Gwen Stefani inspired Urban Decay Makeup

Tällä viikolla blogissani on ollut aiheena Urban Decay ja perjantaina myyntiin tuleva Gwen Stefani-paletti, josta kirjoitin (täällä). Paletissa on monta neutraalia perussävyä ja muutama tehosteväri, joita tällainen väritön meikkari helposti vierastaa ja meikkisutini meneekin automaattisesti aina niihin tuttuihin ja turvallisiin väreihin.

Päätin antaa näille tehosteväreille kuitenkin mahdollisuuden, sillä vaikka ne eivät aina omaan silmään olisivatkaan niitä kivoimpia, olen varma, että jokunen siellä ruudun takana saattaa ihastua tähän väriin. 

 

gwenmeikki3.jpg

 

Tämän päivän haasteväriksi valitsin siis värin nimeltä Danger, joka houkutteli syvällä sinisellä värillään. Inspiraatiota meikkiin hain tietenkin Gwen Stefanin meikistä ja käytin meikissäni paletin neljää sävyä. 

 

gwenmeikki2kopio.jpg

 

Liikkuvalle luomelle sekoitin kevyesti Danger-väriä ja persikkaan taittavaa helmiäistä nimeltä Baby. Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla on sävyä nimeltä Blonde ja luomivaossa varjostuksena lämpöiseen taittavaa ruskeaa nimeltä Zone. Lopuksi lisäsin Danger-väriä paksun rajauksen tavoin liikkuvalle luomelle.

 

gwenmeikki5kopio.jpg

 

Meikissä on tummat silmät ja Gwenin tyyliin voimakkaan punaiset huulet. Nämä kaksi on yhdessä melko dramaattinen yhtälö ja normaalisti käyttäisin näin tumman silmämeikin kanssa vaaleaa huulikiiltoa, jottei lopputuloksesta tulisi liian raskasta.

 

Gwen-Stefani-Dramatic-Eye-Makeup.jpg

 

Minä ja Gwen ei (valitettavasti) olla kuin kaksi marjaa, joten lopputuloksesta tuli hieman erilainen kuin Gwenin meikki.  Danger on ihana sävy, mutta ei se paras mahdollinen väri vihreäsilmäisille. Ruskeasilmäisille, sinisilmäisille ja oikeastaan kaikille muille silmänväreille tumma sininen sopiikin tosi hyvin. Olisipa vain tuollaiset tummat nappisilmät. 

 

gwen10.jpg

 

Seuraavalla kerralla esittelyssä paletin sävy nimeltä Harajuku, luvassa siis vaihteeksi vähän hempeämpää ja vaaleanpunaista meikkiä.

Miltä Danger-väri näyttää, kiva vai not?

 

 

 

Kommentit (4)
  1. Aijaa, kiva kuulla! 🙂 Omaan silmään tuntui aika dramaattiselta, mutta niinhän on tuo Gweninkin meikki! Tuo on kyllä ihana paletti, suosittelen <3

  2. Ah mitä värejä! Täytyy ihan käsiensä päällä istua, ettei nakuttele tätä verkkokaupasta itselle. 😉

    Ja ainakin sinun kasvoillesi sopii tuo meikki tummalla huulipunalla monta kertaa kauniimmin kuin Gwenille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *