Edullinen palettitaivas Makeup Revolution

Makeup Revolution on tuotesarja, jota olen hämmästellyt parin kuukauden ajan. Sarja on vuonna 2014 lanseerattu brittiläinen tuotesarja, joka puhututtaa maailmalla ja sitä hehkuttavat monet taviksista ammattilaisiin. Valikoima on todella laaja, varsinkin paletteja on mieletön määrä ja sävyjä löytyy eri ihonsävyille vaaleasta tummaan ja punapohjaisesta keltapohjaiseen. Tuotteet ovat edullisia, mutta niissä on kivasti pigmenttiä.

Kirjoitin ensifiilikset I heart Makeup-paleteista täällä, mutta tänään esittelen muutaman muun luomiväripaletin, joista kahdesta on tullut ihan suosikkejani arkimeikissä. 

 

MakeupRevolutionpalettes10pieni.jpg

 

Huimat 32 sävyä sisältävä paletti *Ultra Professional Eyeshadow Flawless on suosikkini kaikista paleteista. Okei, onhan siinä ihan liikaa värejä ja käytän tylsänä meikkaajana pääasiassa paletin mattasävyjä, mutta tässä paletissa on vähän kaikkea! Koska käytän arjessa eniten ruskeita sävyjä, niin paletin vasen puoli on ihan täydellinen siihen. 

Luomivärien pigmenttisyys on hintatasoon hämmästyttävä. Suurin osa luomiväreistä on pigmenttistä, mutta joukkoon mahtuu myös jokunen sävy, joka toimii paremmin kostealla siveltimellä, koska ne ovat koostumukseltaan kuivempia tai varisevat vähän enemmän. Tässä paletissa on todella kermaisia ja pehmeitä sävyjä! Paletin musta on sopivan intensiivinen ja se ei varise.

 

MakeupRevolutionpalettes16pieni.jpg

MakeupRevolutionpalettes17pieni.jpg

 

Toinen suosikkipalettini on kultainen 30 sävyn paletti *Fortune Favours The Brave. Paletissa on ihania roosan sävyjä, mattaista ruskeaa, vaaleata ja esimerkiksi paletin vasemman ylärivin roosaan taittava beige on ihana häivytysväri. Tässä paletissa muutama vaalea sävy on kuivempi, mutta silti niistä irtoaa pigmenttiä. Vaikka toistaiseksi en ole käyttänyt paletin vihreitä ja sinisiä sävyjä, niin sormet syyhyen odotan pikkujoulua, että pääsen tekemään jotain erilaisia iltameikkejä näillä sävyillä.   

 

MakeupRevolutionpalettes15.jpg

MakeupRevolutionpaleets11pieni.jpg

MakeupRevolutionpalettes18pieni.jpg

MakeupRevolutionpalettes19pieni.jpg

 

Tykkäsin myös *Euphoria Palette Bare luomiväri- ja kasvopaletista, koska siinä on superhyvät sävyt kasvoille. Aurinkopuuteri on hyvä keskitumma sävy, keskimmäinen korostussävy kaunis ja poskipuna on persikkaan hohtava pinkki. En omista NARS:n Orgasm-poskipunaa mutta olen kuullut, että tämä sävy olisi todella lähellä sitä. Sävy on pinkki, mutta siinä on kultaa mukana, joka taittaa sävyn oranssisempaan päin. Luomivärien sävyt ovat vaaleita roosaan ja kylmään taittavia, joten viileän sävyisille ihana nudepaletti. Tästä paletista on olemassa myös *Bronzed-versio.

 

MakeupRevolutionpalettes3pieni.jpg

 

Viimeisenä Mermaid vs Unicorn-paletti, joka on täynnä turkooseja ja sinisiä sävyjä. Itselläni ei tule oikein käytettyä sinisiä sävyjä, mutta katsokaa mikä pigmenttisyys sävyissä on! Ainostaan hileinen tummansininen on vähän varisevampi kuin paletin muut sävyt, mutta muuten todella intensiivisiä sävyjä. 

 

MakeupRevolutionpalettes4pieni.jpg

MakeupRevolutionpalettes13pieni.jpg

 

Makeup Revolutionin useimmissa paleteissa on iso peili, joka on ihan ehdoton hyvän paletin mittari. Paletit ovat pääosin mustia ja melko tukevan oloisia. Joku paletti taisi olla vähän jäykkä, mutta pääosin ne avautuvat hyvin. 

Olen fiilistellyt paletteja tässä jo pidemmän aikaa, niin että ikisuosikit Urban Decayn paletit ovat jääneet hetkeksi tauolle. Olen yleensä todella vaativa luomivärien suhteen ja en siedä esim. yhtään varisevia luomivärejä, joten siksi tämä sarja jaksaa ihmetyttää. Palettien hinta on 10-20 euron paikkeilla.  Napit ovat kylläkin pieniä, joten se lempisävy valitettavasti kuluu nopeasti pohjaan. 

Sarjaa myy mm. Nordicfeel-verkkokauppa. 

 

Miltä näyttää? Heräsikö kiinnostus? Onko teillä kokemusta sarjasta tai sarjan muista tuotteista?

 

 

*tuotteet saatu testiin 

*affiliate-linkkejä

kauneus meikki testit
Kommentit (1)
  1. Aivan ihania sävyjä! Ah. Makeup Revolution on hintaansa nähden varsin laadukas merkki. Itselläkin on suunnitteilla hankkia parit luomiväripaletit lisää tältä merkiltä, joten kiva nähdä miltä ne oikeasti näyttävät 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *