Colourpop-meikki vihreille silmille

Vuoden viimeistä päivää mennään ja illalla on lupa sipaista luomille kaikki glitteriset ja säihkyvät luomivärit uuden vuoden kunniaksi. Itse aion laittaa ainakin glitterisen mekon, mutta meikistä en ole vielä varma. Tänään postausaiheena ole uuden vuoden glitterinen meikki vaan ensimmäinen Colourpop-meikkini, jonka tein parisen viikkoa sitten tilaamani Colourpopin tuotteilla (täällä). 

 

colourpoppurple1.jpg

 

Ensimmäiseen tilaukseen valitsin kupariin ja viininpunaiseen taittavia luomivärisävyjä, jotka sopivat varsinkin vihreille silmille. Liikkuvalle luomelle sekoitin muistaakseni sävyjä Sequin ja Lala, jotka ovat hyvin toisiaan lähellä, mutta LaLa on kultaisempi ja Sequin punertavampi. Luomivaossa on viininpunaista sävyä Porter. Häivytin sävyjä Urban Decayn Ultimate Naked -paletin kylmillä keskiruskeilla/punertavantaupeilla sävyillä ja alaluomella on sävyä Porter. Urban Decayn paletti on muuten osoittautunut erinomaiseksi paletiksi ja päädyn useimmiten siihen kun etsin sopiva häivytysvärejä ja keskiruskeita sävyjä meikkiini.

 

colourpoppurple2.jpg

 

Luomivärit ovat kermaisen pigmenttisiä ja ne on melkeinpä helpoin levittää luomelle sormella.  Huulilla on Lippie Stixin suosittu sävy Lumiere rajauksineen. Lippie Stixin Matte- linjan tuotteille olin niin myyty, että tilasin niitä monta sävyä lisää. Lumieren sävy on aika jännä, kun testaisin sitä ensimmäisen kerran kellertävässä vessan valossa, niin se näytti liian ruskealta. Kylmässä valossa ja päivänvalossa se taas on selkeästi viileämpi sävyltään. 

 

colourpoppurple3silmä.jpg

 

Neljäs tilaamani luomivärysävy oli Weenie, joka on ihana shampanjaisen kultaisen punertava sävy, jossa on ripaus kylmyyttä verrattuna LaLaan ja Sequiniin. Kuvassa se ei pääse jotenkaan oikeuksiinsa, mutta se on suosikkini näistä sävyistä. Sequinin ja Porterin pinnassa on lisäksi pieniä hopeisia hileitä.

 

colourpopeyeshadow.jpg

colourpop swatchit2.jpg

 

Luomiväreissä ehdottomasti parasta on voimakas metallisuus ja kiilto, joten ne sopivat varsinkin iltameikkiin hyvin. Ne pysyvät luomilla koko päivän, joten aion ehdottomasti tilailla luomivärejä lisää jossain vaiheessa!

Meinaatko sinä laittaa glitteriöverit luomille uuden vuoden kunniaksi?

Ihanaa Uutta Vuotta 2017 kaikille lukijoille, ensi vuonna jatketaan <3!

kauneus meikki testit
Kommentit (2)
  1. Mia / Beauty Highlights
    2.1.2017, 12:05

    On kyllä niin ihana silmämeikki, että huh heijaa! <3

    1. Kiitos ihana Mia <3 Värit sopisi myös sulle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *