Pullo violettia blondeille – Amika Bust Your Brass Cool Blonde tuotteet

Kirjoitin jokin aika sitten parhaista blondishampoista ja keinosta, jolla ylläpitää kirkas ja viileän vaalea blondisävy (täällä). Sain pian lisää blondishampoita testiin ja positiiviset yllättäjät olivat Amikan Bust Your Brass Cool Blonde-tuotteet. Amikaan tutustuin viime vuonna ja niiden tuotteet tunnistaa persoonallisista ja leikkisistä keltaisista pulloista. Onneksi sarjan blondituotteet on tajuttu tehdä violeteiksi, sillä mitä violetimpi pullo, sitä lupaavampi sisältö blondeille.

Sekä shampoo, että hoitoaine näyttävät pigmenttisiltä ja molemmat ovat täyteläisen paksuja koostumukseltaan. Hoitoaine on niin paksua, että sitä on vaikea saada ulos pullosta ja huomasin, että raaka-aineissa vilahti mm. shea voi. Pigmentiltään hoitoaine on yllättävän voimakasta, koska yleensä shampoot ovat pigmenttisempiä ja hoitoaine tukee haaleammalla sävyllä keltaisuuden taittoa.

Blondishampoiden ongelma on usein niiden hiusta kuivattava vaikutus, mutta *amika Bust your Brass Cool Blonde Shampoo  tuntuu yllättävän hoitavalta. Raaka-aineina tuotteessa on mm. mm. avocadonöljyä ja villikirsikanuutetta. Shampoo vaahtoaa ihanasti ja ylellisen pehmeästi ja hius ei tunnu takkuiselta tai kuivalta pesun jälkeen.

amika blonde1pieni.jpg

Siinä missä hehkuttamani Fanolan No Yellow shampoo olevan niin pigmenttistä tavaraa, että se pitää huuhtoa nopeasti pois, Amikan shampoon voi antaa vaikuttaa pidempään hiuksissa. Vaikka shampoo näyttää pigmenttiseltä, sävy ei tarraa niin nopeasti hiukseen, johtuu varmasti sen hoitavammasta koostumuksesta.

Sävy näyttää tismalleen samanlaiselta kuin Fanolan sinivioletti shampoo, joka on hyvä keltaisuuden taittamisessa. Sininen pigmentti tekee keltaisesta hiuksesta helposti vihertävän, joten mitä violetimpi sävy on, sen parempi. Shampoo taittaa keltaisuutta hyvin, mutta onnistuu tekemään sen sopivan viileäksi ilman pelkoa sinisistä hiuksista. En itse uskaltanut antaa shampoon vaikuttaa paria minuuttia kauempaa, joten pidemmällä vaikutusajalla se taittaa sävyä enemmän.

pigmentit amika1pieni.jpg

Hoitoaine  *amika Bust Your Brass Cool Blonde Conditioner on hyvin hoitavan tuntuista ja se teki hiuksistani pehmeän tuntuiset. Poistamalla korkin tuotetta saa paremmin ulos pullosta, koska se tosiaan on todella paksua koostumukseltaan. Hoitoaineen pigmentti on aavistuksen verran sinisempi kuin shampoon pigmentti. Omassa käytössä pelkkä shampoo on riittänyt taittamaan keltaisuutta, joten hoitoaine on jäänyt vähemmälle käytölle. Jos hiusten värin lähtökohta on jotain oranssin ja keltaisen välimaastosta, niin tällä kaksikolla saa varmasti sopivan viileän lopputuloksen, riippuen vaikutusaikojen pituudesta.

amika blonde2pieni.jpg

Tykkään shampoosta erityisesti sen vuoksi, ettei se kuivata hiusta, mutta sen tuoksu on aika parfyyminen. Minusta tuoksu on ihan hyvä ja se jää hiuksiin tuoksumaan, mutta se saattaa jakaa mielipiteitä ja olla liikaa herkkänenäisille.

Amikan tuotteita on saatavilla mm. Cocopandalta *täällä ja Sokokselta.

*tuotteet saatu testiin

kauneus hiukset testit meikki
Kommentit (6)
 1. Oon käyttänyt tätä Amikan shampoota pienen näytepullon, tykkäsin kun oli sellainen miedompi, että voi käyttää vaikka joka pesussa toisin kuin lempparini Fudge on niin voimakas, että sen käyttö on rajoitettava kertaan viikossa ettei mene yli. Lisäksi amika ei ole niin kuivattava niin kuin sanoitkin, ettei kuivata. Halusin silti silloin tällöin hiuksille jotain niin voimakasta kuin Fudge, mutta tällaisen tuotteen kanssa sen käyttöä voi aika radikaalisti vähentää. 😀

  1. Fudgea ei tosiaan kannata käyttää joka kerta, se on aika tujua ja kuivattaa hiusta 🙂 Amika siinä mielessä ”turvallisempi”. 

    

   1. Kiitos neuvoista! 🙂

    1. Ole hyvä 🙂 Tule kertomaan sitten kokemuksesi, jos päädyt johonkin tuotteeseen 🙂 

 2. Oletko testannut sitä Fudge violet toning -shampoota? Sitä on kehuttu, mietin onko tämä sun suosittelema parempi kuin se? Itsellä nimittäin hankinnassa hopeashampoo/-hoitoaine. 🙂

  1. Kiitos kommentistasi! 🙂

   Olen kokeillut Fudgea ja sehän on kyllä hyvä ja erittäin pigmenttinen shampoo. Mutta itse en tykännyt siitä niin paljon kuin Fanolan No Yellow-shampoosta, koska Fudgen pigmentti on sinisempi. Eli minulla otti vaaleat raidat liian siniseksi ja lopputulos oli sinisempi kun taas Fanola tekee hiuksista enemmän hopeiset. 🙂 

   Suosittelen kokeilemaan molempia, ehkä huomaat niissä eron ja kumpi sopii itselle paremmin 🙂 

   Itse tykkään vaihdella vähän eri shampoita eri pesukerroin, välillä amikaa, välillä Fanolaa, välillä Pearlia ja välillä normishampoota 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *