Halloween-meikki

Jostain lähti ystäväporukassani idea, että voitaisiin Halloweenin aikaan pitää juhlat teemalla Dia de los Muertos eli kuolleiden päivä. Dia de los Muertos -päivää vietetään ainakin Meksikossa ja Yhdysvalloissa ja nimestä huolimattaan se on iloinen ja riehakas juhla. Juhlan yleinen symboli on pääkallo, josta maalataan mm. naamioita kasvoille. 

Innostuin treenailemaan itselleni omaa versiota pääkallomeikistä kivillä ja glittereillä varustettuna. Dia de los Muertos -meikit ovat yleensä mahdollisimman värikkäitä ja iloisia, mutta Halloweenina pääkallot ja meikithän voi olla minkälaisia tahansa!

 

IMG_7540 kopioi.JPG

 

Meikkipohjaan käytin Grimaksen voidemaista valkoista meikkipohjaa. Pohjaan voi hyvin käyttää myös valkoista luomiväriä kostealla sienellä laittaen, vaikkakaan kaikki luomivärit eivät toimi märkänä. Turkoosin luomivärin levitin myös märällä siveltimellä silmän ympärille, jotta väristä tulisi intensiivisempi ja pysyvämpi. 

 

IMG_7543 kopioi.JPG

 

Mustat viivat piirsin mustalla luomivärillä ja eyeliner-siveltimellä. Liikkuvalla luomella on valkoisen (Grimas) ja hopean (Make Up Forever)  irtoglitterin alla Grimaksen voidemainen glittergeeli, johon glitterit tarttuvat hyvin ja eivätkä kuivuessaan irtoile.  Lopuksi laitoin mustaa luomiväriä silmäkulmiin ja alaluomelle intensiivisyyttä ja tummuutta tuomaan.

Toisen silmän meikkasin normaalin meikin tavoin samoja värejä käyttäen, mutta molemmat silmät voi myös meikata samalla tavalla, jos haluaa lookista symmetrisen ja enemmän pääkallomaisen.

 

naamio1.jpg

 

ripset glitter.jpg

 

ripset glitter2.jpg

 

Tässä hauskoja kuvia vähän iloisemmista ja värikkäämmistä Dia de los Muertos -meikeistä:

 

Amara-Raphael-408A4239-Paarshooting-1-FB-1170x563.png

Kuva: http://www.fotografie-von-radecke.de/hochzeitsfotograf-frankfurt-12/

 

DiasDeLosMuertos_byTobias-6.jpg

Kuva : http://www.imagenespara.net/imagenes/maquillaje-del-dia-de-los-muertos/

 

Mitä pidit? Onko teillä suunnitelmissa meikkailla Halloweenina?

Kommentit (2)
  1. Ooh, mielenkiintoisia juttuja!

  2. Kerrassaan näyttävä meikki! Teimme juuri jutun symbolistisesta silmämeikistä, voisiko näitä hyödyntää halloween-juhlassa: http://www.lily.fi/blogit/sutta-pakoon/syksyn-silmameikki-salatieteilijan-silmin

    Yst. Anni & Terttu, Sutta Pakoon

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *