Halloween-meikki

Jostain lähti ystäväporukassani idea, että voitaisiin Halloweenin aikaan pitää juhlat teemalla Dia de los Muertos eli kuolleiden päivä. Dia de los Muertos -päivää vietetään ainakin Meksikossa ja Yhdysvalloissa ja nimestä huolimattaan se on iloinen ja riehakas juhla. Juhlan yleinen symboli on pääkallo, josta maalataan mm. naamioita kasvoille. 

Innostuin treenailemaan itselleni omaa versiota pääkallomeikistä kivillä ja glittereillä varustettuna. Dia de los Muertos -meikit ovat yleensä mahdollisimman värikkäitä ja iloisia, mutta Halloweenina pääkallot ja meikithän voi olla minkälaisia tahansa!

 

 

Meikkipohjaan käytin Grimaksen voidemaista valkoista meikkipohjaa. Pohjaan voi hyvin käyttää myös valkoista luomiväriä kostealla sienellä laittaen, vaikkakaan kaikki luomivärit eivät toimi märkänä. Turkoosin luomivärin levitin myös märällä siveltimellä silmän ympärille, jotta väristä tulisi intensiivisempi ja pysyvämpi. 

 

 

Mustat viivat piirsin mustalla luomivärillä ja eyeliner-siveltimellä. Liikkuvalla luomella on valkoisen (Grimas) ja hopean (Make Up Forever)  irtoglitterin alla Grimaksen voidemainen glittergeeli, johon glitterit tarttuvat hyvin ja eivätkä kuivuessaan irtoile.  Lopuksi laitoin mustaa luomiväriä silmäkulmiin ja alaluomelle intensiivisyyttä ja tummuutta tuomaan.

Toisen silmän meikkasin normaalin meikin tavoin samoja värejä käyttäen, mutta molemmat silmät voi myös meikata samalla tavalla, jos haluaa lookista symmetrisen ja enemmän pääkallomaisen.

 

 

 

 

Tässä hauskoja kuvia vähän iloisemmista ja värikkäämmistä Dia de los Muertos -meikeistä:

 

Kuva: http://www.fotografie-von-radecke.de/hochzeitsfotograf-frankfurt-12/

 

Kuva : http://www.imagenespara.net/imagenes/maquillaje-del-dia-de-los-muertos/

 

Mitä pidit? Onko teillä suunnitelmissa meikkailla Halloweenina?

Kommentit

Suttapakoon
Sutta Pakoon

Kerrassaan näyttävä meikki! Teimme juuri jutun symbolistisesta silmämeikistä, voisiko näitä hyödyntää halloween-juhlassa: http://www.lily.fi/blogit/sutta-pakoon/syksyn-silmameikki-salatieteilijan-silmin

Yst. Anni & Terttu, Sutta Pakoon

ohsomanyreasons

Ooh, mielenkiintoisia juttuja!

Kommentoi