Arvontavinkki! Makeup Revolution Soph x

*Yhteistyössä Makeup Revolution.

Blogissani on viimeisen vuoden aikana näkynyt useasti brittiläinen Makeup Revolution sarja, joka kumosi pinttyneet ajatukseni siitä, että edullinen ei voisi olla hyvää. Käytän arkimeikissäni usein sarjan luomiväripaletteja ja kasvojen muotoilupaletit ovat myös suosikkejani pigmenttisine koostumuksineen. Aiemmin syksyllä olin innoissani, kun valikoimaan saatiin mukaan peitevoiteet ja meikkivoiteet. Niistä kirjoitin tarkemmin täällä

 

mur sophx9pieni.jpg

mur sophx6pieni.jpg

mur sophx3pieni.jpg

 

Uusin kokeilemani paletti on Soph x Eyeshadow -luomiväripaletti, joka on tehty yhteistyössä brittiläisen Youtube -gurun Sophien kanssa. Nämä yhteistyöpaletit ovat minusta kiinnostavampia kuin normipaletit, joten halusin ehdottomasti tutustua palettiin. Vaikka paletissa on ihania värikkäitä sävyjä, niin ihan ensiksi iskin silmäni paletin vasempaan puoleen, jossa on kivoja häivytysväreiksi sopivia keskitummia mattasävyjä. Paletissa on 14 mattaa ja 10 helmiäissävyä. 

 

mur sophx4pieni.jpg

 

Yleisesti ottaen Makeup Revolutionin paletit ovat olleet laadukkaita hintaansa nähden: niissä on pigmenttiä ja osa sävyistä on ihana kermaisia. Pakkaukset ovat jämäköitä ja monessa paletissa on iso peili. Tämä on ainakin minulle iso plussa ja sellainen kuuluu laadukkaaseen luomiväripalettiin.  

 

mur sophx5pieni.jpg

 

Sophie on tehnyt yhteistyössä myös highlighter-paletin, jossa on Makeup Revolutionin tapaan monen sävyisiä highlightereita. Ideana näissä on se, että meikin sävystä ja ihonsävystä riippumatta paletti sopii jokaiselle. Tässä paletissa ei harmi kyllä ole peiliä. Eläväpintaiset napit ovat selkeästi kuivempia, mutta kyllä niistäkin irtoaa hohtoa poskipäille. 

 

mur sophx1pieni.jpg

mur sophx2pieni.jpg

 

Vaikka paletilla saisi tehtyä vaikka mitä värikkäitä meikkejä, niin itse viihdyn paremmin kylmissä ja neutraaleissa meikkisävyissä. Tämän vuoksi sekoitin metsänvihreää ja vaaleanpunaista sävyä keskenään, jotta sain kylmemmän turkoosiin taittavan sävyn. Olisin käyttänyt keskellä olevaa metallista sinisenvihreää sävyä, mutta se onkin duochrome ja taittaa iholla yllättävän kultaiseen. Häivytysväreinä käytin vähän sekaisin niitä mattasävyjä toiseksi viimeisellä pystyrivillä. Kylmä sävy kannattaa häivyttää lämpöiseen taittavalla sävyllä. Varsinkin kolmannen pystyrivin toiseksi ylin sävy on jotain beigen ja dusty rosen väliltä ja olen ihan rakastunut sellaisiin sävyihin meikeissä. Ulkonurkassa käytin tummanruskeaa sävyä ja rajaukset tein kostealla siveltimellä ja paletin mustalla sävyllä. Se ei muuten varise yhtään! 

 

mur makeup green3.jpg

 

mur makeup green20.jpg

mur makeup green4.jpg

 

Makeup Revolution halusi yhdessä minun kanssani järjestää arvonnan, jossa myös teillä on mahdollisuus päästä kokeilemaan näitä paletteja. Palkintona on peräti kolme pakettia täynnä näitä uutuustuotteita. Arvonta toimii tällä kertaa Instagramini puolella, josta löydät myös arvonnan säännöt.

Löydät minut instagramista nimellä ohsomanyreasons

Paketit sisältävät seuraavat tuotteet:

 • Soph x Ultra Eyeshadows – 24 sävyä sisältävä luomiväripaletti 
 • Soph x Highlighter – 8 highter-sävyä sisältä paletti 
 • Ultra Blush Palette Golden Sugar – 8 sävyä sisältävä paletti, jossa on korostussävyjen lisäksi myös mattainen aurinkopuuterisävy.  
 • Conceal & Define Concealer –  Pigmenttinen peitevoide ja korostustuote sävyt 01 ja 03
 • Brow Tint Taupe – kulmaväri, joka väri kestää kulmilla 3 päivää
 • Baking Oil –  öljytuote, joka toimii sekä ehostukseen ja hoitoon. Toimii vaikka kynsinauhojen hoitajana tai kuivaihoisten kannattaa laittaa tippa öljyä vaikka meikkivoiteen sekaan.  Tuote tuoksuu sitruunaiselle.

 

mur conceal define1pieni.jpg

mur arvonta1.jpg

mur arvonta2.jpg

MUR Baking Oilpieni.jpg

 

Arvonta alkaa instagramissa tänään ja on voimassa 21.11.2018 saakka. 

Miltä yhteistyöpaletit näyttävät? 

 

*tuotteet saatu testiin 

 

 

 

 

 

 

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (2)
 1. Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi
  12.11.2018, 11:42

  Nyt vois sanoo et hitto kun ei oo instaa xD Kaunis meikki <3

  1. Kiitos <3 Ja höh, äkkiä instaan mukaan <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *