Blondin Curly Girl-tuotteet – kuinka ylläpitää kylmänviileää blondia hiusväriä

*L’Oréalin tuotteet saatu maahantuojalta, Innersensen tuotteet saatu Twist Be:ltä 

Yksi ensimmäisistä mietteistäni Curly Girl-metodia harkitessani oli se, että miten saan ylläpidettyä kylmän ja kirkkaan blondin hiusvärin, jolle olin löytänyt sopivat tuotteet. Kaksi pitkään käyttämääni lempishampootani *Fanola No Yellow Shampoo ja KC Professionell Color Mask Pearl eivät nimittäin sovellu metodiin, sillä ne sisältävät kuivattavia sulfaatteja.

Sopivia tuotteita löytyikin ihan omasta takaa vaikken lopulta lähtenyt metodiin.

Amikan blondishampoo ja -hoitoaine ovat minulla käytössä ja huomasin, että ne ovat metodille sallittuja tuotteita. Kirjoitin tuotteista aiemmin täällä. (Tuotteiden ulkonäkö on muuttunut, kuvissa vanha malli)

*amikan Bust Your Brass Cool Blonde Shampoo on runsaasti violettia pigmenttia sisältävä shampoo, eikä se kuivata hiuksia niin paljon kuin monet muut hopeashampoot tekevät. Shampoo vaahtoaa täyteläisesti, eikä hius tunnu nahkealta ja takkuiselta pesun jälkeen. Sävy on voimakkaan violettinen ja tekee hiuksista hopeisen kylmän sävyiset.

*amikan Bust Your Brass Cool Blonde Conditionerhoitoaine sisältää myös runsaasti violettia pigmenttiä ja lisäksi hoitavaa sheavoita, keratiinia ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja ravitsevat hiuksia.Harva hoitoaine sisältää näin paljon väripigmenttiä, tosin pigmentti on mielestäni vähän sinisempi kuin shampoossa.

blondin curly girl tuotteet*Fudge Clean Blonde -hoitoaine sopii metodiin (sarjan shampoo ei sovi). Hoitoaineessa on hentoinen violetti pigmentti, joka ei jaksa taittaa kovin kellertävää hiusta kylmäksi, mutta se ylläpitää jonkin verran kylmää sävyä. Olen käyttänyt tuotetta välillä hopeashampoiden välissä jonkun tavallisen shampoon kanssa. En käytä hopeashampoita jokaisella pesukerralla, jottei pigmenttiä kerry liikaa hiukseen, jolloin väri alkaa tummenemaan. Yksi normaali shampoopesu välissä toimii hyvin ja väri kirkastuu taas vaaleammaksi.

*Goldwell Soft Color sävytysvaahdot (sävyt 10V ja 10P) sopivat myös metodiin. Vaahtojen käyttö on shampoota vaivalloisempaa mutta tuntuu,  että aina kun vaahdon vain jaksaa laittaa, niin hiuksissa on kaunis kirkas ja kylmä blondi sävy. Vaahdon voi laittaa kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen ennen pesua n. 10 -30 min ajaksi, tai sen voi vaikuttaa suihkussa olon ajan.Sävy pysyy hiuksissa muutamia pesukertoja. Vaahdot ovat siitä hyviä, että niissä pigmentti ei kerry hiukseen, kuten hopeashampoiden kanssa käy helposti. 10P on helmiäissävyinen ja sopii vaaleille hiuksille ylläpitämään vaaleaa hiusväriä kirkkaan helmiäisenä ja 10V on taas violettisempi ja sopii taittamaan keltaista hiusta kylmemmäksi.

Muut käyttämäni Curly Girl tuotteet 

Violettia pigmenttiä sisältävien tuotteiden lisäksi hoidan hiuksiani erilaisilla Curly Girl-metodiin sopivilla naamioilla ja hoitotuotteilla, joissa ei ole silikoneja tai kuivattavia sulfaatteja.Omin metodista tuotteet, sillä yritän kosteuttaa ja hoitaa hiuksiani mahdollisimman paljon.

Luonnonkosmetiikan puolelta uusia tuttavuuksia ovat Innersensen *Innersense Hydrating Hair Masque , joka on kuiville ja käsitellyille hiuksille tarkoitettu hoitava tehonaamio ja kevyt, selvittävä ja kosteuttava jätettävä suihke *Innersense Hydrating Sweet Spirit Leave In Conditioner.

Tuubissa oleva kosteuttava naamio on täyteläistä ja se korjaa, selvittää ja antaa kiiltoa kuiville, karheille ja käsitellyille hiuksille. Hoitosuihke selvittää takkuiset latvat tekemättä niitä raskaiksi.Molemmissa tuotteissa on raikas ja mieto tuoksu.Minulla oli aiemmin ajatus, että luonnonkosmetiikan hiustuotteet eivät olisi yhtä hyviä kuin synteettiset tuotteet, mutta en suoraan sanottuna koe tuotteissa olevan mitään eroa verrattuna synteettisiin tuotteisiin. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tuotteita jatkossa vakituisesti, vaikkakin naamio tuntuu kuluvan nopeasti.

Kampaamoissa ja esim. Sokoksella myydään L’Oréal Professionnel Source Essentielle -sarjaa, jonka tuotteet sopivat Curly Girl-metodiin. *L’Oréal Professionnel Source Essentielle Nourishing Balm on vegaaninen tehonaamio ja se sisältää 99% luonnosta johdettuja ainesosia kuten kookosöljyä, seesamiöljyä ja auringonkukkaöljyä. Naamio ei sisällä silikoneja ja se sopii erityisesti kuiville hiuksille raviten niitä.Tuotteessa on mieto tuoksu.

L’Oréal Professionnel Source Essentielle Nourishing Oil sisältää 100% luonnosta saatavia raaka-aineita. Öljyksi tuote on hyvin kevyt, jopa vesimäinen ja se ei tee hiuksia raskaaksi. Öljyä voi huoletta lisätä latvoihin eikä se jätä hiuksia tahmaiseksi. Käytän tuotetta usein kevyempien suihkeiden kanssa niin, että lisään öljyä erikseen kuiviin latvoihin.

Kuivana käytettynä tuotteessa on voimakas, jopa myskinen tuoksu, mutta märkään hiukseen laitettuna tuoksu katoaa nopeasti enkä haista sitä.

Oletko sinä löytänyt hyviä blondeille sopivia Curly Girl- tuotteita?

kauneus ostokset suosittelen hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *