GOSH COPENHAGEN kevät 2016

Uuteen meikkisarjaan tutustuminen on aina mielenkiintoista, varsinkin jos tuotteita kohtaan ei ole ehtinyt muodostumaan minkäänlaisia ennakko-odotuksia. Siksipä olin innoissani saadessani testiini itselleni melko tuntemattoman GOSH COPENHAGEN- merkin uutuustuotteita. Gosh on kyllä brändinä tuttu Sokoksen meikkiosastolta, mutta en ole koskaan kokeillut sarjan tuotteita.  

Tanskalaisen kosmetiikkamerkin historia juontaa juurensa vuoteen 1945 ja sarjan tuotteita myydään jo 75 maassa. Gosh on innovatiivinen sarja ja värikosmetiikan lisäksi heiltä löytyy mm. ihonhoitotuotteita, hiustuotteita, tuoksuja ja farmaseuttisia tuotteita.

Sain testiini kevään 2016 uutuustuotteita, joiden inspiraation lähteenä on ollut teemat Beauty in the Raw ja Nordic Rebel. Tuotteissa on käytetty pohjoismaisia raaka-aineita, kuten esimerkiksi tyrnimarjan hoitavia ravintoaineita ja vitamiineja.

 

goshmeikit44kansi.jpg

 

Ihan ensiksi kokeiluuni lähti ihanat punaisen ja kellertävän sävyiset huuliöljyt. Huuliöljyt ovat tulleet kilpailemaan huulikiiltojen rinnalle ja ne ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi niille, jotka kaipaavat huulille kiiltoa ja helppoa tuotetta, mutta eivät pidä huulikiiltojen tahmaisesta lopputuloksesta. 

 

goshmeikit08.JPG

 

GOSHin mukaan Lip Oil– tuotteet sopivat parhaiten huulipunan päälle tuomaan kiiltoa ja hoitoa huulille, mutta itse käytän niitä sellaisenaan. Huuliöljyjen pysyvyys ei ole samaa luokkaa kuin huulikiiltojen, mutta öljyn hoitavuus sopii varsinkin niille, joilla huulet tuppaavat kuivumaan ja rohtumaan.

GOSHin huuliöljyt sisältävät e-vitamiinin ja tyrninöljyn lisäksi Moringa, Argan ja Macadamia-öljyjä, jotka suojaavat ja ravitsevat huulia. Tykkäsin huuliöljyistä todella paljon, koostumus on ihanan pehmeää, aplikaattorilla on helppo levittää tuote huulille ja lisäksi ne tuoksuvat hyvälle. Sävyjä on neljä 001 Clear, 002 Sea Buckthorn, 003 Rose ja 004 Raspberry. Punaisesta sävystä tuli pieni sävy huulille, keltainen sävy 002 Buckthorn antaa ainoastaan kiiltävän pinnan huulille.

 

goshhuuletkelta.jpg

 

Kahdesta kasvomeikkituotteista, Lumidropsista ja Primerplus + Illuminating Skin Perfection– tuotteesta olin myös innoissani, sillä kuivankarhea ja samean ihon vuoksi innostun tällä hetkellä mistä tahansa tuotteista, jotka lupaavat hehkua, valoa ja täydellistä ihoa.

 

goshmeikit36 (1).JPG

 

Lumidrops on nestemäinen highlighter-tuote, joka tuo iholle valoa ja hehkua. Tuotetta voi käyttää sellaisenaan koko kasvoille, sipaista poskipäille ja nenän varteen tai sekoittaa muutama tippa meikkivoiteeseen. Testaamani sävy on roosaan taittava 004, jonka ajattelin ensin olevan liian tumma vaalealle iholleni, mutta se sulautuu ihoon värittömäksi ja tekee ihosta valoaheijastavan ja hehkuvan.

Minulla on enimmäkseen puuterimaisia ”hohdetuotteita”, joita olen sipaissut poskipäille viimeistelevänä tuotteena, joten tämä tuote sopi mielestäni paremmin meikkivoiteen sekaan. Olenkin sekoittanut tuotetta hieman liian mattaisen meikkivoiteeni sekaan. Sävyjä tuotteessa on kolme vaihtoehtoa 002, 004 ja 006.

 

goshmeikit11 (1)kädet.jpg

 

Primerplus + Illuminating Skin Perfection on meikinalustuote, joka pitää meikin paremmin paikoillaan, parantaa ihon sävyä, tasoittaa juonteita ja huokosia. Tuote sisältää mm. tyrniä ja e-vitamiinia, jotka uudistavat ja vahvistavat ihoa. Tuote on tarkoitettu meikinalustuotteeksi, mutta sitä voi myös käyttää sellainenaan, jos haluat tuotteen, joka tasoittaa ihoa aavistuksen, mutta et halua käyttää meikkivoidetta.  

Ensin luulin tämänkin tuotteen olevan liian kellertävän sävyinen, mutta tuote sulautuu iholle näkymättömäksi jättäen mattaisen ja tosi kivan valoaheijastavan hehkun. Koska tuote tasoittaa vähän ihon sävyä, voisin kuvitella käyttäväni sitä kesällä sellaisenaan meikkivoiteen sijaan.

 

goshmeikit32 (1swatchit).jpg

 

Rebel Eyes –ripsiväri lupaa tuuheutta, pituutta ja taivutetut ripset. Jos ripsiväri lupaa kaikkea näitä ominaisuuksia, niin mielenkiintoni heräsi tietysti heti. Yleensä ripsivärit ovat joko tuuheuttavia tai pidentäviä ja taivuttavia, mutta harvoin ripsiväri lupaa kaikkea näitä kolmea ominaisuutta samanaikaisesti. Rebel Eyes- ripsivärissä on kaiken lisäksi kumiharja, joten suhtauduin hyvin skeptisesti näihin lupauksiin.

En ole nimittäin tähän mennessä kelpuuttanut käyttööni ripsivärejä, joissa on kuminen harja. Kumisen harjan avulla on minusta mahdoton saada lisättyä ripsiväriä kerros kerrokselta, ilman että ripset alkavat mennä paakkuihin ja pysyvät eroteltuina. Tai sitten harjalla ei saa tarpeeksi massaa ripseen. Ripsivärit ja niiden harjat ovat muuten ihan makuasioita, osalla toimii hyvin, mutta minulla kumiharjat eivät vain koskaan ole toimineet.

 

goshmeikit09 (1).JPG

 

Mutta mutta, Rebel Eyes ripsiväri tuntuu tekevän poikkeuksen kumiharjansa kanssa! Ripsiväriä tulee sopiva määrä ripseen, itse massa pysyy joustavana eikä kovetu, jolloin sitä pystyy lisäämään kerros kerrokselta ripsiin. Vaikka ripsiharja onkin kuminen, se erottelee ripsiä hyvin, sillä harjakset ovat ohuita ja tiheitä.

Tuuheuden lisäksi ripsiin tulee huomattavan paljon myös pituutta lisää ja kyllä ripset mielestäni myös vähän kaartuvat ylöspäin ja katse avartuu. Massa on myös sopivan kiinteää, joten sillä saa tarpeeksi massaa ripseen. Joskus ripsivärin koostumus on muutamalla ensimmäisellä kerralla liian juoksevaa ja tuote ovat parhaimmillaan vasta muutaman käyttökerran jälkeen. 

 

goshmeikit94.JPG

 

Ripsivärin harja on hieman kaareva, ohut ja lyhyiden harjasten avulla se ei suttaa ripsiväriä luomelle, kuten jotkut pitkäharjaksiset ripsivärit saattavat tehdä. Ripsiväri sopii siis hyvin myös lyhyille ripsille. Tämä ripsiväri taisi mennä jopa suosikkiripsivärieni kärkeen!

 

goshripsarit21molemmat.jpg

 

Luomiväripaletti 004 To Be Cool In Copenhagen on ihana mattaisia sävyjä sisältävä paletti, josta löytyy mm. mielettömän hyvä ruskea sävy. 

 

goshmeikit44.JPG

 

Tyylikkäässä litteässä mustassa paletissa on 9 mattaista perussävyä. Paletin avulla saa tehtyä meikkejä pehmeistä nudemeikeistä tummiin smoky eyes- lookkeihin. Itselläni on meneillään silmämeikissäni voimakas helmiäiskausi, joten mattaiset luomivärit eivät ole suosikkejani. Toisinaan on kuitenkin ihana laittaa huomaamaton nudemeikki ja silloin tartun mattaisiin luomiväreihin.

 

goshmeikit31.JPG

 

Omat suosikkisävyni ovat ehdottomasti keskirivin kaksi ruskeaa sävyä, varsinkin keskimmäinen sävy, joka on hyvä perusruskea. Luomiväreissä on pigmenttiä ihan hyvin, mutta miinuksena se, että ne varisevat hieman levittäessä. Ruskeat sävyt muuntuvat häivyttäessä iholla kylmemmän sävyiseksi, kuten jotkut luomivärit joskus tuppaavat tekemään. Siitä syystä tämä paletti siis sopii mielestäni paremmin niille, joille sopii paremmin neutraalit ja kylmät sävyt.

 

goshmeikit46 (1)-3swatchit.jpg

 

GOSH COPENHAGEN on kaiken kaikkiaan kivan tuntuinen sarja, huuliöljy on laukkuni pohjalla päivittäisessä käytössäni, meikinalustuotteet tuovat toivottua hehkua puolimattaiseen meikkivoiteeseen ja ripsivärieni joukosta olen yhä useammin tarttunut juuri Rebel Eyes- ripsiväriin, sillä tällä hetkellä se kilpailee vahvasti suosikkiripsivärieni Lancômen Hypnôsen ja Lumenen True Mystic-ripsivärien kanssa. Siis kumiharjainen ripsiväri! 

Tuotteita saa Sokos tavarataloista ja Emotion myymälöistä.

Oletko sinä kokeillut Goshin tuotteita? 

 

*tuotteet saatu testiin 

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (5)
  1. Tosi kivan näköinen toi matta paletti. Oon miettinyt vähän aikaa hyvän mattapaletin hankkimista just sellaisen jossa olis hyviä ruskeita varjostussävyjä ja ainakin yksi matta harmaa. Tämä paletti näyttää aika kylmältä tosin muutama lämmin ruskee olisi paletissa ollut kiva. Myös lip oilit kivoja uutuuksia 🙂

  2. Siis nyt tunnen itseni idiootiksi… 😀 Mutta oon aina luullut, että vika on mun omassa ihossa, kun tuntuu että etenkin monet ruskeat luomivärit alkavat taittaa violettiin levitettynä. Sekö siis onkin niiden luomivärien ominaisuus?

    Kiitos informatiivisista arvioista! En ole ikin ko. merkin tuotteita kokeillut, mutta nyt voisin kyllä!

    1. Kiitos kommentistasi! 🙂 Toki oma ihonsävy muuntaa värejä vähän, mutta jotkut edullisempien merkkien luomivärit käyttäytyvät näin. Esim. luumun värinen luomiväri saattaa häivyttäessä muuntua harmaaksi/mustaksi ja se punapigmentti katoaa. Ruskeat voivat käyttäytyä myös samoin, mutta usein sen mun mielestä tunnistaa jo siitä, että kuinka pigmenttistä luomiväri on ja kariseeko siitä pintakerros heti pois. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *