3 x kosmetiikan joulukalenterit

En ole mikään superjouluihminen, mutta jos puhutaan joulukalentereista, niin niiden suhteen pitää olla ajoissa. Siksipä tilasin yhden kalentereista jo syyskuussa ja kirjoitin ensimmäisestä viime viikolla täällä. Kiehl´sin kalenteri on niin jännittävä, että en meinaa malttaa olla kurkkimatta sen sisältöä netissä, mutta haluan pysyä jännityksessä joulukuuhun saakka. 

 

beauty calenders12.jpg

 

Toinen kalenteri, jonka posti toi viime viikolla on ”The kalenteri” Look Fantasticilta, jonka tilasin jo hyvissä ajoin. Suositut kalenterit myydään hetkessä ja jos ei toimi heti, voi jäädä nuolemaan näppejään. Kadehdin viime vuonna kalenterin tilanneita joka joulukuun päivä aattoon saakka, joten tänä vuonna sellainen oli pakko saada ja tilasin sen ensimmäisten joukossa. 

 

beauty calenders5.jpg

 

Vaikka päädyin lopulta Look Fantasticin kalenteriin, niin Kiehl´sin kalenteri oli yksi vaihtoehdoista, jonka tilaamista mietin. Se on yksi lempisarjoistani ja kalenteri oli edullisempi, mutta toisaalta olen kokeillut montaa tuotetta ja halusin kokeilla jotain uusia merkkejä. Look Fantasticin kalenteri tarjosi ainakin viime vuonna ihan mielettömiä brändejä ja tuotteita, joita en ole kokeillut.

 

beauty calenders1.jpg

 

Vuoden 2017 kalenterin Beauty in Wonderland teema on sitäpaitsi ihana ja kalenteri on niin taianomaisen kaunis, että sitä voisi vain käännellä ja tuijotella sen yksityskohtia ja satumaisia piirroksia. Jännittävintä kalenterissa on se, että sen sisältöä ei paljasteta etukäteen.

 

beauty calenders7.jpg

beauty calenders8.jpg

 

Edellisenä vuonna kalenterissa oli mm. Foreo, Pixin ja Originsin tuotteita, joten toivon, että tänä vuonna on yhtä upeita tuotteita mukana. Kalenterin hinta on n.100 euroa ja sen arvo on yli 300 euroa. Luukkujen sijaan boxi on täynnä vetolaatikoita ja kannen alla on säilytyslaatikko ja peili. En usko, että raaskin heittää näin kaunista boxia pois joulun jälkeen.

 

beauty calenders3.jpg

 

Kolmas kalenteri, jonka sain pr-näytteenä on Biothermin kalenteri. Biothermin kalenteri sisältää 24 näytekokoa sarjan eniten myydyistä tuotteista. Kalenteri eroaa siinä mielessä näistä kahdesta muusta kalenterista, että sen takapuolella on lueteltu mitä tuotteita se sisältää.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja pakkaus on hyvä lahjaidea esimerkiksi niille, jotka käyttävät muutenkin Biothermin tuotteita tai ovat kiinnostuneita niitä testaamaan. Kalenteri sisältää mm. seerumeita, voiteita, silmämeikinpoistoaineita ja puhdistustuotteita. Kalenterin myyntihinta on hieman päälle viidenkympin  ja sen arvo on 185,50.  Tällaiset kalenterien näytekoot toimivat muuten tosi hyvin myös matkakokoisina tuotteina. 

 

beauty calenders4.jpg

 

Look Fantasticin kalentereita näytti vielä oleva myynnissä lookfantastic.com- sivuilla. Kiehl’sin kalentereita on saatavilla Stockmannilta Kiehl´s myyntipisteistä ja Biothermin kalentereita on saatavilla tavaraloista, mm. Sokokselta.

 

Kiehl´s kalenteri1pieni.jpg

Kiehl´s kalenteri3pieni.jpg

 

Kalenterit on mielestäni hyvä idea joululahjaksi puolisolle ja itse olisin ainakin onnesta soikeana, jos mies yllättäisi tällaisella ennen joulua. 

 

*Kiehl´s ja Biotherm kalenterit pr-näytteitä, Look Fantastic oma ostos

Kommentit (3)
  1. Mua houkuttelisi Lumenen kalenteri! Tuohon Look Fantasticiin en raski panostaa, vaikka se upealta vaikuttaakin.

    1. Se Lumenen kalenteri on muuten varmasti myös ihan mieletön. <3 Look Fantasticin hinta kirpasi kyllä paljon, sata euroa kääks 😀  Meinaatko jonkun hommata, vai harkitsetko vielä? 🙂 

      1. Melko varmuudella tulen kosmetiikkakalenterin hankkimaan, mutta puntaroin vielä vaihtoehtojani. Kävin kurkkimassa KICKSin kalenteriakin 🙂 Varmaa on, etten ala kalenteria tilaamaan, vaan sen täytyy olla sellainen, jonka saa Sokokselta tai esim. KICKSiltä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *