Edullinen ja virkistävä puhdistusvesi

Puhdistusvedet ovat yksiä lempituotteitani ja ne kuuluvat päivittäiseen ihonhoitorutiiniini siinä missä kasvojen ihon kosteuttaminenkin. Ilahduttavaa on, että myös edullisemmille merkeille on alkanut ilmestymään kyseisiä tuotteita, joten valinnanvaraa löytyy rahatilanteesta ja ihotyypistä riippuen. Puhdistusvedet ovat hyviä tuotteita kasvojen pikapuhdistamiseen ja ne sopivat myös ns. kaksoispuhdistamiseen, jolloin runsaamman meikin voi puhdistaa ensin puhdistusmaidolla ja puhdistusvesi viimeistelee puhdistuksen.

 

herbina puhdvesi5.jpg

 

Minusta puhdistusvesi parhaimmillaan, kun se tuoksuu ihanalta ja virkistää kasvojen ihon raikkaalla tuoksullaan. Ikisuosikkini Clarinsin persikkavesi on taivaallisen tuoksuinen, mutta vähän tyyris makuuni ja olenkin löytänyt sille hyvän ja edullisen korvaavan tuotteen kotimaiselta merkiltä, nimittäin Herbinalta. 

 

herbina puhdvesi.jpg

 

Toisin kuin Clarinsin kuivalle iholle tarkoitettu persikkainen puhdistusvesi, Herbinan Energy Boost- sarjan Micellar- puhdistusvesi on normaali- ja sekaiholle tarkoitettu hedelmäisen raikas puhdistusvesi. Raikastava tuote on erinomainen poistamaan yön aikana erittynyt tali ja rasva ihosta. En suosittele tuotetta kovin kuivaihoisille, sillä se ei ole niin täyteläinen ja kosteuttava kuin kuivaihoisille tarkoitetut puhdistusvedet ovat. Itselläni on pintakuiva iho ja puhdistuksen jälkeen kosteutan ihoni mm. Sensain hoitovedellä erikseen, jolloin olen voinut käyttää tuotetta läpi talven.

Puhdistusveden lisäksi sarjasta löytyy kosteustuotteita ja puhdistustuotteita ja tuotteet on tarkoitettu normaali-ja sekaiholle. Tuotteet sisältävät mm. c-vitamiinipitoista tyrnimehua, e-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä.  

 

herbina puhdvesi3.jpg

 

Vaikka olen aina mieltänyt Herbinan nuorten sarjaksi, voi toisinaan sarjalla olla hyviä tuotteita aikuisellekin iholle, kuten esimerkiksi tämä puhdistusvesi. Clarinsin persikkavedelle se ei vedä vertoja, mutta noin kuuden euron arvoiseksi tuotteeksi se on hintansa väärti. Tuotteita on saatavilla tavarataloista ja marketeissa, mm. Prismoista ja S-Marketeista.

 

herbina puhdvesi4.jpg

*osa tuotteista on saatu, osa omia

kauneus iho testit
Kommentit (9)
  1. Tulipa hyvään saumaan nähtyä tämä postaus. Mulla on juuri lopussa Garnierin misellivesi, joten otankin seuraavaksi kokeiluun tämän. Kiitos vinkistä!

    1. Ole hyvä 🙂 Vinkkinä myös, että toinen hyvä tosi miselli on LV:n misellivesi, jos iho on kuiva esim. talvella 🙂 

  2. Herbinan misellivesi taitaa olla edullisista oma suosikki. Muut suosikit on vähän hintavampia Bakel, Gamarde ja Guerlain.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *