1 PALETTI 10 BLOGGAAJAA

Charlotta Eve keksi kauneusbloggaajien yhteisössä hyvän idean, mitä jos toteuttaisimme kaikki omanlaisen meikin samaa meikkipalettia käyttäen? Mukaan ilmoittautui lopulta niin moni bloggaaja, että palettien määrää kasvatettiin neljään.

Pretty.fi lähti yhteistyöhön mukaan ja saimme haasteeseen mukaan neljä Perfect Filter-palettia Nyx Professional Make Upilta. Kolmen paletin meikkejä on julkaistu pitkin kesää ja viimeisenä on vuorossa Gloomy Days. 

NYXIN MEIKKI1.jpg

 

Perfect Filter-paletit ovat saaneet inspiraationsa suosituista kuvaflittereistä ja Gloomy days on viileiden sävyjen paletti. Lähdin haasteeseen mukaan, koska NYX Professional Make Up on minulle vielä aika vieras ja halusin testata minkä laatuisia luomivärit ovat. Gloomy Days-paletti oli näistä neljästä vaihtoehdosta ehkä haastavin värimaailmaltaan, koska kylmät sävyt ja harmaat eivät ole parhaimpia sävyjä ihooni ja vihreisiin silmiini. Mutta olin hidas ja muut paletit oli keretty jo varaamaan! Tämä oli siis kaikinpuolin haaste!

 

NYXIN MEIKKI5PIENI.jpg

 

Nyx Palette gloomy days2 kopio.jpg

 

Valitsin paletin värikkäimmät sävyt meikkiini, yläluomelle violettisen roosan sävyt ja alas turkoosia.

Liikkuvalle luomelle laitoin sekaisin 1. ja 2. sävyjä, joista tulee tuo kylmän violettisen roosa sävy. Kuivana sävyt olivat hailakampia, joten levitin ne kostealla siveltimellä ja häivytin sävyt reilusti ylöspäin. Silmän ulkonurkassa on mustaa ja sillä tein myös rajauksen ripsirajaan.   

Alaluomelle levitin paletin värikkäintä sävyä, sinertävän turkoosia sävyä ja lisäksi valkoinen sävy korostaa kulmaluuta ja kirkastaa katsetta silmän sisäkulmassa. Tehostin katsetta lopuksi laittamalla mustaa kynää silmän vesirajaan alas. 

NYXIN MEIKKI6pieni.jpg

NYXIN MEIKKI3PIENI.jpg

Nyx Palette gloomy days3.jpg

Nyx Palette gloomy days.jpg

NYXIN MEIKKI2PIENI.jpg

Tällaisen meikin tein siis minä! 

Pretty.fi tarjoaa teille alennuksen Nyxin tuotteista koodilla NYX216UA7 ja ostaessa kolme tuotetta saa edullisemman puoleen hintaa. Alennus on voimassa 9.7.2017 saakka.  

Täältä voit käydä katsomassa muut 9 meikkiä, jotka Gloomy Days-paletilla on taituroitu:

Dioriina

MaittaLy

Mizz Annie (Youtube)

Jenni Janas

Elina K 

In this part of town

All them shiny things

The Queen of glitter

Henna V

*paletti saatu testiin

kauneus meikki testit
Kommentit (14)
 1. Mia / Beauty Highlights
  26.6.2017, 19:26

  Tosi kaunis silmämeikki, vaikka koitkin sävyt haastaviksi! 🙂 Musta nuo on niin sua! Mä olisin tykännyt tuon paletin ruskeista sävyistä, vaikka viileitä ovatkin 🙂

  1. Voi kiitos <3 Ne on itseasiassa tosi viileitä, taittaa harmaaseen ja ilman vaaleanpunaisiin taittavia duochromeja lopputulos olisi ollut turhan kalsea ja kylmä 🙂

 2. Marina / Dioriina
  26.6.2017, 14:53

  Ihana meikki! Sävyt sopii sulle tosi hyvin.

  1. Kiitos 🙂 Tämä oli kiva haaste, vähän piti etsiä sopivimpia sävyjä paletista! Muuten olisi ollut synkeä lopputulos 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *