Djusie – uusi kotimainen luonnonkosmetiikan tuotesarja

Djusie on suomalaisen luonnonkosmetiikan pioneerin Katja Kokon perustama luonnonkosmetiikan tuotesarja, jonka tuotteita kuvataan luonnonkosmetiikan taidonnäytteeksi. Mestarillisella raaka-ainetietoudellaan Katja Kokko on onnistunut luomaan huippuunsa hiotut tuotteet, joissa jokainen raaka-aine, tuoksuvivahde ja tehokkuus on tarkkaan, jopa nörttimäisellä tasolla mietitty. Djusien tuotteet ovat sertifioutua luonnonkosmetiikkaa ja Djusie lupaa ihosta ennen kaikkea mehukasta, kuulasta ja kosteutettua, jonka suojabarriääri on kunnossa ja tasapainoinen.

Tuotesarja tulee kasvamaan tulevaisuudessa, mutta alkuun saatiin kolme tuotetta markkinoille. Tilasin testiini tämän kolmen tuotteen pakkauksen.

Djusie

Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil

*Liquid Silk Perfect Cleansing Oil– Puhdistusöljy on tuotteista eniten makuuni sen pirskahtelevan tuoksumaailman ja keveän silkkisen koostumuksen vuoksi. Syväpuhdistava öljy poistaa vedenkestävän meikin vaivattomasti ja huuhtoutuu iholta veden kanssa helposti. Öljy on suunniteltu kaikille ikään ja ihotyyppiin katsomatta.

Öljypuhdistuksen jälkeen kuiva ihoni ei kiristele kuivuuttaa, jonka vuoksi öljy saa minulta extrapisteitä. Tämä on helppo, kiva puhdistusöljy, johon tekee mieli tarttua ensimmäisenä puhdistusaineiden joukosta.

Puhdistusöljyn tuoksumaailma on hienostuneen hedelmäinen, pirskahteleva ja mehukkaan vivahteikas, joka tulee limen, verigreipin, jasmiinin ja geraniumin eteerisistä öljyistä, jotka kirkastavat ihoa ja kohottavat mielialaa.

Avainraaka-aineina on auringonkukansiemenöljyä, skvalaania, ruusukvitteninsiemenöljyä ja puolukansiemenöljyä. Lisäksi mukana on limen eteeristä öljyä, jasmiiniabsoluutti, ruusugeraniumin eteeristä öljyä ja greipin eteeristä öljyä.

Djusie Acid Bloom Balancing Liquid

*Acid Bloom Balancing Liquid hoitoneste kiinnosti alunperin minua eniten. Kuulaan ja mehukkaan ihon salaisuus on hedelmähappotuotteet, joilla saan samean ja kuivan ihoni hehkumaan. Huomaan heti, jos en ole käyttänyt hedelmähappoja sisältäviä kuorivia tuotteita hetkeen – ihoni on eloton, samea ja kuiva. Hedelmähappoja sisältävät kasvovedet ovat ehdottomasti suosikkejani niiden helppokäyttöisyyden vuoksi.

Tuote on jakanut käyttäjissä mielipiteitä värinsä ja tuoksunsa puolesta. Toiset rakastavat, toiset ovat hämillään ja tuotetta on kutsuttu leikkimielisesti jopa myrkkyliemeksi. Vihreä hoitoneste tuoksuu kieltämättä erikoiselle, jollain tapaa kitkerälle tai happamalle.

Tuotteen teho peustuu ihon pH-tasapainon edistämiseen, sillä hyvät bakteerit viihtyvät happamassa ja terveessä ympäristössä. Kasvovesi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ja sitä voi halutessaan kerrostaa iholle muutamia kertoja.Kosteusteholtaan kasvovesi ei ole kuivalle iholleni se täyteläisin ja kaikista hoitavin, vaikka ihoa ei missään nimessä kiristele kasvoveden levittämisen jälkeen.

Itse kuulun siihen ryhmään, joka vieroksuu tuotteen ”myrkkyliemimäistä” tuoksua ja ulkonäköä. Pidän enemmän hedelmäisen pirskahtelevista tuotteista, vaikka luonnonkosmetiikan vihreä tuoksumaailma on minulle nykyään kotoisa. Acid Bloom on kieltämättä erikoinen ja mielenkiintoinen tuote, joka varmasti vaatii vähän totutettua. Jotkut ovatkin sanoneet tykästyneensä tuotteen tuoksuun alkuihmettelyn jälkeen.

Raaka-aineissa löytyy erikoisia ja mielenkiintoisia aineita, kuten omenasiiderietikkaa, lakkakääpäuutetta ja gotu  kolaa.

Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brigtening Face Oil

*Fruit Glaze Vitalizing & Brigtening Face Oil Kasvoöljy on marjaisa ja silkkinen kasvoöljy, joka tasapainottaa talineritystä ja vahvistaa ihon suojabarriääriä. Se sopii samealle tai arpiselle iholle ja pigmenttiläiskien hoitoon.Öljy pehmentää, kiinteyttää, kirkastaa ihoa ja sopii kaikille ihotyypeille.

Lisäksi öljy suojaa ihoa stressitekijöiltä, kuten ilmansaasteilta, ilmastoinnilta, älylaitteiden siniseltä valolta ja sääolosuhteilta.

Öljy on silkkinen ja nopeasti imeytyvä, joten se sopii myös meikin alle.

Fruit Glaze Vitalizing & Brigtening Face Oil on täynnä hyviä raaka-aineita on mielestäni oikein hyvä ja miellyttävä öljy. Uskon että öljy sopii erityisesti niille, jotka pitävät kevyemmistä öljyistä. Pidän öljystä sen vuoksi, että se imeytyy ihoon hyvin, eikä jää pyörimään öljyisenä ihon pinnalle.

Raaka-aineina öljystä löytyy skavaalia, bisabololia, acaimarjaöljyä, viinirypäle- ja ruusunmarjasiemenöljyä.

Djusie

Tuotteisen design on upea, tunnistettava ja omalaatuinen. Tuotenimeksi on valittu minusta onnistunut ja mieleenpainuva nimi ja kaikenkaikkiaan minulla on positiiviset odotukset sarjan muita tuotteita kohtaan. Näistä tuotteista aion ehdottomasti jatkossa ostaa puhdistusöljyn, josta tykkäsin eniten.

Tuotteita myy mm. Sokos, *Biodelly , *Twistbe, *House of Organic

Oletko sinä kokeillut sarjan tuotteita? 

kauneus testit iho suosittelen
Kommentit (3)
  1. En ole kokeillut. Nämä eivät herätä minkäänlaista mielenkiintoa.

  2. Moikka, mä ostin saman setin enkä oikein tiedä tykkäänkö vai en. Puhdistusöljy on kiva, voisin ostaa,jatkossakin. Hoitoneste ei antanut mulle mitään wow-efektiä, eikä kasvoöljy. Mun mielestä kasvoöljy imeytyy lian nopeasti. Omaan kuivan ikääntyvän ihon. Käytän nämä loppuun, mutta en usko ostavani jatkossa kuin mahdollisesti puhdistusöljyn. Siinä on pumppu kiva lisä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *