Essencen kätevät magneettiripset

Essencen syksyn uutuustuotteiden yksi mielenkiintoisimmista tuotteista oli ehdottomasti magneettiripset. Kun kuulin näistä ensi kerran, niin epäilin vähän niiden toimivuutta, mutta ne ovat oikeasti tosi kätevät. Sen lisäksi, että ripsiä voi käyttää monta kertaa, magneettiripset sopivat niille, jotka ovat herkistyneet ripsiliimoille. 

 

magneettiripset2.jpg

 

Paketissa on kaksi ripsinauhaa molempiin silmiin ja ne on tarkoitus asettaa ripsien ylä – ja alapuolelle. Ripsissä on molemmin puolin pienet magneetinpalaset, jotka tarttuessaan toisiinsa pitävät ripset yllättävän napakasti paikoillaan. 

Vaikka ripset ovat kätevät, vaatii niiden laittaminen muutaman harjoituskerran. Minä onnistuin saamaan ne nätisti vasta viidennellä tai kuudennella kerralla. Tärkeintä on yrittää laittaa yläripsi niin lähelle ripsien tyveä kuin mahdollista. 

 

magneettiripset1.jpg

 

Magneetti on sen verran tehokas, että palaset todella nappaavat kiinni toisiinsa ja ripset lähtevät pois vasta vetämällä. 

 

magneettiripset3.jpg

 

Jos silmä on kovin pyöreä, se voi asettaa haastetta ripsien laittamiseen, sillä ripsirivi on aika suora.  Magneettiripset ovat lyhyemmät ja ne on tarkoitus laittaa silmän ulkonurkkaan, jolloin ne avartavat kauniisti katsetta. 

 

magneettiripset esence1.jpg

 

Essencen meikkejä on saatavilla mm. Tokmannilta ja näiden hinta oli muistaakseni alle 10 euroa. 

Mitä ajatuksia teillä on magneettiripsistä, ovatko ne tulevaisuuden juttu? Oletteko jo kokeilleet Essencen ripsiä tai vastaavia? 

 

*pr-näyte 

Kommentit (4)
  1. Laiska ja jokseenkin kädetön alopeetikko kiinnostui! Kädetön, koska en itse onnistu irtoripsien laitossa, vaan mieheni täytyy hoitaa se…

    1. Hei mahtavaa! 😀 Ja ihana mies sulla! <3 😀 

  2. Halloween -juhliin voisin kokeilla magneettiripsiä! Kiitos vinkistä! 🙂

    1. Ole hyvä! 🙂 P.S. Harjoittele muutama kerta ennen juhlia 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *