TonyMoly Panda’s Dream ripsiväri – paras ripsiväri jo monen vuoden ajan

Olen aiemmin nostanut TonyMolyn Panda’s Dream ripsivärin postaukseen, johon nostin kolme hyvää ripsiväriä. Ajattelin nostaa sen ihan omaan postaukseen, jonka se ehdottomasti ansaitsee, sillä se on ollut käytössäni monta vuotta päivittäin.

*TonyMoly Panda’s Dream Smudge Out

Ei nimittäin ole pandaripsivärin voittanutta, jos etsii tuuheuttavaa ripsiväriä, joka ei valu ja leviä vaikka silmät vuotaisivat tai iho hikoilisi jumpassa. *TonyMoly Panda’s Dream Smudge Out ei varise, karise ja lähtee parissa sekunnissa pois lämpöisellä vedellä.

Raskaat rasvoittuvat luomet saattavat aiheuttaa ripsivärin karisemista ja suttaantumista, mutta TonyMoly Panda’s Dream pysyy. Ja yhtä parasta siinä on sen tuuheuttava ja pidentävä ominaisuus, jollaista en vastaavilta lämpimällä vedellä lähteviltä ns.38 ripsiväreiltä nähnyt.

TonyMoly Panda’s Dream ripsiväri jää kivasti pehmeän elastiseksi ripsiin – samalla tapaa kuin suosittu Lancômen Hypnôse-ripsiväri, jonka johdosta sitä voi kerrostaa useita kerroksia.  Tai vaikka lisäillä sitä myöhemmin lisää. Kovaksi kovettuneiden ripsivärien kanssa näin ei voi tehdä. Ei nimittäin ole yksi tai kaksi kertaa, kun töiden jälkeen on ollut menoa, ja olen voimistanut ja korjaillut päivän meikkiä ja lisännyt lisää tuuheutta ja tummuutta ripsiin.

TonyMoly ripsiväri on niin suosittu, että se on  usein loppu kaikkialta. Syynä voi olla toimituskatkokset, mutta siitä syystä ostan aina kerralla kaksi kappaletta ripsiväriä – jottei se vain lopu.

*TonyMoly Panda’s Dream ripsiväriä on kahta versiota, 01 Volume on tuuheuttava ja 02 Long Lash pidentävä. Olen pitänyt molemmista, eikä niissä mielestäni ole suuria eroja. Pidentävällä ripsivärillä saa myös riittävästi volyymia.

Pandaripsivärin yksi hyvä ominaisuus on siinä, että se on heti volyymia antava ripsiväri, eikä kuulu niihin ripsiväreihin, joissa maskara on parhaimmillaan kahden viikon käytön jälkeen massan kuivahtamisen johdosta.

Joskus olen saanut ripsiväristä maanantaikappaleen, jossa suurimmat massat purkkiin jättävä rinkula on irronnut ripsivärin suulta ja tällöin harjaan kasaantuu liikaa massaa. Jos näin on sattunut pian ostamisesta niin olen käynyt reklamoimassa tuotteen. Ripsivärin elinkaaren lopussa rinkulan irtoamisella ei ole haittaa, sillä massa on tarpeeksi kuivahtanutta ja ruotetta pystyy käyttämään loppuun asti.

Hinta on keskihintainen ja mielestäni kohtuullinen näin hyvälle ripsivärille. Hinnat vaihtelevat noin. 15-20€ paikkeilla jälleenmyyjästä riippuen.

Tuotetta on saatavilla Sokoksella ja Emotion-myymälöissä,  tavarataloissa ja verkkokaupoissa:

*nobebeauty

*Eleven

*oletkaunis

kauneus meikki ostokset suosittelen
Kommentit (1)
  1. Suosikkiripsarini. Tämän postauksenko takia tämä on myyty loppuun kaikkialla?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *