GIGI HADID X MAYBELLINE

Sain hyppysiini ihan supermielenkiintoisia tuotteita Gigi Hadid x Maybelline -kokoelmasta. Kuulin huhuja, että nämä tuotteet olisi myyty Briteissä loppuun nopeasti, joten pikainen esittely kokoelman West Coast Glow-tuotteisiin, sillä ne ovat jo ilmestyneet kauppoihin. En ihmettele, että tuotteet on viety käsistä, onhan Gigi upea ja seuratuimpia malleja tällä hetkellä maailmalla. 

Päällisin puolin tuotteet herättivät huomioni jo ennen kuin sain ne käsiini ja tykkäsin Gigin meikkilookeista. Sainkin sopivasti testiini West Coast Glow-linjan tuotteita, jonka look muistuttaa mielestäni vähän 60-luvun henkeä.  

 

GIGI HADID MAYBELLINE1pieni.jpg

 

Siinä missä East Coast Glam on nudehuulia ja kissarajauksia, Wet Coast Glow on kuumaa catwalk-lookkia ja kultaista hehkua punaisine huulineen. Kuuden luomivärin paletti on sekä Warm ja Cool- väreissä. Kaikki kynät Gel Eyelinerista huultenrajauskyniin ovat superpehmeitä ja niillä on helppo piirtää rajaa. 

 

GIGI HADID MAYBELLINE4pieni.jpg

 

West Coast Glow ja East Coast Glam-sarjojen lisäksi kokoelmassa on myös matkapaketti Jetsetter Palette. Paletissa on kaikkea luomiväreistä peiteaineisiin ja minisiveltimistä matkakokoiseen ripsiväriin.  

 

GIGI HADID MAYBELLINE5pieni.jpg

GIGI HADID MAYBELLINE21pieni.jpg

 

Yksi asia paletissa ihmetytti, nimittäin kapea poskipuna ja varjostusväri. Vaalea korostusväri olisi mielestäni voinut olla kapeampi, koska sitä yleensä suditaan pienellä siveltimellä ja poskipunaa taas suuremmalla. Poskipunaa on vähän vaikea saada tasaisesti poskille, kun sitä tulee niin pienelle alueelle siveltimessä. Jos siis käyttää normikokoisia siveltimiä. 

Vaalea korostusväri on tosi kaunis shampanjainen sävy, se on pehmeää ja pigmenttistä ja käytin sitä myös luomivärinä. Poskipunaa ja varjostusväriäkin voi käyttää luomiväreinä ja niitä sekoittelemalla saa esimerkiksi lämpimän ruskean häivytysvärin.

Huulikiillot ovat molemmat kauniita sävyjä, toinen persikkaisempi ja toinen herkullinen vaaleanpunainen. Luomivärien koostumus on todella erilainen väristä riippuen, toiset kermaisen pehmeitä ja pigmenttisiä, toiset taas kuivempia.

 

Gigi swatchit2.jpg

 

Kuuden luomivärin paletti Warm on minusta sävyiltään kivempi kuin Jetsetter-paletti. Molemmat vaaleammat mattasävyt ovat onnistuneet ja sopivat häivytysväreiksi monenlaiseen meikkiin. 

 

GIGI HADID MAYBELLINE7pieni.jpg

Gigi swatchit.jpg

 

Huulipunat ovat mattapunia ja ne on helppo levittää vähän kermaisemman koostumuksen vuoksi. Kiva, että punaista sävyä on oranssisesta kylmään, eikä ole valittu vain yhtä punaista sävyä. 

 

GIGI HADID MAYBELLINE8pieni.jpg

gigi maybellinen22pieni.jpg

 

Tinted Primer Medium Deep on nestemäinen voide, joka on tarkoitettu kasvojen varjostamiseen ennen meikkivoidetta. Miksei tuote toimisi koko kasvoillakin sävyttäjänä. Tuote toimii vähän kuin nestemäisenä aurinkopuuterina, kun sitä levittää kasvojen reunakohdille. Tämän tuotteen päälle en laittaisi paksuja meikkivoiteita vaan kaveriksi sopii kuulas iho ja ripaus kuultoa poskipäille. 

Strobing Liquid Gold on kasvojen korkeimpiin kohtiin tarkoitettu korostusvoide. Tuote näyttää todella pronssisen kullalta aluksi, mutta vaalenee sekin iholla huomattavasti.

 

GIGI HADID MAYBELLINE9pieni.jpg

 

Aluksi molemmat tuotteet näyttivät liian tummilta vaalealla ihollani, mutta ne ovat niin läpikuultavia, että häivyttyvät lopulta yllättävän paljon kasvoilla. Kuvassa väriero näyttää hurjalta, mutta pitää testata vielä päivänvalossa kuinka tummia ne ovat. Toki ne ovat medium deep -sävyjä ja toimivat varmasti paremmin vähän tummemmalla iholla. Tinted Primer voisi toimia pintakuivalla ihollani aurinkopuuterin sijaan talvella, kun yritän käyttää enemmän voidemaisia tuotteita puutereiden sijaan. Vaatinee vielä vähän testaamista. 

 

Gigi swatchit3.jpg

 

Yhdestä yllättävästä tuotteesta innostuin eniten, nimittäin Lash Sensational- ripsiväristä. En ole Maybellinen ripsiväreistä innostunut oikein koskaan ja meinasin tämänkin parin ensimmäisen testikerran jälkeen heittää laatikon nurkkaan, kunnes se alkoi näyttää paremmalta. Ripsivärillä saa tuuheutta, ripset mielestäni avartuvat ja massaa saa kerrostettua useita kerroksia, mutta ripset pysyvät silti eroteltuina. Tykkään yleensä paksuista ja tuuheista ripsistä mutta tämä ripsiväri antaa massaa enemmän ripsien juureen ja pitää ripset eroteltuina.  

Olen yrittänyt löytää yli kolmenkympin arvoisille ripsiväreille kilpailijoita edullisemmilta merkeiltä ja ”tyytynyt” Essenceen, jotka ovat muuten huippuja mutta pientä varisemista tapahtuu päivän aikana. Lash Sensational tuntuu pysyvän paremmin ripsillä, eikä valumista ja suttuja ole vielä näkynyt. Tuotetta on saatavilla perusvalikoimassa *täällä

 

GIGI HADID MAYBELLINE20.jpg

 

Gigi Hadid X Maybellinen tuotteiden hinnat ovat 10-20 euron välillä ja niitä on saatavilla 27.11.2017 alkaen Citymarketeissa ja valikoiduissa Sokos ja Stockmann-tavarataloissa ja verkkokaupoissa, sekä kyläkauppa Keskisellä ja House of Brandon-verkkokaupoissa. 

 

Miltä näyttää? Innostaako kokoelma vai ei? 

 

*tuotteet pr-näytteitä

 

*affiliate-linkki 

 

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Gigi Hadid -kokoelmaa on niin paljon hehkutettu Youtubessa, että onpa kiva vihdoin saada niitä myös täällä pohjanperukoilla ihan live-kaupasta:) Aion kyllä jonkun tuotteen ostaa, kunhan pääsen hiplaamaan miltä vaikuttavat. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *