Etanaseerumien kuningatar – Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Etanaseerumi voi kuulostaa siitä ensikertaa kuulevalle epäilyttävälle, mutta korealaisessa kosmetiikassa etanaseerumi on suosittu raaka-aine. Etanaseerumia on monissa tuotteissa, kuten seerumeissa, voiteissa ja naamioissa ja se on tunnettu erittäin hoitavasta vaikutuksestaan. 

Yksi suosikkituotteistani on ollut pitkään Cosrx:n Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, joka on oikea etanaseerumeiden kuningatar, sillä se sisältää peräti 96% etanaseerumia.  

 

cosrx snail mucin2.jpg

 

Etanaseerumin käyttö kosmetiikassa on lähtenyt aikoinaan siitä, kun etanan hoitajien käsien huomattiin olevan silkkisen pehmeitä ja kosteutuneita ja sen vaikutuksia ruvettiin tutkimaan tarkemmin.  Erittäin ravinnerikkaan etanaseerumin kerrotaan kosteuttavan ihoa ja olevan hyvä antiage-tuote, sillä se lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttä. Se estää myös kosteuden haihtumisen iholta ja korjaa akneihoa. Etanaseerumi sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa ihoa kuivista kohdista pigmenttiläiskiin. 

Tuote ei tuoksu millekkään ja se on kirkasta, paksua, venyvän tahmeahkoa nestettä, joka liukuu iholla ensin hetken ja imeytyy ihoon pikkuhiljaa muttei jätä tahmaista lopputulosta. Rakastan tuotteen liukuvaa tekstuuria ja sitä miten helposti se levittyy iholle. Tuote tuntuu hoitavan, kosteuttavan ja pehmentävän ihoa, mutta talvisaikaan olen vielä lisännyt essencen päälle hyalyronihapposeerumia, jolla on myös kosteuttava vaikutus ja kykyä sitoa kosteutta itseensä. Tuote riittää mainiosti yksistään kosteuttamaan, mutta itse tykkään korealaisesta tavasta kerrostaa hoitotuotteita iholle. 

 

cosrx snail mucin1pieni.jpg

 

Suomen verkkokaupoissa tuotteen hinta on noin 25 euron luokkaa, joka on melko edullinen pakkauskokoonsa nähden. Tuote on 100ml pullossa ja seerumi kestää iäisyyden, sillä sitä ei tarvitse kuin painalluksen tai kaksi kerrallaan. 

Tuotetta on saatavilla greenandgrance.com ja kokoskin. fi- verkkosivuilta.  Itse tilasin tuotteen ebaystä, jossa sitä on saatavilla hieman edullisempaan hintaan. 
 
Onko muita etanaseerumeihin hullaantunteita? 
 
 

 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (3)
 1. Olen käyttänyt Baba de Caracolin etanageeliä ympäri vuoden sekaihooni jo pitkään, ja kironnut sen hintaa! Mutta enpä ole hirveästi vaihtoehtoihin jaksanut perehtyä…. Tässä voisi olla ainesta, ainakin pitoisuus on kohdillaan. Osaatko sanoa mihin muuhun kannattaisi kiinnittää huomiota? (Jep, sori, ”vähän” ympäripyöreä kysymys :D)
  Toistaiseksi olen pitäytynyt etanamömmössä siksi, että ihoni on parempi kuin ennen etanaa, vaikka en tiedä johtuuko ihon rauhoittuminen esim. kolmenkympin lähestymisestä.

  1. Kiitos kommentistasi! Tämä on tosiaan edullinen ja riittoinen tuote! Olen kokeillut muutamaa etanaseerumia, jossa pitoisuutta on vähemmän ja ne eivät riittäneet kosteuttamaan ihoani yhtään niin hyvin kuin tämä. 

   Tarkoitatkohan muilla asioilla tuotteen raaka-aineita vai mihin pitäisi kiinnittää ihonhoidossa huomiota? 🙂 

   Jos tarkoitat mihin tuotteissa kannattaisi kiinnittää huomiota, niin itse olen viime aikoina suosinut tuotteita, esim. hoitovesiä, joiden raaka-ainelista ei ala vedellä vaan esim. kukkaisuutteilla. Ne tuntuvat kosteuttavan ihoa ihanasti! Esim. Madaran hoitovedet tai kevyempi Huxleyn Toner ovat ihania tuotteita. Molemmissa toki tuoksua, Madarassa luonnonkosmetiikalle tyypillinen yrttisempi tuoksu ja Huxleyssä kukkaisempi.

   Jos muutamalla tuotteella haluaa pärjätä niin suosittelen hoitovettä, seerumia ja öljyä ja kuorintaa kerran tai pari viikossa 🙂 

   Sekaihoa kannattaa nimittäin kosteuttaa, rasvaisuus voi johtua kosteuden puutteesta. 

    

    

   1. Mahtavaa, kiitos, laitan tuon ja Huxleyn hoitoveden testiin! 

    Oikeastaan ihonhoitohaaveeni on saavuttaa mahdollisimman hyvä lopputulos mahdollisimman vähällä vaivalla. 😀 No, kenenpä ei. Varmasti kosteutuksessa olisi petrattavaa, erityisesti kun pakkaset tästä kiristyvät. 

    Kuorinnoista olisi muuten mielenkiintoista kuulla enemmänkin, itse olen päätynyt (suppean otannan jälkeen) V10Plus kuorintageeliin ja se on mielestäni loistotuote. Varsinaiseen sisältöön en kyllä ole varsinaisesti perehtynyt – olin apteekin työntekijän mainonnan tyytyväinen uhri… 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *