettu. Hintaa näillä on noin 19 euroa (Elevenillä 17,80e).

HAASTAVIN LEVITYS. Kolmas lempparini on L'Oréal Paris False Lash Wings Sculpt, (arvostelupostaus), joka on peräisin myös ihan vuoden alusta. Tämä ei ehkä ole joukon helppokäyttöisin, sillä ripsarilla voi saada liikaa maskaraa ripsiinsä, mutta onnistunut lopputulos on todella näyttävä. Ripsarin idea on saada väriä myös aivan tyveen niihin pienimpiin vasta kasvaviin ripsiin ja siinä se kyllä onnistuu. Näyttää melkein siltä, että olisin ripsarin lisäksi tehnyt myös rajauksen! Hintaa tällä myöskin noin 19 euroa (Elevenillä 17,40e).

PARAS HINTA-LAATU-SUHDE. Vähän aikaa sitten ihastuin Essencen The False Lashes Dramatic Volume Unlimited -ripsariin (arvostelupostaus), jossa hinta (3,49 e) on kyllä enemmän kuin kohdillaan. Tämäkin on mukavan kuivaa tavaraa, joten ripsistä tulee paksumman näköiset, mutta kuitenkin ilman paakkuja. Harja on hyvänkokoinen ja kapenevalla kärjellä saa ripsiväriä myös ihan silmän sisäkulmaan saakka. Näin vähäisillä kolikoilla ei uskoisi saavan näin laadukasta tavaraa.

EROTTELEVIN. Kaikista uusin ihastukseni on Elizabeth Ardenin Grand Entrance Mascara. Ja rakkaus on niin uusi, etten ole edes ehtinyt kirjoittaa tästä vielä ylistyspostausta. Olkoon tämä siis se.

Elizabeth Ardenin meikit rantautuivat Suomen markkinoille vasta tässä kuussa. En siis luonnollisestikaan ole koskaan kokeillut mitään merkin meikkejä, enkä osannut odottaa mitään suuntaan enkä toiseen. Mutta tämä ihastus iski heti siitä ensimmäisestä vedosta. Ripsarin koostumus on yksinkertaisesti sanottuna täydellistä. Se levittyy kuin unelma, ei jätä pienintäkään paakkua jälkeensä, mutta ei ole myöskään liian löysää niin, että vetoja saisi tehdä kymmeniä yhteen silmään. Ja nyt taidan vihdoin tietää, mitä on se kuuluisa erottelevuus. Grand Entrance -ripsari ei myöskään kuivu kovaksi kerrokseksi ripsiin, vaan jättää ne miellyttävän taipuisiksi. Harmi vain, että tämä tämän hetken kaikista suurin suosikkini on myös se yksi hintavimmista. Grand Entrance Mascara kun maksaa myös sen 32 euroa.

Ihanaa joulukuun ekaa! Ja hei, mikä on sun uusin ripsarisuosikki? :)

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Kommentit

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.fi

Toi False Lash Wings Sculpt on nimihirviöstä huolimatta mun suosikki tältä vuodelta! True Mystic oli myös hyvä, mut mä oon nyt tykänny jopa enemmän True Mystic Curlista.

Erika Naakka
NUDE

Mulle se Curl taas ei toimi niin hyvin. Tai ei ainakaan tuuheuta niin tehokkaasti :D Kannattaa hei testata noita Essencen ripsareita myös! Ne on saanut tosi paljon kehuja lukijoiltakin.

Miia Ezen (Ei varmistettu) http://www.idealista.fi/miikkulaisen/

Heippa kaunotar! Oot tainnut joskus täällä vinkatakin (muistanko oikein?) Oriflamen The One ripsarista ja olen siihen edelleen koukussa.

Muuten oli todella kiva tutustua ja olipa niin ihanaa nähdä kuinka avoin ja mukava ihminen olet myös "luonnossakin". :) Nähdään taas seuraavissa blogitapahtumissa.

Erika Naakka
NUDE

Joo ja mäkin tykkään siitä varmaan aina. Nyt se vaan on loppu, eikä tee mieli ostaa uutta kun laatikossa odottaa noin 20 muutakin ripsaria testaamista :D

Voi kiitos tästä viestistä <3 Pelastit kyllä mun viikon. Oli ihanaa tutustua myös suhun ja toivottavasti nähdään taas pian jossain tapahtumassa! :)

Jm (Ei varmistettu)

Tuon False Lash Sculptin olen kokeillut ja tykkäsin paljon! Uusi ripsarilempparini on kuitenkin L'orealin Volume Million Lashes Fatale. Se tuuheuttaa ja pidentää tosi hyvin ja harja on helppokäyttöinen :)

Erika Naakka
NUDE

Uuh kiitti vinkistä! Saattaa olla että mulla on toi jossain odottamassa testaamista :D Täytyy etsiä se!

CougarWoman
CougarWoman

Mä olen vetänyt jo vuosia Kanebo Sensain 38:lla, en vaan ole toistaiseksi löytänyt vesiliukoista ripsaria, jonka kanssa voi huoletta mennä rankkasateeseen, uimaan tai saunaan ilman, että saa pandasilmät. (Vedenkestäviä en saa pois ripsistä edes puukolla.) 

Kuulen mielelläni, onko vastaavaa olemassa muilta merkeiltä!!! :) 

Erika Naakka
NUDE

Musta taas tuntuu, että tosi moni uusista ripsareistä on kosteudenkestäviä, niinkuin tuo Kanebo. Ainakin tuo Lancome tuntuu siltä :)

CougarWoman
CougarWoman

Se Lancome mua kiinnostikin, mites olis joku icewaterbucket-tyyppinen testi? :D :D :D 

Mikaelaxandra (Ei varmistettu) https://allthelovesofmylife.blogspot.fi/

Mä käytän ite L'orealin False Lash Wingsiä vedenkestävänä versiona, koska se pitää taivutukset parhaiten kaikista, mitä oon kokeillu. Sitä on vaan maailman ärsyttävintä hinkkaa pois iltasin eikä se meinaa lähtee millään :D Ni olisko vinkkejä hyvin taivutukset pitävistä ripsareista tai huomasitko noissa sun suosikeissa sellasii eroja?

Erika Naakka
NUDE

Mä en ainakaan tähän mennessä oo huomannut eroa vedellä lähtevien ripsareiden välillä. Ainoastaan se auttaa, että laittaa alle vedenkestävää :/

Kirby (Ei varmistettu)

Kaikkein paras ripsari on Maybellinen The Rocket Volum Express (sinipinkki puteli). Yleensäkin olen todennut kumiharjaiset ripsarit tsiljoona kertaa paremmiksi kuin muut (mistä ikinä ne "muut" sitten valmistetaankaan). Itselläni on luonnostaan pitkät ja taipuisat ja kohtuu tuuheat ripset, mutta suomalaiselle tyypillisesti ne eivät näy yhtään, ellei niihin laita ripsaria. Nyt testissä on ollut Maybellinen The Falsies Push Up Drama Mascara, joka sekin on ihan kelpo "volyymilookiin", mutta ripset paakkuttuvat hieman herkemmin eikä harja ole ihan yhtä kätsy kuin Rocketissa. Maybellinen hinta-laatusuhde on mielestäni hyvä.

Mielestäni isoin tekijä ripsivärin onnistuneessa lopputuloksessa on harja. Ja harjan toimivuus taas riippunee paljolti oman ripsen pituudesta/tuuheudesta jne. Kiva kuitenkin kun teet näitä postauksia! Voisit kuvata putelin vähän lähempää vielä, jotta olisi helpompi nähdä harja. Näiden kuvien perusteella kokeilisin mieluiten tuota Elizabeth Ardenia, hinnasta riippuen. Hyvä että tartuit tähän merkkiin, vaikka se ei niin "seksikäs" kosmetiikkavaikuttajien keskuudessa tällä hetkellä olekaan.

Erika Naakka
NUDE

Mulla se Rocket Volum Express ei oikeen toiminut hyvin enkä tykästynyt :/ Mutta Maybellinen perus keltainen Colossal Volum Express on mun ikisuosikki! Mutta tässä postauksessa käsittelinkin vain tämän vuoden uutuustuotteita ja tuo Maybellinehan on jo monen vuoden takaa :) Mutta kumiharjaksisista mäkin usein tykkään, sellaiset on tosiaan tuossa Ardenissa ja myös Lancomissa ja Lorealissa :)

SiiriS (Ei varmistettu)

Siis mistä tuota Elizabeth Ardenia on saanut vasta kuukauden? Itse ostin merkin silmämeikin pohjustusaineen Stockmannilta yli vuosi sitten...

Erika Naakka
NUDE

Siis Elizabeth Ardenin meikit ovat olleet myynnissä Suomessa vasta kuukauden. Ihonhoitotuotteet tietty jo vuosia :)

Kommentoi