10 + 1 lempisivellintäni

Omistan vajaa 80 meikkisivellintä. Tuo 80 pitää sisällään myös huonoja siveltimiä, joita en juurikaan käytä, mutta olen säästänyt ne esim. kasvomaalauksiin, koska niihin en halua käyttää kaikista parhaimpia siveltimiäni. 

parhaat siveltimet.jpg

 

Olen kokeillut mm. Cailapin, Sigman, Duroyn, Morphen, Real Teqniquesin, Zoevan ja muutaman muun sarjan siveltimiä ja päätin nostaa niistä 10 lempisivellintäni, joihin käteni osuu aamulla ensimmäisenä. Oikeastaan valitsin 10 + 1, koska riippuu aurinkopuuterista kumpaan puuterisiveltimeen tartun. 

Sigman Flat Kabuki F80 meikkivoidesivellin on ihan huippu meikkivoidesivellin! Tykkään sen tasapäisestä mallista ja sen avulla meikkivoiteen voi pyöritellä ja työstää oikein kunnolla ihoon ja lopputulos on todella luonnollisen ja tasaisen näköinen. Sivellin sopii nestemäisten ja voidemaisten meikkivoiteiden levitykseen. Näin Beautyblender-aikakaudella tykkään edelleen enemmän meikkivoidesiveltimistä, koska ne eivät ime meikkivoidetta itseensä kuten BB tekee. 

 

parhaat siveltimet13.jpg

 

Kaikista pulleista puuteri- ja aurinkopuuterisiveltimistä vaaleakarvainen Zoevan 101/ Luxe Face Definer on suosikkini. Hentoinen pehmeä karva ei ota liikaa väriä itseensä ja suurella ja pullealla muodolla on helppo levittää aurinkopuuteria koko kasvoille. Koska sivellin kapenee kärkeä kohti, aurinkopuuterin saa tarkemmin poskikuoppaan varjostamaan kasvoja. Pidemmät karvat nappaavat värin itseensä ja aurinkopuuteria saa levitettyä kapealle alueelle, mutta siveltimen pulleus häivyttää aurinkopuuterin isommalle alueelle eikä poskiin jää epämääräisiä raitoja. 

 

parhaat siveltimet12.jpg

 

Viime aikoina uusi suosikkiaurinkopuuterini on ollut vaaleampi Lumenen uusi Chic- sarjan aurinkopuuteri ja sitä voi levittää kasvoille huolettomammin ja reiluusti. Sen kanssa olen olen tykännyt Morphen kaksivärisestä napakammasta ja pyöreäpäisestä puuterisiveltimestä, jolla aurinkopuuteria voi levittää reiluusti koko kasvoille. Koska sivellin on jämäkämpää karvaa, se ottaa väriä itseensä enemmän kuin hentokarvaisempi Zoevan sivellin. Sivellin on yksi Morphen Vegan sivellinsetin siveltimistä.

Zoevan sormenpään muotoisesta peitesiveltimestä 142/ Concealer Bufferista tykkään, koska sillä on helppo levittää peiteaineet silmien alle ja sisänurkkaan pyöreän pään vuoksi. Tällä siveltimellä levitän esimerkiksi Blascon valovoiteen kaikista tummimpaan kohtaan silmien alla. 

 

parhaat siveltimet11.jpg

 

Rakastan pulleita luomivärin häivytyssiveltimiä! Morphen M504 on pehmeää karvaa ja ihanan pyöreän pullea ja hentokarvainen. Tällä siveltimellä levitän häivytysvärit luomelle ensimmäisenä luomivärinä. Pienempi Morphen vegan- setissä oleva kaksivärinen sivellin on samantyyppinen, mutta sopii hieman tarkempaan työskentelyyn ja sillä levitän astetta tummemmat sävyt luomivakoon. 

 

parhaat siveltimet10.jpg

 

Zoevan kynäsivellin 231/Luxe Petit Crease (vasemmalla alla) on taas täydellisen kokoinen sivellin tarkempaan työhön ja sillä levitän tummaa sävyä luomivakoon. Pyöreällä päällä tumman värin saa kauniisti ja tasaisesti töpöteltyä luomivakoon.  

Zoevan 235/Luxe Smoky Shader (keskellä) ja Morphen vegan-setin sivellin ovat molemmat lyhyempää karvaa ja niillä levitän vaaleat sävyt liikkuvalle luomelle sekä kulmaluulle. Molemmat siveltimet sopivat myös kostean luomivärin levitykseen, suihkutan meikinkiinnityssuihketta siveltimeen ja levitän esim.helmiäissävyt näillä, jolloin sävyt ovat intensiivisempiä luomella. 

 

parhaat siveltimet8.jpg

 

Real Techiquesin rajaussivellin on loistava sivellin rajausten tekemiseen. Viistopäisen siveltimen karva on pehmeää ja joustavaa ja se on tarpeeksi pieni ja napakka, joten rajauksen saa töpöteltyä aivan ripsirajaan. Toistaalta sillä saa tehtyä myös paksut rajaukset nopeasti ja helposti. Käytän sivellintä eniten Bobby Brownin vahamaisen rajausvärin kanssa, jonka levitykseen se sopii täydellisesti. 

 

parhaat siveltimet7.jpg

 

Zoevan viistopäinen sivellin 317/Wing Liner on itseasiassa tarkoitettu rajauksiin, mutta mielestäni se on liian kovaa karvaa ja sopii sen vuoksi paremmin kulmakarvasiveltimeksi. Loistava sivellin Anastasia Beverly Hillsin DipBrow Pomade- kulmavärin levitykseen. Siveltimellä saa tarkkaa ja ohutta viivaa. Koska karva on vähän karheampaa, se ei nappaa liikaa väriä mukaansa eikä kulmista tulee liian piirretyt. 

 

parhaat siveltimet4.jpg

 

Suosikkisarjani taitaa loppujen lopuksi olla Zoeva, josta olen löytänyt eniten hyviä käyttösiveltimiä jokapäiväiseen käyttöön. Toisaalta tykkään paljon Morphen siveltimistä ja ne ovat paljon edullisempia kuin Zoevan siveltimet. Esim. Vegan- setin yksittäisen siveltimen arvoksi jäi noin 3 euroa ja erikseen myytynä häivytyssivellin on n. 8 euroa. 

Zoevan siveltimissä hapsottaa jokunen karva pesun jälkeen, mutta muuten ne ovat hyvänlaatuisia. Sigman siveltimet ovat kalliimpia kuin Morphen ja ne ovat laadukkaita, mutta esim. omistamani Sigma E35 häivytyssivellin on kovin napakkaa karvaa ja tykkään enemmän pehmeistä Morphen siveltimistä, joten siksi Sigman luomivärisivellin ei päässyt top 10 joukkoon. 

 

parhaat siveltimet6.jpg

 

Zoevan siveltimiä saa tilattua Zoevan verkkokaupasta Saksasta, mutta kaikkia näitä merkkejä saa myös tilattua Beautybaylta ilman postimaksuja. Sigmaa saa myös eleveniltä ja sieltä tilasin tuon Sigma F80 siveltimen aikoinaan. 

 

parhaat siveltimet5.jpg

 

Mikä on sinun luottomerkkisi? 

 

 

Kommentit (2)
  1. Mulla on paljon Real Techniquesin ja EcoToolsin siveltimiä ja pari ihanan pehmoista Sensaita, mitkä ovat jatkuvassa käytössä.

    1. Sensain siveltimiä en olekaan kokeillut! EcoToolsilta mulla on vasta yksi sivellin käytössä, ne ei ole houkutelleet jotenkin ulkoisesti, vaikka hyviltä vaikuttavatkin 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *