Edullinen ja virkistävä puhdistusvesi

Puhdistusvedet ovat yksiä lempituotteitani ja ne kuuluvat päivittäiseen ihonhoitorutiiniini siinä missä kasvojen ihon kosteuttaminenkin. Ilahduttavaa on, että myös edullisemmille merkeille on alkanut ilmestymään kyseisiä tuotteita, joten valinnanvaraa löytyy rahatilanteesta ja ihotyypistä riippuen. Puhdistusvedet ovat hyviä tuotteita kasvojen pikapuhdistamiseen ja ne sopivat myös ns. kaksoispuhdistamiseen, jolloin runsaamman meikin voi puhdistaa ensin puhdistusmaidolla ja puhdistusvesi viimeistelee puhdistuksen.

 

 

Minusta puhdistusvesi parhaimmillaan, kun se tuoksuu ihanalta ja virkistää kasvojen ihon raikkaalla tuoksullaan. Ikisuosikkini Clarinsin persikkavesi on taivaallisen tuoksuinen, mutta vähän tyyris makuuni ja olenkin löytänyt sille hyvän ja edullisen korvaavan tuotteen kotimaiselta merkiltä, nimittäin Herbinalta. 

 

 

Toisin kuin Clarinsin kuivalle iholle tarkoitettu persikkainen puhdistusvesi, Herbinan Energy Boost- sarjan Micellar- puhdistusvesi on normaali- ja sekaiholle tarkoitettu hedelmäisen raikas puhdistusvesi. Raikastava tuote on erinomainen poistamaan yön aikana erittynyt tali ja rasva ihosta. En suosittele tuotetta kovin kuivaihoisille, sillä se ei ole niin täyteläinen ja kosteuttava kuin kuivaihoisille tarkoitetut puhdistusvedet ovat. Itselläni on pintakuiva iho ja puhdistuksen jälkeen kosteutan ihoni mm. Sensain hoitovedellä erikseen, jolloin olen voinut käyttää tuotetta läpi talven.

Puhdistusveden lisäksi sarjasta löytyy kosteustuotteita ja puhdistustuotteita ja tuotteet on tarkoitettu normaali-ja sekaiholle. Tuotteet sisältävät mm. c-vitamiinipitoista tyrnimehua, e-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä.  

 

 

Vaikka olen aina mieltänyt Herbinan nuorten sarjaksi, voi toisinaan sarjalla olla hyviä tuotteita aikuisellekin iholle, kuten esimerkiksi tämä puhdistusvesi. Clarinsin persikkavedelle se ei vedä vertoja, mutta noin kuuden euron arvoiseksi tuotteeksi se on hintansa väärti. Tuotteita on saatavilla tavarataloista ja marketeissa, mm. Prismoista ja S-Marketeista.

 

*osa tuotteista on saatu, osa omia

Kommentit

Lumos

Itse vaihdoin Garnierin Miselliveden juurikin tuohon Herbinan vastaavaan PHMB-kohun myötä. Olen tykännyt kovasti. Niin tuottesarjasta kuin puteleiden kuoseistakin. :)

ohsomanyreasons

Mulla kävi vähän saman juttu, että käytin aiemmin Garnieria, mutta kohun myötä vaihdoin merkkiä. Garnierin puteli oli ihana iso ja riittoisa, mutta tykkään kyllä Herbinan tuoksusta enemmän :) 

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Tämä on tosi hyvä miselli! Olen käyttänyt jo useamman pullon :)

ohsomanyreasons

Indeed! :) Herbina on muutenkin tehnyt jotenkin "updeittauksen" viime aikoina tuotteilleen, me like :) 

SalkaT (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Misellivedet ovat päivittäisessä käytössä, tykkään viimeistellä puhdistuksen jos käytän puhdistusmaitoa ja aamuputsareina ne ovat vallan mainioita! Olen tykännyt Gamarden misellistä, mutta myös H&M:n versio on hyvä budjettivaihtoehto. Garnieria käytin minäkin, mutta päätin myös lopettaa sen käyttämisen. Huomasin, että merkiltä on myös tullut uusi, kuivaihoisille tarkoitettu misellivesi, ehkäpä täytyy vielä käydä tutkimassa senkin inci-jos vaikka siinä olisi jokin toinen säilöntäaine ^_^

ohsomanyreasons

Aijaa, mitenköhän moinen on mennyt ihan ohi multa!  Täytyypä käydä itsekin tutkimassa se inci-lista. :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Herbinan misellivesi taitaa olla edullisista oma suosikki. Muut suosikit on vähän hintavampia Bakel, Gamarde ja Guerlain.

josha

Tulipa hyvään saumaan nähtyä tämä postaus. Mulla on juuri lopussa Garnierin misellivesi, joten otankin seuraavaksi kokeiluun tämän. Kiitos vinkistä!

ohsomanyreasons

Ole hyvä :) Vinkkinä myös, että toinen hyvä tosi miselli on LV:n misellivesi, jos iho on kuiva esim. talvella :) 

Kommentoi