Upeat Color Gloss värihoitoaineet

*Tuotteet saatu testiin

Minun on pitänyt kirjoittaa Crestolin Color Glossin tuotteista jo pidemmän aikaan, sillä ne freesasivat hiuksiani niin kivasti poikkeuksellisen kevään aikana, kun tuli välteltyä kampaajalle menoa. Blondi oli muuttunut kellertävän tunkkaiseksi ja tyvikasvu oli 4 kk ajan ajan kasvanut aika lailla joten kaipasin hiuksiini kiiltoa ja sävyä, joka tasoittaisi tyven ja latvan värieroa.

Crestolin Color Glossit eivät ole mitään uusia tuotteita, mutta en ollut ennen tajunnut, että värivalikoima on niin laaja. Color Glossit ovat oikeastaan hoitava naamio ja kevytväri samassa tuubissa. Tuote sisältää hiuksia syvähoitavia argan-, jojoba – sekä avocadoöljyjä. Tuotteessa ei ole silikoneja, hapetetta eikä ammoniakkia ja se on 100% vegaaninen.

Sävyjä on yhteensä 31 kappaletta ja varsinkin näin blondina koin, että sävyjä on enemmän kuin millään muilla vastaavilla tuotteilla.  Sävyjä on  mm.vaalean beigestä helmenvaaleaan, shampanjanvaaleasta shampanjapinkkiin ja vaaleanbeigenruskeasta hopeanharmaaseen. 

…..

Vaalea beige + Helmenvaalea (suhteessa 50/50)

Ensimmäisenä kokeilin vaaleaa beigeä + helmenvaaleaa suhteessa 50/50 ja annoin naamion vaikuttaa shampoopesun jälkeen noin 7 minuutin ajan. Kovin huokoiseen ja vaalennettuun hiukseen sävy voi kiinnittyä tiukasti, joten alkuun kannattaa aloittaa esim. 3-5 minuutin vaikutusajalla. Syvemmän ja kestävämmän värin saa 15 minuutin vaikutusajalla ja lämpö tehostaa sävyn muodostumista.

Naamion voi levittää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja se tulee vaahdottaa. Pyyhekuivissa hiuksissa massa lähti vaahtoutumaan kevyesti, jolloin tuntui, että se varmasti levisi jokaiseen hiussuortuvaan. Seitsemän minuutin aikana väri nappasi pituuksiin aika hyvin ja sisävalossa hius tuntui jopa tummentuneen. Sävy oli kaunis, sillä keltaisuus katosi ja lopputulos oli tuli kylmä beigenvaalea!

Olin saanut keväällä päähäniskun värjätä hiukset beigen sävyisiksi. Beige voi olla haastava sävy jopa kampaajalla värjättäväksi vaaleisiin hiuksiin, joten en ole koskaan uskaltanut pyytää sitä sen pelossa, että väristä tulisi liian vihertävä, liian lämmin, liian tumma tai liian villasukkamainen. Color Glossin hoitonaamiot olivatkin hyvä tapa testata beigeä, sillä sävyt eivät jämähdä hiuksiin pitkäksi aikaa ja värisävyn voimakkuutta voi hyvin säädellä vaikutusajalla.

…..

Vaalea beige + Vaaleanbeigenruskea + Hopeanharmaa

Seuraavaksi kokeilin vaaleaa beigeä ja vaaleanbeigenruskeaa ja lisäksi taisin sekoittaa mukaan pienen määrän hopeanharmaata. Kuvasta huomaa, että väri on selkeästi pähkinäisemmän ja ruskeampi kuin aiempi sävy. Tykkäsin myös beigen sävystä, mutta haalistuessaan se muuttui lämpöiseksi, joten päätin pysyttäytyä blondeissa ja kylmissä sävyissä jatkossa.

…..

Shampanjapinkki + Hopeanharmaa (1/4 harmaata ja 3/4 pinkkiä)

Seuraavaksi kokeilin Crestolin vinkkaaman  shampanjapinkin ja hopeanharmaan sekoituksen suhteella 1/4 harmaata ja 3/4 pinkkiä. Tästä sävystä pidin myös tosi paljon, keltaisuus taittui pois ja lopputulos oli kylmä, mutta sävyssä oli häivähdys helmiäisyyttä mukana. Tätä sekoitussuhdetta käytän monesti, koska vaaleanpunainen sävy kirkastaa mm. hopeashampoista aiheutunutta vihertävää mattaisuutta pois.

Näiden lisäksi olen sekoitellut helmenvaaleaa ja shampanvaaleaa shampanjapinkin kanssa, koska ne ovat itsessään sävyltään niin vaaleita, etten huomannut sen suurempaa vaikutusta lyhyellä vaikutusajalla. Shampanjapinkkiä olenkin käyttänyt  eniten ja olen jopa antanut sen vaikuttaa hiuksessa sellaisenaan ihan hetken aikaa shampoopesun jälkeen.Tällöin kaikista vaaleimmat raidat taittavat valossa hentoiseen vaaleanpunaiseen, sillä niihin se nappaa eniten, mutta kokonaisuus on helmiäisempi vaalea.

…..

Helmenvaalea ja Shampanjapinkki 50/50

Näistä kuvista en ole ihan varma sekoitussuhteista, mutta muistaakseni sekoitin helmenvaaleaa ja shampanjapinkkiä suhteessa 50/50. Kuvista huomaa kuinka hyvin sävyt tuovat kiiltoa hiuksiin ja jossain valossa latvoissa näkyy häivähdys vaaleanpunaista.

Jatkossa aion ostaa lisää kaikkia kokeilemiani sävyjä, koska käytän tuotteita hoitoaineen tavoin jatkuvasti. Välillä pesen hiukset pigmenttisellä hopeashampoolla, mutta jos suihkussa  tai saunassa on vain hetki aikaa odottaa, niin miksailen tuubeista erilaisia sekoituksia riippuen siitä miltä hiuksen sävy milloinkin näyttää.

Hopeanharmaan ja shampanjapinkin sekoitus vähentää hopeashampoon käyttöä ja shampanjapinkki kirkastaa mattaiseksi muuttuneen latvan helmiäisemmäksi. Vaalean beigen ja helmenvaalean 50/50 sekoitus oli myös niin kiva, että ehkä talvea vasten käännynkin kylmän vaalean beigen sävyyn.  Joka tapauksessa, kaikki kokeilemani sävyt olivat hyviä ja niitä voi sekoitella miten vain keskenään. Sävy haalistuu muutamassa pesussa  riippuen vaikutusajasta.

Color Glossin tuotteita on saatavilla jostain kampaamoista, Hiustaloista, Hiusten Ykkösistä sekä melkein kaikista Prisma- kampaamoista. Myös joistain Harlekiini-liikkeistä voi tuotteita saada (esim.Helsinki Forum). Verkosta tuotteita myy Bellando, Cirkus24h, Shampookauppa ja Tradehouse.

Oletko kokeillut tuotteita? 

kauneus hiukset suosittelen testit
Kommentit (1)
  1. Netta Laine
    4.4.2022, 23:45

    Moi! Mulla on juuri värjätyt blondit, ja tummempi tyvi. Haluaisin ostaa yhden tuotteen, jolla pärjäisin. Luuletko, että shamppanjan vaalea 001 olisi ok?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *