BAKUCHIOL on uusi retinol – ja luonnollinen sellainen!

Nyt on sellainen tuoteuutuus Suomessa, että siitä oli pakko tulla vinkkaamaan teille heti, kun sain purkin käsiini. Luonnonkosmetiikan merkiltä BYBI:ltä on nimittäin tullut tuote nimeltä *BYBI Bakuchiol Booster, joka sisältää bakuchiolia, jonka kerrotaan olevan luonnollinen vastine retinolille. Bakuchiol on babchi-kasvin lehdistä uutettua raaka-ainetta, jonka on todettu tutkimuksissa antavan iholle samankaltaisia tuloksia kuin retinoli, mutta ilman retinolin sivuvaikutuksia. Veikkaan, että on ainakin moni luonnonkosmetiikan ystävä on tästä innoissaan, mutta myös herkkäihoisten kannattaa olla kuulolla.

BYBI Bakuchiol Booster4small.jpg

Jos retinoli on vieras termi, niin kyseessä on tutkitusti tehokas raaka-aine ihon ikääntymiseen. Retinol uudistaa ihoa voimakkaasti ja tehoaa ryppyihin ja hienoihin juonteisiin. Retinolit, retinoidit ja A-vitamiinituotteet ovat suosittuja, mutta kaikkien iho ei välttämättä kestä retinolituotteita. Retinolin haittavaikutuksia ovat ihon kuivuus, hilseily, valoherkkyys ja tulehdukset.

Bakuchiolia povataankin uudeksi retinoliksi ja tulevaisuuden tehoraaka-aineeksi. Bakuchiol stimuloi kollageenintuotantoa, vähentää hienoja juonteita, vahvistaa ihoa, auttaa ihon sävyn tasoittumiseen ja hyperpigmentaatioon. Ihosta tulee pehmeä, elastinen ja se pienentää laajentuneita huokosia.

BYBI Bakuchiol Booster1small.jpg

BYBI Bakuchion Boosteria voi sekoittaa toiseen tuotteeseen tai sen voi levittää iholle seerumin tavoin. Tuote on 100% luonnollinen ja se sisältää 1% bakuchiolia ja 99% oliivista johdettua skavalaania. Skvalaani imeytyy nopeasti ihoon ja auttaa myös muita aineita imeytymään iholle paremmin.

Olenkin kaivannut retinolin kaltaista tuotetta tai seerumia jokapäiväiseen käyttöön. Olen käyttänyt tähän asti edullista The Ordinaryn *Granactive Retinoid 2% Emulsion– tuotetta kerran tai kahdesti viikossa, mutta BYBI:n Bakuchiol Booster kuulostaa ainakin todella hyvältä vaihtoehdolta retinolille.

Testasin tuotetta kämmenselälle ja koostumukseltaan se on aika kevyt öljy. Tuote tuntuu ensin seerumimaiselle, mutta ihon pinta jää hetkeksi öljyiseksi. Luulen, että paras tapa käyttää tuotetta on tipauttaa sitä muutama tippa kosteuttavan seerumin joukkoon. Halutessaan sen voi sekoittaa seerumiin, öljyyn tai voiteeseen.

BYBI Bakuchiol Booster2small.jpg

Tilasin tuotetta heti kaksi pulloa, koska se on 15 ml kokoinen ja olen siitä niin innoissani. Tuotetta on saatavilla *House of Organicin verkkokaupasta ja *Twistben verkkokaupasta .

Huom. tsekkaa myös saman sarjan *Strawberry Booster, joka sisältää 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Tuotekuvauksen mukaan se tuoksuu miedolle mansikalle ja se kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa. Jos tuote tuoksuu mansikalle, niin se on pakko tilata pian testiin.

Miltä kuulostaa? Innostuitteko?

Kommentit (3)
  1. Kyllä innostuin! Olen jo pitkään ollut kiinnostunut retinoidista, retin A:sta, retinoidista ja retinoilista mutta minulle puhkesi ruusufinni, joten haaveet näistä jäivät. Sain vihiä tuotteesta Twistbe:ltä ja kun se saapui kauppaan, niin olin heti tilaamassa! Testailen sitä nyt rauhassa vasta pari päivää mennyt ja kuulostelen, miten tämä sopii ruusufinnistä kärsivälle iholle. Mutta joka tapauksessa ihanalta kuulostava tuote, sekoitan aamuisin pari kolme tippaa seerumin joukkoon ja iho pysyy kosteutettuna koko päivän. So far so good, joten toivotaan, että tämä toimii! Parasta, tässä ei ole mitään lisättyjä kemikaalimömmöjä vaan vain bakuchiolia ja skavalaania eli huippu sekoitus!:)

    1. Mahtavaa! Toivotaan, että sopisi ruusufinnin kanssa käytettäväksi ja saisit toimivan tuotteen itsellesi <3 

      Ja ihan samaa mieltä tuosta ”puhtaudesta”, olen itsekin niin innoissani tuotteesta. Ja rakastan tällaisia tuotteita, mitä voi sekoittaa omien lempituotteiden sekaan <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *