Flow Arctic Beauty Oil – terapiaöljy kuivalle ja aikuiselle iholle

Kaapistani löytyy nykyään aina jokin kasvoöljy. Huomasin öljyjen positiivisen vaikutuksen kuivaan ihooni vasta pari vuotta sitten. Kun otin öljyt mukaan ihonhoitoon, niin ihoni karheus ja kuivuus hävisi ja meikkivoiteetkaan eivät enää paakkuuntuneet iholla niin paljon. Vuosien ja kymmenien erilaisten kosteuttavien tuotteiden läträilyn jälkeen öljy olikin se, mitä ihoni kaipasi. Nykyään iholleni riittää kosteuttava kasvovesi ja öljy.

En ole vielä löytänyt öljyistä sellaista ainutlaatuista tuotetta, jota haluaisin aina ostaa uudelleen, vaan kokeilen mielelläni uusia öljyjä. Osaa kokeilemistani tuotteista en ostaisi uudelleen, osaa haluaisin ostaa uudelleen, mutta öljyjen valikoima on niin valtava, että haluan kokeilla niitä vielä lisää. Selailin jokin aika sitten öljyjä verkkokaupoista ja jostain syystä kotimainen *Flow Cosmetics Arctic Beauty Oil herätti kiinnostukseni, sillä se sisältää monia ihon hyvinvointia tukevia arktisia supermarjoja ja sopii ikääntyvälle iholle.

Flow Cosmetics Oil

*Arctic Beauty Oil on kirkastava, pehmentävä ja heleyttävä öljy, joka suojaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Öljy sopii erityisesti aikuiselle ja kuivalle iholle. Arctic Beauty Oil sopii myös väsyneelle, herkälle ja punoittavalle iholle.

Öljyseerumi sisältää mm. mustikansiemenöljyä, jolla on rauhoittavia ominaisuuksia ja tyrniöljyä, joka vahvistaa herkkää, kuivaa ja kutiavaa ihoa. Puolukkaöljy kosteuttaa, kirkastaa ja vaalentaa ihoa ja mustaherukkaöljy parantaa ihon tulehdusta. Arganöljy hoitaa herkkää ja ryppyistä ihoa ja ruusunmarjaöljy sisältää mm. trans-retinolihappoa, joka on A-vitamiinin luonnollinen muoto ja se uudistaa, hoitaa auringonpolttamia ja arpia.

Terapiaöljyksikin kutsutun tuotteen aromaterapeuttiset eteeriset öljyt, kuten ruusu, neroli ja frankinsensi rentouttavat mieltä ja kasvojen lihasten kireyttä sekä lisäävät kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Flow Cosmetics Oil

Minulle öljyt ovat todellisia monikäyttötuotteita, joita käytän päivisin meikin alla, öisin hoitamassa ja lukitsemassa kosteuttavat tuotteet alleen. Joskus käytän niitä yövoiteen seassa ja usein lisään öljyä muutaman tipan päivävoiteen sekaan, jos se ei tunnu tarpeeksi hoitavalta.

Karsastin ennen öljyn käyttöä päivisin, sillä pelkäsin niiden lisäävän ihoni kiiltelyä, mutta huomasinkin niiden positiivisen vaikutuksen ihooni. Meikki asettuu iholle kauniimmin, iho ei tunnu kiristävän kuivalta ja otsani ei kiiltele päivän aikana. Iho saattaakin olla niin pintakuiva, että se yrittää tasapainottaa ihoa tuottamalla entistä enemmän talia.

Flow Cosmetics Oil

Flow Arctic Beauty Oil on kaiken kaikkiaan ihastuttava ja miellyttävä öljy, jota voisin hyvin ostaa jatkossa uudemman kerran. Öljy ei ole koostumukseltaan liian paksua ja rasvaista, vaan sopivan täyteläistä ja öljyistä hellimään kuivaa ihoani aamuin illoin.

Flow Arctic Beauty Oilia myy *Twistbe, *Biodelly, *House Of Organic.

Oletko sinä löytänyt öljyjen ihmeellisyyden?

Kommentit (2)
  1. Noora /prettyawesome.fi
    20.5.2020, 08:10

    Tämä kyllä vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta 🙂 Kiitos vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *