Ladataan...

*postauksen tuote saatu testiin

Kiehl’sin klassikkotuotteet saavat perinteisesti jouluisin ylleen joulukuosin ja tänä vuonna taiteilija Andrew Bannecker on suunnitellut pakkausten kuosit. Sain kokoelmasta täyteläisen Creme De Corpsin Whipped Body Cream-vartalovoin, joka on saanut erityisen designin Andrewlta.

Vartalovoidetta koristaa juhlava kultainen kansi ja säväyksen joulun henkeä tuo kiiltävän punaiset kirjaimet ja tähtikuviot. Designistä tulee mieleeni vanhat kuusenkoristeet tai karkkipaperit. 

 

 

Creme De Corps Whipped Body Butter Classic on nimensä mukaisesti kuin vispattua vartalovoita ja kuivaihoisen unelma. Täyteläinen, mutta ilmava vartavoi on pehmentävä ja suojaava ja se sisältää kolmea kuivan ihon hellijää,  sheavoita, squalanea ja jojobaöljyä.  

 

 

Sheavoi tunnetaan täyteläisestä koostumuksestaan ja se tuo voiteeseen rasvaisen ja kosteuttavan ominaisuuden. Squalane on tunnettu myös hyvin kosteuttavasta vaikutuksestaan. Kiehl’sin squalane on kasviperäinen ja peräisin oliiveista. Jojobaöljy taas ravitsee ihoa, estää kosteuden haihtumista ja pehmentää ihoa. 

 

 

Tuotteen tuoksua kuvaillaan kevyen koukuttavaksi ja siinä tuoksuu hunaja. Minun makuuni migreeniherkkänä hunajan tuoksu on liian voimakas, joten epäilen, että tuoksuherkkäisten tuote tämä ei ole. Itse rakastan sen sijaan neutraalimman tuoksuista Creme De Corpsin vartaloemulsiota, joka sekin on erittäin täyteläistä ja tekee ihosta superpehmeän. Tuotteesta olen kirjoittanut aiemmin täällä

Tuotteita on saatavilla jouluan ajan Kiehl’sin myyntipisteistä Stockmannilta ja täällä. Tuotteen arvioitu kuluttajahinta on 36 euroa. 

 

LUE MYÖS:

Kiehl´sin tarina

Kiehl´s Glow Formula Skin Hydrator

 

Ladataan...

Etanaseerumi voi kuulostaa siitä ensikertaa kuulevalle epäilyttävälle, mutta korealaisessa kosmetiikassa etanaseerumi on suosittu raaka-aine. Etanaseerumia on monissa tuotteissa, kuten seerumeissa, voiteissa ja naamioissa ja se on tunnettu erittäin hoitavasta vaikutuksestaan. 

Yksi suosikkituotteistani on ollut pitkään Cosrx:n Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, joka on oikea etanaseerumeiden kuningatar, sillä se sisältää peräti 96% etanaseerumia.  

 

 

Etanaseerumin käyttö kosmetiikassa on lähtenyt aikoinaan siitä, kun etanan hoitajien käsien huomattiin olevan silkkisen pehmeitä ja kosteutuneita ja sen vaikutuksia ruvettiin tutkimaan tarkemmin.  Erittäin ravinnerikkaan etanaseerumin kerrotaan kosteuttavan ihoa ja olevan hyvä antiage-tuote, sillä se lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttä. Se estää myös kosteuden haihtumisen iholta ja korjaa akneihoa. Etanaseerumi sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa ihoa kuivista kohdista pigmenttiläiskiin. 

Tuote ei tuoksu millekkään ja se on kirkasta, paksua, venyvän tahmeahkoa nestettä, joka liukuu iholla ensin hetken ja imeytyy ihoon pikkuhiljaa muttei jätä tahmaista lopputulosta. Rakastan tuotteen liukuvaa tekstuuria ja sitä miten helposti se levittyy iholle. Tuote tuntuu hoitavan, kosteuttavan ja pehmentävän ihoa, mutta talvisaikaan olen vielä lisännyt essencen päälle hyalyronihapposeerumia, jolla on myös kosteuttava vaikutus ja kykyä sitoa kosteutta itseensä. Tuote riittää mainiosti yksistään kosteuttamaan, mutta itse tykkään korealaisesta tavasta kerrostaa hoitotuotteita iholle. 

 

 

Suomen verkkokaupoissa tuotteen hinta on noin 25 euron luokkaa, joka on melko edullinen pakkauskokoonsa nähden. Tuote on 100ml pullossa ja seerumi kestää iäisyyden, sillä sitä ei tarvitse kuin painalluksen tai kaksi kerrallaan. 

Tuotetta on saatavilla greenandgrance.com ja kokoskin. fi- verkkosivuilta.  Itse tilasin tuotteen ebaystä, jossa sitä on saatavilla hieman edullisempaan hintaan. 
 
Onko muita etanaseerumeihin hullaantunteita? 
 
 

 

Ladataan...

Ihoni muuttui puolisen vuotta sitten ja kriiseilin meikkipohjan kanssa. Yhtäkkiä kaikki lempimeikkivoiteet paakkuuntuivat, kasaantuivat huokosiin, muuttuivat laikukkaaksi ja tuntuivat liuskoittuvan. Kokeilin kuoria ja kosteuttaa ihoa entistä enemmän hoitovesillä ja vaihdoin meikkivoiteet kevyempiin ja kosteuttavimpiin. Tilanne tuntui kuitenkin vain pahentuvan ja jos meikkivoide ei heti puuteria laittaessa näyttänyt laikkuiselta, niin vähintään puolen päivän aikaan se näytti karsealta. Sekaihoni rasvoittuu päivän aikana, joten meikkivoide sekä korosti ihon pintakuivuutta liuskoittumalla, mutta ihoni myös kiilteli. 

Kyselin vinkkejä ihanilta kanssabloggaajilta ja sainkin heiltä hyviä vinkkejä, jotka pelastivat tilanteen, kunnes sain ihonhoidolla ongelman korjaantumaan. 

Alla 4 vinkkiä, jotka kaikki auttoivat tilanteeseen: 

1. PRIMER

Myönnän, että en ole oikein koskaan ymmärtänyt primereiden päälle, sillä ennen meikkivoiteet levittyivät nätisti hyväkuntoiseen ihooni. Kun ihoni oli kuivassa kunnossa niin silikoninen valoaheijastava primer vähensi ihohuokosten näkyvyyttä blurraamalla niitä ja meikkivoide ei paakkuuntunut yhtä helposti. Urban Decayn Optical Illusion Complexion primeria on moni kehunut ja se pelastikin meikkipohjan monena aamuna. 

 

 

2. MEIKKIVOITEEN PIGMENTTISYYS

Mitä paksumpi ja pigmenttisempi meikkivoide, sitä paremmin se asettuu ja pysyy iholla. Hilseilevän ihon vuoksi siirryin ensin kosteuttaviin kevyisiin meikkivoiteisiin, mutta tilanne tuntui vain pahenevan. Sainkin vinkin, että mitä vähemmän pigmenttiä meikkivoiteessa olisi, sitä helpommin se saattaa kasaantua huokosiin.

Otin siis käyttööni viime kesänä ihastuttaneen pigmenttisen ja peittävän  *L.A. Girlin Pro Coverage Illuminating-meikkivoiteen, joka on aivan super meikkivoide hintaansa nähden. Meikkivoide peittää, mutta se ei kasaannu huokosiin, eikä korosta kuivia kohtia. Lisäksi se jättää kuulaan pinnan iholle, jolloin iho näyttää kauniilta ja hehkuvalta. Saman sarjan mattameikkivoide *Pro Coverage Matte HD Longwear Foundation toimii myös, kunhan ihoa kosteuttaa tarpeeksi hyvin ja lisää mukaan vaikka tipan öljyä. Meikkivoiteista kirjoitin aiemmin täällä

 

 

3. MEIKKIVOITEEN LEVITYSTEKNIIKKA

Levitystekniikalla on myös vaikutusta. Unohdin meikkivoidesiveltimet hetkeksi ja aloin käyttää taas Beautyblenderiä. Sienellä saa taputeltua ja työstettyä meikkivoiteen ihoon paremmin kuin meikkivoidesiveltimellä. Sivellin voi siirtää meikkivoidetta ihon pinnalla ja huomasin, että sienellä lopputulos oli tasaisemman näköinen. 

 

 

4. PUUTERIVIPPA

Rakastan muhkeita puuterisiveltimiä, mutta luovuin niistäkin ja tartuin vanhaan kunnon puuterivippaan. Sen sijaan, että sipaisisin irtopuuterin kevyesti siveltimellä, niin painelen puuterin vipan avulla kunnolla ihoon, jotta se kiinnittää meikkivoiteen paikalleen. 

5. IHONHOITO

Tärkein asia kuitenkin hyvännäköiselle meikkipohjalle on hyväkuntoinen iho. Itselläni ongelma korjaantui yksinkertaisesti öljyn avulla. Jätin pois vaahtoavat putsarit ja pesen meikin vain öljyllä ja vaihdoin kosteusvoiteen öljyyn. Ihoni tarvitsi siis selkeästi kosteuden lisäksi myös öljyä. Iho voi kaivata öljyä vaikka se olisi rasvainen, joten suosittelen ottamaan öljyn vaikka yökäyttöön. Öljy itsessään ei kosteuta ihoa, mutta se lukitsee kosteuden ihoon. 

Säännöllinen kuorinta on myös tärkeää, jotta kuollut ihosolukko poistuu ihon pinnalta ja kosteuttavat ja hoitavat tuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Itse olen tykännyt käyttää kerran viikossa supertehokasta ja edullista *The Ordinaryn AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution-happokuorintaa. Kuorinnan hinta on alle 9 euroa ja siitä kirjoitin aiemmin täällä.

 

 

Kuulen mielelläni myös teidän vinkkejä asiaan, jos olette tuskailleet saman asian kanssa? 

 

*beautyblender saatu 

*sisältää mainoslinkkejä

 

Pages