COLOURPOP <3

Colourpop Cosmetics on amerikkalainen tuotesarja, joka on tunnettu maailmalla ainakin luomiväreistään ja huulituotteistaan, mutta ihastuttavien tuotteiden lisäksi luulen että niissä houkuttelee tuotteiden edullinen hinta. Viiden dollarin arvoiset tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan parempia kuin hinnalla olettaisi saavan ja esimerkiksi luomivärit ovat kermaisen pigmenttisiä ja mattaiset huulituotteet todella pysyviä. Loppuvuodesta yli 50 dollarin ostokset sai tilattua postikuluitta, joten minäkin tempauduin mukaan Colourpop-hysteriaan ja klikkasin ostoskoriin muutaman tuotteen testiksi. 

 

colourpoptuotteet4.jpg

 

Tilasin muutaman luomivärin ja huulituotteen ja ihastuin tuotteisiin sen verran, että teinkin jo heti viikon päästä uuden tilauksen. 

 

colourpoptuotteet5.jpg

 

Luomiväreistä testasin näin alkuun vain neljää sävyä (Porter, Sequin, Weenie ja LaLa) sillä olen tarkka luomivärien laadusta ja pigmenttisyydestä, enkä halunnut pinoa huonolaatuisia luomivärejä. Ja voihan upeus miten pigmenttisiä ja kermaisen pehmeitä kimaltelevia luomivärejä ne ovat! Niitä oli saatava myös lisää.

 

colourpoptuotteet2.jpg

 

Huulituotteista päädyin muutamaan huultenrajauskynään ja sarjan kenties suosituimpaan sävyyn Lumiereen ja vaaleampaan ja persikkaisempaan Hype Girl-sävyyn Lippie Stix-tuotteissa. Lippie Stixejä löytyy eri koostumuksia mattaisesta kiiltävään ja molemmat tilaamani sävyt olivat matte-linjasta. Kynämäisessä hylsyssä olevat tuotteet ovat koostumukseltaan aika paksua ja tahmeaa ja ne pysyvät huulilla m-i-e-l-e-t-t-ö-m-ä-n hyvin. Vaikka lopputulos on mattainen, se ei kuivu mielestäni liian mattaiseksi vaan jää huulelle paksuna vahamaisena ja täyteläisenä.

 

 

colourpoptuotteet3.jpg

 

Hinnan edullisuuden näkee siinä, että itse tuotetta hylsyssä on aika vähän. Huulipunat kuluvat nopeasti, samoin superpehmeä huultenrajauskynä ja luomivärien pannu saattaa tulla nopeasti esiin. 

 

colourpopeyeshadow.jpg

 

Esittelen tuotteita ja sävyjä tarkemmin myöhemmin, toinen pakettikin saapui jo viikko sitten ja uudet Lippie Stixin värit ovat täydellisiä <3. 

 

colourpoptuotteet1.jpg

 

Luulen että joudun tilailemaan ainakin Lippie Stixin tuotteita jossain vaiheessa vielä lisää varastoon.

Colourpop vei siis minutkin mennessään pahemman kerran!

Oletko sinä hullaantunut Colourpopin tuotteista? Mikä on suosikkisi?

Kommentit (4)
  1. AAh mä hullaannuin kanssa, mutta ei ole lähtenyt vielä uutta satsia tilaukseen. Itse tilasin Weenien, aah täydellisyys, sekä matte punia, oliskohan yks just toi mikä näkyy kuvassa.. Ja on nekin kyllä kivoja, vaikka harvemmin jaksaa laittaa niin pysyvää huulille. Toivotaan, että pian saisi ostettua Euroopasta niin ei tarvii noiden tullimaksujen kanssa soheltaa. 😀

    1. Hei kiva, lisää Colourpop-intoilijoita! Ja niinpä, tullimaksut nostaa tuotteiden hintaa tylsästi, näille tuli noin 11 euroa maksua lisää 🙁  Weenie on ihana väri, se taitaa olla suosittu sävy!:)

  2. En ole vielä hullaantunut, mutta vitsit, kohta on pakko tehdä tilausta minunkin! Varsinkin tuo luomivärien koostumus kuulostaa juts täydelliseltä <3 Pakkaukset on vähän ankean näköiset, mutta ehkä tässä tapauksessa laatu antaa paljon anteeksi 😀

    1. Luomivärit on niin pehmeitä, että olen levittänyt niitä sormin luomille 🙂

      Suosittelen tilamaan, veikkaan että ihastut 🙂 Pakkaukset on kyllä aika ankeita ja esim. huultenrajauskynässä korkki ei meinaa pysyä kiinni. Mutta viiden dollarin hinnalla sen saa tosiaan anteeksi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *