2 x edullinen ja hyvä peitevoide

Olen ottanut uudelle vuodelle tavoitteen: löytää hyviä tuotteita edullisemmista tuotesarjoista. Laadusta en suostu tinkimään, mutta merkki tai hinta ei aina takaa parasta lopputulosta.

Tein jo tämän vuoden puolella ensimmäisen löytöni peitevoiteiden maailmasta! Peitevoiteissa olen melko kranttu. Näytän pandakarhulta ilman meikkiä, joten peiteaineen tulee peittää ja se ei saa olla liian puuterista, koska silloin harakanvarpaat korostuvat silmäkulmissa. Paras tapa kirkastaa katse on levittää astetta tai pari vaaleampaa peitevoidetta kolmionmuotoisesti silmien alle ja tarvittaessa lisään oranssiin taittavaa peitevoidetta tummimpaan kohtaan.

Maybelline peiteaine3pieni.jpg*Maybellinen Fit Me Concealer yllätti laadullaan ja kilpailee minusta ihan samassa sarjassa kuin esimerkiksi 40 euroa maksava Lancômen Effacernes Longue Tenue- peiteaine, jota olen käyttänyt jo pari tuubillista. En oikeastaan huomaa niissä muuta eroa, kuin että Lancômen tuote on hygieenisemmässä tuubissa ja tuote kestää pitkään käytössä.

Fit Me Concealer ei korosta ryppyjä ja on tarpeeksi pigmenttinen peittämään sinertävät, punertavat ja muut epätasaisuudet silmien alla. Ihan loistotuote ja tuote maksaa alle 10 euroa!

Maybelline peiteaine2pieni.jpg

Toinen yllättäjä on *Maybellinen Instant Age Rewind Eye Eraser. Tuotteessa on kätevä aplikaattorisieni, jolla tuotteen voi painella suoraan iholle. Tuote ei peitä niin paljon kuin Fit Me Concealer ja on kuivempi koostumukseltaan, joten se ei välttämättä tarvitse puuteria päälleen. Tätä tuotetta käytän kun haluan vähän kevyemmän peiton ja aplikaattorilla on hauska töpötellä tuote iholle. Näistä kahdesta kuitenkin Fit Me vie voiton ja aion jatkossakin ostaa alle kymmenen euron peitevoidetta mahtavaa!

*Instant Age Rewind Eye Erazer Concealer on saatavilla mm. Sokokselta, Prismoista ja *Elevenin  verkkokaupasta.

*affiliate-linkki

Kommentit (4)
  1. Maybellinen Fit me -peiteaine on ihan huipputuote ja toimii aivan pomminvarmasti silmänalusten peiteaineena. Käyttäisin pelkästään sitä, mutta vaihtelunhaluisena tulee välillä käytettyä muitakin peiteaineita. Palaan kuitenkin aina Fit men luo;)

    1. Eikö olekin! Voi olla että vaihtelunhaluisena kokeilen minäkin vielä muita tuotteita, mutta tämän edullinen hinta kyllä houkuttelee 🙂 

  2. Minulla fit me peitevoiteen purkki tuottaa ongelmia. Iso osa voiteesta menee hukkaan, kun purkista pursuaa tuotetta aina kun laitan puikon sinne takaisin. Purkki onkin jatkuvasti peitevoidetahrojen sotkema, ja samalla tietysti sotkeutuu kaikki mihin se sattuu osumaan. Mikään muu kokeilemani peitevoidetuubi ei ole toiminut näin huonosti. Onkohan minulla joku maanantaikappale, vai oletko huomannut vastaavaa?

    1. Kiitos kommentistasi! Siis kyllä ne tosiaan vähän suttaavia ovat ja se mitä kannan mukanani laukussa on pahin, ihan kuin laukussa pyörimisen vuoksi tuotetta valuisi ja tulee sotkua tuotteen varteen.

      Mutta ei sitä niin paljon valu, ettäkö sotkisi itse tuotetta muuten tai muita tuotteita. Kuulostaa kuin tuotetta tulisi liikaa ulos…?  Meikkilaatikossa oleva taas on pysynyt siistimpänä mutta ei tämä tosiaan mikään siisteimpänä pysyvä tuote ole. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *