CK One Summer kesätuoksu – Mojiton raikkautta ja kookosmaidon pehmeyttä

CK One Summer on Calvin Kleinin uusin Unisex-kesätuoksu, joka ilmestyi kauppoihin maaliskuun aikana. Ihana vihreä tropiikkinen pullo on kesäisen vihreitä tuoksuvivahteita sisältävä eksoottisen raikas tuoksu, joka sisältää mm. limetti mojitoa ja mehukasta guavaa. 

En oikeastaan ole pahemmin esitellyt blogissani tuoksuja, sillä saan niistä helposti migreenin ja yksikin suihkaus ”väärän” tuoksuista hajuvettä voi laukaista kovan päänsäryn ja pahoinvoinnin loppuillaksi. Käytän itse ainoastaan kevyitä tuoksuja mm. L’EAU PAR KENZO ja D&G:n Light Blue. 

 

cktuoksu1.jpg

 

CK One Summer on kuitenkin tuoksu, jota pystyn käyttämään hyvin ilman päänsärkyjä sen kepeyden vuoksi. Toisinkuin miedot vesituoksut, CK:n tuoksussa on mielestäni kuitenkin enemmän ytyä ja alun kirpsakkuuden jälkeen se asettuu iholle pehmeänä ja miellyttävänä.

Energisoivaa tuoksua kuvataan sanoin kapinoiva, huoleton ja elämäniloinen. Mielestäni tuoksu on kuin hengähdys kesäistä paratiisia pullossa ja voisin kuvitella suihkivani sitä hiuksiini esimerkiksi kesäisen rantapäivän jälkeen.

Tuoksu on unisex-tuoksu ja sopii täten sekä miehille että naisille. Alkuun tuoksu tuntui minusta hieman liian kirpeälle, mutta hetken iholla viivyttyä se alkaa muuttumaan, alkutuoksun mojito muuttuu pehmeämmäksi ja iholle jää miedosti tuoksumaan jälkituoksun kookosmaito. Kookosmaito on sopivan mieto tuoksu, sillä sekin saattaa liian voimakkaana häiritä hajuherkkää nenääni. Loppupäivästä tuoksun haistaa enää kevyesti ranteessa, joten tämä sopii niille, jotka eivät halua kulkea ympäriinsä voimakas tuoksupilvi ympärillä leijuen. Toisin sanoen tämä on siis mieto tuoksu. 

 

cktuoksu3.jpg

 

En osaa oikeastaan kuvailla kumpaan suuntaan tuoksu enemmän kääntyy, miesten vai naisten tuoksuun. Se todella on unisex-tuoksu, olematta yhtään liian naisellinen tai liian miehekäs tuoksu. Pidän yleensä miesten raikkaista ja sporttisista tuoksuista, mutta ne ovat liian miehekkäitä itselle käytettäväksi. Koska CK One Summer tuoksu muistuttaa niitä jotenkin, tykästyin siihen ja mikä parasta, se ei aiheuttanut päänsärkyä. Tuoksu liittyköön siis harvaan ja valikoituun tuoksukokoelmaani peilikaapissani.

Ohessa vielä maahantuojan kuvaus tuoksusta: 

Tuotteen tuoksuperhe on raikas, sitruunainen ja hedelmäinen.

Alkutuoksuna on  vihreä omena, limetti mojito, vihreä inkivääri, Sydäntuoksuna guava, Tahitin tiarakukka, kataja ja Jälkituoksuna:  kookosmaito, setripuu, sammal.

 

 

cktuoksu2.jpg

 Tuote on Eau de toilette spray 100ml ja sen suositushinta 48,20 euroa.  Miltä tuoksu kuulostaa? Tykkäättekö CK:n tuoksuista?   *Tuote saatu testiin

Kommentit (2)
  1. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
    29.5.2016, 09:34

    En tiedä olisiko tämä minun tuoksuni, mutta pullo on aivan ihastuttavan kesäinen 🙂

  2. Tosi kiva, että tää keveytensä vuoksi pääsi sun tuoksukaappiin. Mun makuun tää on liian miehekäs, mutta tykkäänkin tosi naisellisista tuoksuista. Mieheni sen sijaan rakastaa tätä ja mielelläni nuuhkinkin tätä hänen yllään. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *