100 uutta huulipunaa Urban Decaylta!

Urban Decay lanseerasi 100 kappaleen Vice Lipstick- huulipunakokoelman, joihin pääsin eilen tutustumaan lanseeraustilaisuudessa. Tuo valtava määrä huulipunia ilmestyy Urban Decayn myyntipisteisiin tänään 4.8.2016 joten menkää ihmeessä tutustumaan kokoelmaan.

 

udlanseeraus7.jpg

 

Jos tuosta määrästä ei löydä sopivaa huulipunan sävyä itselle, niin jo on kumma. Lanseeraustilaisuudessa meitä pyydettiin valitsemaan kolme suosikkisävyä ja meni kyllä ainakin minun osaltani vaikeaksi valinnaksi.

 

udlanseeraus5.jpg

 

Huulipunaa on kuutta eri koostumusta, Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer ja Sheer Shimmer. 100 huulipunan lisäksi sarjalta löytyy 50 huultenrajauskynää, josta varmasti löytyy sopiva sävy punaan.

 

udlanseeraus3.jpg

 

Ensi viikolla Urban Decayn myyntipisteissä on arvonta, jossa joku onnekas voi voittaa kokonaisen 100 kappaleen huulipunasalkun itselleen. Huh!

 

udlanseeraus.jpg

 

Itse aion mennä hypistelemään ja testailemaan vielä värejä uudemman kerran UD:n pisteeseen. Ihastuin kovasti laventelin sävyyn taittaviin puniin, vaikkeivat ne ole parhaimpia sävyjä minulle. Kokoelmasta löytyy muuten myös mustaa ja sinistä punaa rohkeimmille punaajille, mutta myös läpikuultavia ja nudeja sävyä luonnollisesta lopputuloksesta pitäville. 

 

udlanseeraus2.jpg

 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Janet Fantazya
    4.8.2016, 11:27

    Vitsit, tuollainen sadan kappaleen setti olisi kyllä mahtava voittaa! Ihan pakko mennä kyllä jossain vaiheessa hypistelemään 🙂

    1. Älä muuta sano! 🙂 Siinä menisi aamulla paljon aikaa kun pitäisi valita päivän puna! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *