Edullinen, hyvä ja kosteuttava misellivesi – Mossa Micellar Water

Mossa on latvialainen Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikan tuotesarja, joka on jäänyt minulle vähän tuntemattomaksi. Vaikka tuotesarja on luonnonkosmetiikkaa ja pitää sisällään arvostamiani raaka-aineita pohjoismaisista marjoista, niin kenties sarjan markkinointi on jäänyt vaisuksi, kun en ole sitä vielä löytänyt.

Pohdinkin tätä postausta kirjoittaessani, että ennenkuin siirryin käyttämään pääasiassa luonnonkosmetiikkaa ja katsomaan tarkemmin mitä tuotteet sisältävät, niin esimerkiksi Lumenen tuotteet vetivät puoleensa juuri pohjoismaisuutensa ja marjaisten raaka-aineiden vuoksi. Siksi onkin hassua, että Mossa on jäänyt vähän kylmäksi,  vaikka siinä on samankaltaisia raaka-aineita ja on lisäksi luonnonkosmetiikkaa. Luulen, että markkinoinnilla on tässä iso kysymys, koska Mossa ei oikein ole herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen. Heräsin sarjaan vasta tänä kesänä löydettyäni sarjan miselliveden, joka osoittautui niin hyväksi tuotteeksi,  että ostin heti alennuksesta toisen pullon odottamaan vuoroaan.

Luonnonkosmetiikan hyvä misellivesi
Misellivesi


MOSSA
JUICY CLEAN 3IN1 CLEANSING MICELLAR WATER


*Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water
on kosteuttava misellivesi, joka sisältää ruusuvettä, vadelmansiemenuutetta ja hyaluronihappoa. Tuote toimii puhdistaja ja kasvovetenä ja se jättää ihon pehmeän kosteutetuksi. Misellivesi on monikäyttöinen tuote ja se raikastaa kasvot aamulla, puhdistaa kevyen meikin, toimii kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena ja pyyhkii viimeisetkin meikinrippeet kasvoilta.

MIKSI TUOTE ON HYVÄ?

Yllätyin tuotteen puhdistustehosta ja samalla myös sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Tykkään yleensä enemmän hellävaraisista, kosteuttavista ja mieluummin vähän paksummista misellivesistä, jotka tuntuvat kosteuttavan ihoa. Huono misellivesi on mielestäni ohut, vesimäinen ja ihoa kuivattava, jonka jäljiltä ihoa punoittaa ja kiristää.

*Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water on ohutta, mutta se ei kuivata ihoa eikä ihoani kiristä puhdistuksen jälkeen. Vaikka se on  hellävaraisen tuntuista, niin se puhdistaa ihon silti yllättävän hyvin.

Käytän tuotetta iltaisin kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena niin, että puhdistan kasvot balmilla tai öljyllä ja hieron kasvot konjac-sienellä. Konjac-sieni puhdistaa kasvot niin hyvin, että kasvoille ei jää paljon meikkiä ja loput pyyhkäisen kevyesti misellivedellä. Aamuisin iholla on yön aikana imeytymättömät tuotteet ja rasvaisuutta, jotka pyyhkäisen misellivedellä pois jolloin iho on taas puhtaan raikas uusille ihonhoitotuotteille ja meikille.

Tuotteen koostumusta on ilmeisesti muutettu viime aikoina, joten en osaa sanoa onko se erilainen kuin aikaisempi. Miselliveden innoittama taidan testata tulevaisuudessa lisää Mossan tuotteita, jos ne ovat yhtä hyviä.

Tuotetta on saatavilla mm. Prismoista, Sokoksista, *House of Organic ja *Eleven-verkkokaupoista.

Oletko jo kokeillut tuotetta? 

Kommentit (1)
  1. Justiinsa lisäsin elokuun loppuneet-listalle, kaksi pulloa olen käyttänyt ja päädyn tähän jatkossakin mikäli mikään muu uutuus ei kutkuttele. Kaipaan vaan vaihtelua, nyt on vuorossa Whamisan misellit. 🙂
    Käytän ihan samalla lailla, kaksoispuhdistuksen yhteydessä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *