Ladataan...

Pari viikkoa sitten Suomessa lanseerattiin amerikkalainen tuotesarja Physicians Formula, jonka saapumista moni on varmasti odottanut jo pitkään. Tähän saakka tuotteita on ollut saatavilla ainoastaan nettikaupoista, mutta nyt sarja lanseerattiin 10 isoimpaan Citymarketiin. 

Kalifornilaisen Physicians Formulan tarina alkoi jo vuonna 1937, kun lääkäri ja allergiaspesialisti Dr. Frank Crandall perusti tuotesarjan auttaakseen ihosairaudesta kamppailevaa vaimoaan. Physicians Formulan tuotteet ovat tarkkaan tutkittuja, ne sopivat herkälle iholle ja ne eivät sisällä 150 tunnettua ihoa ärsyttävää ainesosaa. Sarja käyttää tuotteissaan hoitavia ja ihoystävällisiä raaka-aineita ja tuotteet ovat hypoallergisia ja dermatologisesti testattuja. Tuotteissa ei ole hajusteita, parabeeneja, gluteenia ja niitä ei ole testattu eläimillä. 

 

 

Sain muutaman tuotteen testattavaksi ja palaan osaan myöhemmin, mutta kahdesta tuotteesta en malttanut olla kertomatta. 

Physician Formulan tunnetuin tuote on Muru Muru Butter Bronzer- aurinkopuuteri, joka olikin ainoa tuote, josta olin kuullut etukäteen, koska sitä suitsutetaan ympäri maailmaa. Kuuluisaksi puuterin tekee sen mielettömän hieno koostumus ja raaka-aineet. Aurinkopuuteri sisältää mm. muru muru-palmun, cupuacu-puun ja tucuma-palmun voita. Aurinkopuuteri pehmentää, ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

Aurinkopuuterin koostumus on ihan toista luokkaa kuin puuterien koostumukset yleisesti ovat. Se on silkkisen ylellistä ja levittyy iholle niin pehmeänä, että iho ei tunnu lainkaan kuivalle. Kuivaihoisena usein harmittelen kuinka ihoa kiristää kuivuuttaan puuterin, poskipunan ja aurinkopuuterin jälkeen - juuri kun olen kosteuttanut sen hyvillä tuotteilla pehmeäksi.

Aurinkopuuterista on saatavilla kaksi sävyä ja sain vaaleamman sävyn, joka on hyvä sävy vaalealle iholleni tuomaan lämpöä ja päivettynyttä ilmettä olematta yhtään liian tumma. Aurinkopuuteria voi hyvin levittää huolettomasti kasvoille ilman pelkoa övereistä. 

 

 

Saman sarjan poskipuna Muru Muru Butter Blush tuntuu samalta kuin aurinkopuuteri ja mukaani saama sävy Rosy Pink on kiva kylmä ja viileä pinkki sävy. Poskille väriä saa näyttävästi, vaikka se näyttää hentoiselta sävyltä kädellä. Positiivisin yllätys on kuitenkin tuotteen pysyvyydessä, sillä puna pysyy poskilla koko päivän! 

Olen monesti hämmästellyt päivän aikana peilin edessä, kuinka poskipuna vain pysyy ja pysyy. Jotkut poskipunat häipyvät poskilta jo parissa tunnissa, mutta tämä puna on ja pysyy. Ehkä se johtuu tuotteen raaka-aineista, sillä pysyväthän voidemaisetkin poskipunat yleensä iholla pidempään kuin kuivat ja puuteriset poskipunat. Poskipunasta on saatavilla neljä sävyä. 

 

 

Värikkään paratiisimaisen lookin omaavissa tuotteissa on kesäinen kookosmainen tuoksu, joka voi olla jonkun makuun voimakas. Itse en migreeniherkkänä voi käyttää esim. kookokselta tuoksuvia aurinkovoiteita, mutta näissä tuotteissa tuoksu ei haittaa yhtään. Tuoksu tuntuu nenässä hetken aikaa, muttei missään nimessä niin voimakkaana, kun kuin miltä tuote tuoksuu purkissa.

Tuotteissa on mukana peili ja rasian alla on piilossa myös vaahtomuovivippa, jolla tuote kehoitetaan levittämään. Itse käytän suurempaa sivellintä ja ne toimivat puuterin kanssa varsin hyvin. 

 

 

Tuotteita on saatavilla isoimmista K-Citymarketeista ( myymälät täällä) ja *täältä.

 

Onko sarja tuttu? Suositteletteko jotain tuotetta?

 

*tuotteet saatu testiin/mainoslinkki 

Ladataan...

*mainoslinkki

Erilaiset happotuotteet ovat yksiä tämän hetken suosituimpia ihonhoidon tehotuotteita retinoidin lisäksi. Ei ihme, sillä ne ovat tehokkaita ja niiden hyödyn näkee nopeasti. Hapot kuulostavat rajulta, mutta ne ovat kasvien ja hedelmien sokereista uutettuja happoja, jonka vuoksi niitä kutsutaan usein hedelmähapoiksi. Hapot kuorivat ihoa ja ne ovat hyvä vaihtoehto rakeellisille kuorinnoille. 

Glykolihappo on yksi suosituimmista hapoista. Se on pienimolekyylisin happo ja sen kerrotaan olevan tehokkain AHA-happo. Glykolihappo imeytyy syvimmälle iholle, jolloin se stimuloi myös kollageenin ja elastiinikuitujen tuotantoa. 

Glykolihappo kuorii, tai tarkemmin sanottuna liuottaa iholta kuollutta ihosolukkoa, mutta samalla se kosteuttaa ihoa ja sopii päivittäiseen käyttöön. Kuorimalla ihosolukkoa, iho pehmenee, kirkastuu ja kosteuttavat tuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Myös kuivaihoisten kannattaa kuoria ihoa välillä, sillä ihon pinnalta poistettu samea ja kuiva ihosolukko auttaa kosteuttavia tuotteita imeytymään ja tällöin niiden teho on parempi. 

 

 

Happojen käyttö kannattaa aloittaa varovaisesti, sillä ne saattavat aiheuttaa punaisuutta ja ärsytystä iholla. Happoja on eri pitoisuuksia ja kannattaa aloittaa tuotteiden käyttö pienimmillä pitoisuuksilla.  

Yksi glykolihappoa sisältävistä tunnetuista tuotteista on *Pixi Glow Tonic, joka sisältää 5% glykolihappoa. Pixin Glow Tonic on kulttituote ja se on monesti kehuttu ja palkittu tuote, joka antaa iholle hehkua. Vaikka tuote kuorii ihoa hellävaraisesti, se jättää iholle myös kosteutetun tunteen. Kasvovesi on erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle tarkoitettu tuote, joka sisältää kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa.

Kerrostan paljon tuotteita iholleni aamuin illoin ja olen kokenut, että kasvovesi on hyvä tapa lisätä glykolihappoa päivittäin iholle. Oikeastaan käytän kasvovettä vain kolme kertaa viikossa, sillä käytän retinoleja ja vahvaa C-vitamiinia usean kerran viikossa ja silloin en pyyhi kasvojani Pixin kasvovedellä. Ihan alkuun en innostunut kasvovedestä, sillä en nähnyt kosteuden lisäksi muita muutoksia ihossani. Ihoni on ollut pitkään niin kirkas ja kuulas hyvien tuotteiden jäljiltä, joten en huomaa kasvoveden tekevän mitään ihmeitä sen suhteen.
 
Kasvoveden tehon olisi saattanut huomata paremmin, jos en olisi hoitanut ihoani niin hyvin. Kasvovesi on kuitenkin hyvä tuote päivittäiseen glykolihapon saamiseen ja kirkkauden ylläpitoon, joten Pixi Glow Tonic sopii mielestäni siihen tarkoitukseen hyvin. 
 
 
 

 
 
Pixi Glow Tonicin lisäksi käytän pari kertaa kuukaudessa todellista tehotuotetta, jonka vaikutuksen näkee heti. Suosikkini on edullinen *The Ordinaryn AHA 30%  + BHA 2% Peeling Solution -kuorinta, joka on tehokas happokuorinta. Kuorinnan jälkeen iho on niin pehmeä ja tasainen, eikä yksikään kuorinta ole saanut aikaan sellaista vaikutusta ihollani. Tuntuu melkein kuin ylimääräinen kuiva kerros sulisi iholta pois ja alta paljastuisi pehmeää ihoa.
 
Jos iho ei ole tottunut happokuorintoihin, niin tuote saattaa olla liian voimakas. Oma ihoni kestää hapot hyvin ja siedän sitä hyvin, mutta jos iholla on pienikin näppy niin kirvely on hetkellisesti tosi voimakasta. Täältä voit lukea aiemman postaukseni tuotteesta.
 
Pixin ohella suosittu glygolihappi on *The Ordinaryn Glycolic Acid 7% Toning Solution, joka sisältää 7% glycolihappoa. The Ordinaryn tuotteet ovat suosittuja niiden edullisuuden vuoksi ja sarjasta löytää hyviä tehotuotteita. 
 

Pixi Glow Tonicia on saatavilla eleven.fi verkkokaupassa *täällä

 

Onko tuote tuttu? Käytättekö te glykolihappotuotteita?

 

LUE MYÖS:

The Ordinaryn sstetta hellävaraisempi retinoid 

Retinoli - tehokkain kosmetiikan raaka-aine ihon ikääntymisen hidastamisessa

Mizonin hyaluronihapposeerumi on ihon kosteuspommi

 

Ladataan...

*tuotteet saatu maahantuojalta/ affiliate-linkki

Olaplex hurmasi kuluttajat ja ammattilaiset mullistaen hiusten värjäämisen pari vuotta takaperin. Kaikki iloitsivat tuosta ihmeaineesta, joka vihdoin mahdollisti hiusten isot värimuutokset ilman, että hius kärähti hampuksi. Itsekin onnistuin saamaan puhtaan vaaleat hiukset monen vuoden tummaksi värjäämisen jälkeen. Monista vaalennuskerroista huolimatta hiukseni eivöt koskaan olleet venyvää purkkaa tai haperoa hamppua. 

Kampaajalla tehtävän Olaplex -käsittelyn huomaa selkeästi, sillä hius on pari viikkoa hoidon jälkeen pehmeä ja hyväkuntoisen tuntuinen. Vaikka en enää kovia vaalennuksia tarvitse, niin otan silti Olaplex-käsittelyn värin yhteydessä. 

Olaplexista on ollut myynnissä kotihoitoon tarkoitettu *no 3 Hair Perfector, joka jatkaa hiuksen vahvistumista ja korjausta kampaajakäyntien välillä. Ylläpitotuote on tarkoitus käyttää kerran viikossa tai useammin, jos siltä tuntuu. 

 

 

Tuoteperhe vahvistui viime vuonna shampoolla ja hoitoaineella ja niihin tuntuvat rakastuvan kaikki. Instagramin puolella tuotteita ylistellään ja moni ihastelee pehmeän sileitä hiuksia, jotka Olaplexin tuotteet ovat saaneet aikaan. 

*Olaplex no.4 Bond Maintenance Shampoo on vahvistava, korjaava ja kosteuttava shampoo, joka tekee hiukset kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. Shampoo on mitä täyteläisin, vaahtoavin shampoo, jota olen testannut. Sitä tarvitsee tuplasti vähemmän kuin muita shampoita, koska se lähtee vaahtoamaan täyteläisen pehmeänä hiuksessa. Shampoo on todella riittoisaa. Pesun jälkeen hius ei tunnu kuivalta ja nahkealta. 

*Olaplex no.5 Bond Maintenance Hoitoaine on korjaava, vahvistava hoitoaine, joka tekee hiuksista terveen näköiset latistamatta niitä. Hoitoaineen jäljiltä hiukset tuntuvat selviltä, pehmeiltä, muttei kuitenkaan mitenkään erikoiselta. Hoitoaine on niin paksua tököttiä, että sitä on vaikea saada pullosta ulos, mutta sitäkään ei tarvitse paljoa kerralla. 

Molemmat tuotteet sisältävät hiusten kiiltoa, käsittelyä ja kuntoa parantavia ainesosia.

  • Hapatettu vihreän teen öljy on korealainen kauneudenhoidon innovaatio, joka tuuheuttaa, vahvistaa ja antaa kiiltoa. 
  • Acaimarjauute on runsaasti antioksidantteja sisältävä supermarja, joka sisältää omega 3-, 6-, ja 9-rasvahappoja ja A- , C-,E- ja B-vitamiinia, jotka parantavat hiusten kuntoa ja tukevat uusien hiusten kasvua.
  • Abyssinianöljy on luonnollinen hoitoaine, joka auttaa säilyttämään värin ja suojaa hiuksia lämpökäsittelyiltä
  • Punainen merilevä kosteuttaa ja pehmentää tehokkaasti ja pitkäkestoisesti

Kaikki Olaplex-tuotteet sisältävät patentoidun bis-aminopropyl diglycol dimaleate-ainesosan, joka auttaa suojaamaan ja palauttamaan vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoituneita disulfidisidoksia. Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa. 

 

 

Ensimmäisen parin viikon aikana en huomannut shampoon ja hoitoaineen olevan mitenkään erikoisia, koska käytin niitä vain muutaman kerran hopeashampoiden lomassa. Olin jo aikeissa kirjoittaa tuotteista, että ne eivät tehneet mitään ihmeellistä hiuksilleni. Yhtäkkiä parin viikon jälkeen huomasin ison muutoksen hiuksissani - ne kiilsivät hyväkuntoisen näköisenä, luonnontaipuisa hius taipui kauniisti laineille ja ne tuntuivat pehmeille.

Mitä pidempään käytin kaksikkoa, sitä paremmin huomasin niiden vaikutuksen. En olisi uskonut sellaista päivää tapahtuvan, että menisin töihin suoristamatta hiuksiani tai edes hiusten pintaa. En nimittäin ole ikinä tykännyt luonnontaipuisista hiuksistani ja suoristan ne aina.

 

 

Kuvassa hiusteni latvat ennen ja jälkeen Olaplexin. Vasemman puoleisen kuvan nappasin Instagramiin päivänä, jolloin huomasin Olaplexin tehon ja sen, että latvat taipuivatkin kauniisti ja jotenkin yhtenäisenä laineille ilman minkäänlaista pörröisyyttä. Menin hiukset kosteana nukkumaan, harjasin latvat ja ne näyttivät tuolta. Yleensä hiukseni ovat lähempänä oikeanpuoleista kuvaa. Luonnontaipuisat hiukseni elävät vähän omaa elämäänsä. On päiviä, jolloin ne ovat todella kiharat ja takussa, joskus taas vähemmän. Jos menen hiukset kosteana nukkumaan, ne näyttävät pörröisiltä.

Sen huomasin, että jos shampoota ja hoitoainetta käyttää liian usein, niin hiukset tuntuivat latistuvan liian paljon. Jos näin käy, niin kannattaa pestä hiukset muutaman kerran jollain toisella shampoolla. Ero on kyllä huomattava pelkästään shampoolla ja hoitoaineella. Itse en tykännyt käyttää no 3 hoitoainetta, koska se pitää laittaa kosteaan hiukseen ja sen tulee antaa vaikuttaa hiuksessa jonkin aikaan, joten shampoo ja hoitoaine ovat mielestäni helpompia ja nopeampia käyttää.  

Tuotteita on saatavilla kampaamoista, Sokokselta ja *täältä

 

Oletteko kokeilleet tuotteita, toimiiko teillä? 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

*mainoslinkki

Whamisa on tuotebrändi, jossa yhdistyy kaksi minua tällä hetkellä erityisen paljon kiinnostavaa asiaa. Olen hullaantunut korealaiseen tapaan hoitaa ihoa ja tein vähän aika sitten myös loikan luonnonkosmetiikan maailmaan. Koreakosmetiikkamaailmassa kiehtoo tuotteiden kerrostaminen, kosteuttaminen ja korealaisten ihannoima kuulas iho. Luonnonkosmetiikka on taas alkanut kiinnostamaan yhä enemmän aidosti hyvää tekevien raaka-aineiden vuoksi. Tällä hetkellä seilaan uteliaana molemmissa maailmoissa ja koska Whamisa edustaa molempia ja on kaikenlisäksi laadukas sarja, on se vienyt minut mukanaan. 

 

 

Olen puhdistusvesien puolestapuhuja, koska ne ovat loistavia ja helppoja ihon puhdistustuotteita. Ne  poistavat kevyen meikin, toimivat kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena ja raikastavat kasvot aamuisin. Koska ihoni on kuiva, suosin paksuja ja geelimäisiä, kuivalle iholle sopivia puhdistusvesiä, jotka jättävät ihon kosteutetuksi.

 

 

Arvatenkin kun Whamisalta tuli *Cleansing Water jokin aika sitten valikoimiin, oli se saatava testiin. 

Whamisan puhdistusvesi on vähän paksumpaa nestettä. Sen kosteuttava vaikutus on huomattava ja puhdistuksen jälkeen tuntuu melkein siltä, kun iho ei kaipaisi monia hoitovesikerroksia. Puhdistusvesi jättää ihon ihanan pehmeän ja kosteutuneen tuntuiseksi.

Puhdistusvesi on kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle sopiva tuote, joka sisältää fermentoituja kukkaisuutteita, kirkastavaa lakritsiuutetta ja kosteuttavaa aloe veraa. Tuote puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ja se on mieto ja hellävarainen. Lisäksi tuote on vegaaninen, pähkinätön, gluteeniton ja biohajoava. Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Whamisan tuotteet ovat siitä erinomaisia, että ne eivät sisällä vettä vaan vesi on korvattu kasviuutteilla.

Whamisan tuotteet sisältävät fermentoituja raaka-aineita, joka tarkoittaa niiden maitohappokäymistä, jolloin raaka-aineet sisältävät huomattavasti korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita. Fermentointi parantaa myös raaka-aineiden imeytymistä ihoon. 

 

 

Voimakasta meikkiä puhdistusvesi ei poista helposti, sillä tuote on mielestäni enemmin kosteuttava kuin puhdistava. Voimakkaampi meikki neuvotaankin poistamaan pitämällä puhdistusveteen kostutettua pumpulia hetken esim. silmämeikin päällä jolloin meikki irtoaa paremmin. 

Olen käyttänyt puhdistusvettä aamuin illoin ja tykkään siitä paljon, koska se ei kuivata ihoa. Aamulla pyyhin kasvoilta edellisyön imeytymättömät tuotteet pois ja samalla se raikastaa kasvoja. Illalla käytän sitä öljypuhdistuksen jälkeen, jolloin se poistaa loput meikinrippeet kasvoiltani.

Tuotetta on saatavilla mm. Sokoksesta, *Natural Goods Companylta *House of Organicsilta ja *Biodellystä.

 

Onko muita Whamisaan tykästyneitä? Mikä on suosikkituotteesi?

Ladataan...

*sisältää mainoslinkkejä/tuotteet saatu

Korealainen Huxley villitsi maailman pari vuotta sitten melkein yhdessä yössä niin, että tuotteet olivat pitkään loppu kaupoista. Huxley on valloittanut syväkosteuttavilla, uskomattoman antioksidanttista viikunakaktusta sisältävillä tuotteillaan ja viikunakaktuksen povataankin olevan tulevaisuuden suosittuja raaka-aineita.

Sarjan perustaja uskoo less is more -ajatteluun eli siihen, että iholle ei tarvitse kerrostaa monia erilaisia tuotteita. Mikä on itseasiassa ihan päinvastaista kuin Koreassa yleensä tehdään. Huxleyn kerrotaan olevan ideaalinen varsinkin kaupunki-ilmastossa asuville, sillä sen antioksidanttipitoiset tuotteet suojaavat ihoa mm. saasteiden haittavaikutuksilta. 

 

 

Testailin loppuvuodesta sarjan tuotteita ja tykästyin eniten  *Toner Extract it -kosteuttavaan kasvoveteen ja *Grab Water Essence -tuotteeseen. Aiemman postaukseni löydät täältä.

 

 

*Huxley Fresh And More Cream on kevyt ja kosteuttava geelimäinen voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää 56% kaktusviikunan siemenöljyä ja se syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti lukiten kosteuden iholle. Tuote ei tuki ihohuokosia ja sisältää e-vitamiinia ja keramiideja, jotka ravitsevat ja estävät kosteuden haihtumista iholta. Lisäksi tuotteessa on japaninkoivun ja jättibambun mahlaa sekä vihannesportulakkauutetta.

Tuote on omalle kuivalle iholleni liian kevyt, vaikka se antaakin kosteutta. Se jättää iholle jopa vähän mattaisen pinnan ja ihoni kaipaa nyt talvella enemmän rasvaisuutta. Tuote toimii ihollani paremmin, kun lisään sekaan pari tippaa öljyä. Kesällä tuote voisi riittää pelkästään kosteuttavana voiteena seerumin kanssa.

 

 

*Huxley Sleep Mask: Good Night on kosteuttava naamio, joka on tarkoitus jättää iholle yöksi. Hemmotteleva, geelimäinen naamio sisältää kaktusviikunasiemenöljyn lisäksi hoitavaa keramiidia, kosteuttavaa glyseriiniä ja hyaluronihappoa sekä ihoa rauhoittavaa rohtosammakonputken uutetta. Tuotekuvauksen mukaan tuote kosteuttaa ihoa yön aikana ja aamulla herätessä iho on levänneen ja hehkeän näköinen. 

Kosteuttavaa naamiota voi käyttää vaikka pari kertaa viikossa yövoiteen sijaan. Naamio on loistava pika-apu iltoihin, kun iholle ei jaksa kerrostaa monia tuotteita hoitovesistä lähtien. 

Monet tuntuvat rakastuneen Huxleyn tuotteissa erityisesti tähän naamioon ja olen nähnyt siitä useita hehkutuksia Instagramissa. Naamiosta ei tullut kuitenkaan minun lempituotettani ehkä siksi, että tykkään kerrostaa erilaisia hoitovesiä, seerumeita ja öljyjä iholleni. Naamio on kyllä päätynyt kasvoilleni muutaman myöhään venyneen juhlaillan jälkeen, kun on kiire nukkumaan ja haluan laittaa kasvoilleni jotain yksinkertaista ja nopeaa kosteuttajaa.

Tämän tuotteen voisin kuvitella ottavani matkoille mukaan, jolloin en halua pakata montaa pulloa ja purkkia mukaan.

Tämänkin tuotteen kanssa kaipaan kuivaihoisena muita tuotteita ja olen käyttänyt sen alla hoitonestettä ja seerumia.

 

 

*Huxley Healing Mask: Keep Calm on tehokkaasti rauhoittava naamio, joka rauhoittaa ärtynyttä ja rasittunutta ihoa. Raikastava läpikuultavan vihreä ja hyytelömäinen naamio sisältää rauhoittavaa rohtosammakonputken uutetta, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja kirkastavaa tangeriiniuutetta. Tuote sopii erityisesti kuivalle ja samealle iholle. 

Tuotteen koostumus on ensin oudon paakkuinen, mutta se tasoittuu iholle levittäytyessä. Tämän tuotteen ohjeistuksissa lukee, että sen voisi myös jättää iholle ja silloin naamio laitetaan seerumin ja voiteen välissä. Vaihtoehtoisesti sen voi antaa vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se pestään pois.

Tykkään itse enemmän jätettävistä naamioista, eikä ihoni kaipaa rauhoittavia tuotteita, joten tämäkään naamio ei päässyt suosikkituotteeksi. Rauhoittavia naamiota voisin käyttää esimerkiksi aurinkolomilla tai kesällä, jos iho kärähtää auringossa.

 

 

*Huxley Brightly Ever After on kirkastava hoitoneste, jonka kerrotaan tehoavan pigmenttimuutoksiin ja epäpuhtauksien jättämiin jälkiin. Kaktusviikunöljyn lisäksi tuote sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, squalanea ja niasiinia, joka on tunnettu ihoa kirkastavasta, heleyttävästä ja suojaavasta vaikutuksesta. Lisäksi niasiini vähentää punaisuutta ja pehmentää ihoa.

Hoitoneste on maitomaista ja se ei jätä tahmaista tunnetta iholle. Tuote on hoitoneste, eli se on tarkoitus laittaa ennen seerumia tai voidetta tai sitä voi halutessaan käyttää seerumin tavoin. 

Ihoni ei ole tällä hetkellä samea ja talvella siinä ei näy pigmenttimuutoksia eikä pahemmin epäpuhtauksien aiheuttamia jälkiäkään, joten en osaa arvioida seerumin tehoa hetken kokeilemisen jälkeen. Tonerin kanssa seerumi tuntuu kosteuttavan ihoa kivasti. Luulen, että otan tämän tuotteen testiin kesällä, kun kasvoille tulee vuosi vuodelta isompia pigmenttimuutoksia auringosta.

 

 

*Huxley Oil Essence; Essence Oil on yksi Huxleyn bestseller-tuotteista sen hybridiominaisuuden vuoksi. Tästä tuotteesta tykkäsin kosteuttavan essencen ja tonerin jälkeen eniten. 

Tuote yhdistää essencen syväkosteuttavan ja öljyn pehmentävän ja kosteutta sitovan vaikutuksen. Samea seerumimainen koostumus on juuri sopivaa; se ei ole liian ohutta eikä paksua ja se tuntuu sekä kosteuttavalta, että ravitsevalta. Yhden kerroksen jälkeen iho tuntuu kosteutetulta ja plumpatulta ja se jää ihon pinnalle kosteuttavan tuntuisena. Lopputuntuma on kuin syväkosteuttavan seerumin ja voiteen jäljiltä;  se jättää iholle pienen rasvaisuuden tunteen tuntumatta silti yhtään öljyiseltä. 

Tuote sisältää 61% kaktusuutetta, kosteuttavaa glyseriiniä ja kaktusöljyä, sekä kvinoasiemenöljyä ja acai-marjauutetta, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa ilmansaasteilta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja varmasti myös niille, jotka eivät tykkää öljyisestä lopputuntumasta. Tuote sopii myös niille, jotka eivät jaksa kerrostaa useita tuotteita iholle. Varsinkin tonerin kanssa käytettynä iho tuntuu superkosteutetulta. 

 

 

*Huxley Cleansing Gel Be Moist: Be Clean puhdistusgeeli on nappivalinta niille, jotka tykkäävät käyttää puhdistusgeelejä, mutta harmittelevat niiden kuivattavaa vaikutusta. Tämä on harvoja kokeilemiani puhdistusgeelejä, joiden jälkeen iho ei kiristele kuivuuttaan.

Tuotekuvauksen mukaan puhdistusgeeli kosteuttaa ja säilyttää ihon optimaalisen ph:n. Puhdistusgeeli ei lähde vaahtoamaan iholla ja se sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistusgeeliksi tämä on loistava ja se puhdistaa meikin hyvin. 

 

 

Onko Huxley sitten hypensä arvoinen?

Mielestäni on ja ei. Koreakosmetiikasta tykkäävien uskon rakastuvan tuotesarjaan ja jos etsii nimenomaan kosteuttavia tuotteita. Toner-kasvovesi on ehdoton suosikkini ja kosteuttavassa naamiossa on selkeästi jokin taika, kun monet siihen tuntuvat rakastuneen.

Osa tuotteista on mielestäni kuitenkin "ihan kivoja", enkä hullaantunut niistä erityisesti. Jos niiden kanssa käyttää toneria, niin ne tuntuivat heti tuplasti paremmilta ja iho tuntui kosteudesta plumpatulta. Toner on ehdottomasti sarjan paras tuote ja se onkin toinen sarjan bestsellereistä. Vaikka se on vesimäistä, se kosteuttaa ihoa älyttömän hyvin.

Pakko mainita lopuksi, että sarjan pipettipullot ovat epäkäytännöllisiä. Pipetti on lyhyt ja se ei nappaa tuotetta mukaansa tarpeeksi hyvin. Välillä saan pipettiin pari tippaa, mutta useimmiten joudun käyttämään sitä monta kertaa pullossa, että saan tarvittavan määrän tuotetta. 

 

 

Herkkänenäisten kannattaa huomioida, että Huxleyn tuotteissa on aika voimakas tuoksu. Itse tykkään tuoksusta ja se on kivan persoonallinen, raikas ja kukkaismainen. 

Tuotteita on saatavilla nobe beautyn verkkokaupasta *täällä.   

Miltä Huxley vaikuttaa?

 

 

 

Ladataan...

Nyt on sellainen tuoteuutuus Suomessa, että siitä oli pakko tulla vinkkaamaan teille heti, kun sain purkin käsiini. Luonnonkosmetiikan merkiltä BYBI:ltä on nimittäin tullut tuote nimeltä *BYBI Bakuchiol Booster, joka sisältää bakuchiolia, jonka kerrotaan olevan luonnollinen vastine retinolille. Bakuchiol on babchi-kasvin lehdistä uutettua raaka-ainetta, jonka on todettu tutkimuksissa antavan iholle samankaltaisia tuloksia kuin retinoli, mutta ilman retinolin sivuvaikutuksia. Veikkaan, että on ainakin moni luonnonkosmetiikan ystävä on tästä innoissaan, mutta myös herkkäihoisten kannattaa olla kuulolla. 

 

 

Jos retinoli on vieras termi, niin kyseessä on tutkitusti tehokas raaka-aine ihon ikääntymiseen. Retinol uudistaa ihoa voimakkaasti ja tehoaa ryppyihin ja hienoihin juonteisiin. Retinolit, retinoidit ja A-vitamiinituotteet ovat suosittuja, mutta kaikkien iho ei välttämättä kestä retinolituotteita. Retinolin haittavaikutuksia ovat ihon kuivuus, hilseily, valoherkkyys ja tulehdukset. 

Bakuchiolia povataankin uudeksi retinoliksi ja tulevaisuuden tehoraaka-aineeksi. Bakuchiol stimuloi kollageenintuotantoa, vähentää hienoja juonteita, vahvistaa ihoa, auttaa ihon sävyn tasoittumiseen ja hyperpigmentaatioon. Ihosta tulee pehmeä, elastinen ja se pienentää laajentuneita huokosia. 

 

 

BYBI Bakuchion Boosteria voi sekoittaa toiseen tuotteeseen tai sen voi levittää iholle seerumin tavoin. Tuote on 100% luonnollinen ja se sisältää 1% bakuchiolia ja 99% oliivista johdettua skavalaania. Skvalaani imeytyy nopeasti ihoon ja auttaa myös muita aineita imeytymään iholle paremmin. 

Olenkin kaivannut retinolin kaltaista tuotetta tai seerumia jokapäiväiseen käyttöön. Olen käyttänyt tähän asti edullista The Ordinaryn *Granactive Retinoid 2% Emulsion- tuotetta kerran tai kahdesti viikossa, mutta BYBI:n Bakuchiol Booster kuulostaa ainakin todella hyvältä vaihtoehdolta retinolille. 

Testasin tuotetta kämmenselälle ja koostumukseltaan se on aika kevyt öljy. Tuote tuntuu ensin seerumimaiselle, mutta ihon pinta jää hetkeksi öljyiseksi. Luulen, että paras tapa käyttää tuotetta on tipauttaa sitä muutama tippa kosteuttavan seerumin joukkoon. Halutessaan sen voi sekoittaa seerumiin, öljyyn tai voiteeseen. 

 

 

Tilasin tuotetta heti kaksi pulloa, koska se on 15 ml kokoinen ja olen siitä niin innoissani. Tuotetta on saatavilla twistbe:n verkkokaupasta *täältä. 15 ml tehoboosterin hinta on 16 euroa.

Huom. tsekkaa myös saman sarjan *Strawberry Booster, joka sisältää 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Tuotekuvauksen mukaan se tuoksuu miedolle mansikalle ja se kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa. Jos tuote tuoksuu mansikalle, niin se on pakko tilata pian testiin. 

Miltä kuulostaa? Innostuitteko? 

 

 

 

 

 

Pages