Gwen Stefani inspired Urban Decay Makeup

Tällä viikolla blogissani on ollut aiheena Urban Decay ja perjantaina myyntiin tuleva Gwen Stefani-paletti, josta kirjoitin (täällä). Paletissa on monta neutraalia perussävyä ja muutama tehosteväri, joita tällainen väritön meikkari helposti vierastaa ja meikkisutini meneekin automaattisesti aina niihin tuttuihin ja turvallisiin väreihin.

Päätin antaa näille tehosteväreille kuitenkin mahdollisuuden, sillä vaikka ne eivät aina omaan silmään olisivatkaan niitä kivoimpia, olen varma, että jokunen siellä ruudun takana saattaa ihastua tähän väriin. 

 

 

Tämän päivän haasteväriksi valitsin siis värin nimeltä Danger, joka houkutteli syvällä sinisellä värillään. Inspiraatiota meikkiin hain tietenkin Gwen Stefanin meikistä ja käytin meikissäni paletin neljää sävyä. 

 

 

Liikkuvalle luomelle sekoitin kevyesti Danger-väriä ja persikkaan taittavaa helmiäistä nimeltä Baby. Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla on sävyä nimeltä Blonde ja luomivaossa varjostuksena lämpöiseen taittavaa ruskeaa nimeltä Zone. Lopuksi lisäsin Danger-väriä paksun rajauksen tavoin liikkuvalle luomelle.

 

 

Meikissä on tummat silmät ja Gwenin tyyliin voimakkaan punaiset huulet. Nämä kaksi on yhdessä melko dramaattinen yhtälö ja normaalisti käyttäisin näin tumman silmämeikin kanssa vaaleaa huulikiiltoa, jottei lopputuloksesta tulisi liian raskasta.

 

 

Minä ja Gwen ei (valitettavasti) olla kuin kaksi marjaa, joten lopputuloksesta tuli hieman erilainen kuin Gwenin meikki.  Danger on ihana sävy, mutta ei se paras mahdollinen väri vihreäsilmäisille. Ruskeasilmäisille, sinisilmäisille ja oikeastaan kaikille muille silmänväreille tumma sininen sopiikin tosi hyvin. Olisipa vain tuollaiset tummat nappisilmät. 

 

 

Seuraavalla kerralla esittelyssä paletin sävy nimeltä Harajuku, luvassa siis vaihteeksi vähän hempeämpää ja vaaleanpunaista meikkiä.

Miltä Danger-väri näyttää, kiva vai not?

 

 

 

Kommentit

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Ihana meikki! Saatan joutua varastaa idean ja tehdä tän tyylisen itekin...

ohsomanyreasons

Jooooo, varasta ihmeessä! Kerro sitten niin tulen heti kurkkimaan! :)

Rapsi
Jämäpaloista koottu

Ah mitä värejä! Täytyy ihan käsiensä päällä istua, ettei nakuttele tätä verkkokaupasta itselle. ;)

Ja ainakin sinun kasvoillesi sopii tuo meikki tummalla huulipunalla monta kertaa kauniimmin kuin Gwenille!

ohsomanyreasons

Aijaa, kiva kuulla! :) Omaan silmään tuntui aika dramaattiselta, mutta niinhän on tuo Gweninkin meikki! Tuo on kyllä ihana paletti, suosittelen <3

Kommentoi