Halpa vs. kallis puhdistusvesi

Mielestäni puhdistusvedet ovat yksi kaikkien aikojen parhaimpia tuotekeksintöjä! Puhdistan kasvoni aina perinpohjaisesti mutta joskus väsyneenä ja laiskoina iltoina käytän meikin poistoon puhdistusvesiä, jotka ovat nopeita ja helppoja käyttää ja ne puhdistavat kevyehkön päivämeikin riittävän hyvin. Raskaamman meikin puhdistukseen tuote ei ihan riitä sellaisenaan vaan vaatii jo hieman tehokkaampia puhdistustuotteita.     

Koska minulla on ohut ja kirjava iho, käytän usein melko peittäviä meikkipohjia, joten puhdistustuotteiden on oltava tehokkaita. Vaahtoontuvat puhdistustuotteet, kuten puhdistusvaahdot ja puhdistusgeelit jättävät usein kuivuudesta kireän pinnan iholle ja puhdistusmaidot eivät taas mielestäni ole riittävän tehokkaita. Paras yhdistelmä perusteelliseen meikinpoistoon kuivaihoiselle on tällöin puhdistusmaidon ja puhdistusveden yhteiskäyttö.

Pyrin välttämään myös mahdollisimman paljon vesijohtovedellä huuhtelua, koska se kuivattaa ihoa entisestään, joten tällöin puhdistusvesi on loistava tuote myös aamuisin käytettäväksi. Se raikastaa ja puhdistaa ihon yön aikana erittyneestä talista ja hiestä. Clarinsin Water Comfort One-Step Cleanser on ollut suosikkituotteeni jo monen vuoden ajan mutta viime vuonna se sai varteenotettavan kilpailijan rinnalleen, Garnierin Micellar Cleansing Waterin.  

Garnierin Micellar Cleansing Water on kaikille ihotyypeille (myös herkälle) sopiva hoitava ja hajusteeton tuote ja se sopii siitä syystä hyvin hajusteherkille.  Kuivaihoisille tarkoitettu Clarinsin Water Comfort One-Step Cleanser on taas melko voimakkaasti persikan tuoksuinen. Minusta tuoksu on silti ihanan miellyttävä ja herättää aamuun kivasti. Seka- ja rasvaihoisille tarkoitettu vihreän värinen pullo Water Purify One-Step Cleanser on taas syväpuhdistava ja mintun tuoksuinen.

garnier 1.jpg

Eroa tuotteista en oikeastaan löydä muuta kuin tuoksun. Molemmat pullot ovat kauniita, puhdistavat meikin ja jättävät ihon pinnan raikkaaksi ja kosteutetuksi. Garnierin tuote on isompi (400 ml) ja se lupaa kestää 200 käyttökerran verran.  Mikäli siis etsit edullisempaa tuotetta niin suosittelen kokeilemaan Garnierin puhdistusvettä. Esim. Sokoksella sen hinta on 8,90€, kun taas Clarinsin tuote maksaa 26,50€. Jos kuitenkin pidät tuoksullisista tuotteista niin suosittelen kokeilemaan Clarinsin persikkavettä. Mielestäni persikan tuoksu tuo tuotteeseen pienen luksuslisän. 🙂  Oletko sinä kokeillut jonkun muun sarjan puhdistusvesiä?  

Kommentit (4)
 1. Sain kaverilta L’Orealin misellaariveden mutta häviää kyllä Garnierille mikä mulla oli aikaisemmin. Eli Garnier ostoslistalla seuraavana 🙂 Selektiivisistä mulla ei olekaan kokemusta.

  1. Tuo Glarinsin puhdistusvesi on ihana, suosittelen kokeilemaan sitä. Jos tykkää persikan tuoksusta 🙂 Vaikka kyllähän tuotteissa on melkoinen hintaero ja kun Garnierin tuote kuitenkin on isompi ja ihan yhtä hyvä niin olen kallistunut sen puolelle ostohetkellä. 🙂

 2. Mulla on käytössä Madaran Misellivesi (17,75€) ja se on ihan mahtava myös; lisäksi tietenkin luonnonkosmetiikan brändejä on aina kiva tukea. 🙂

  Mut piti oikeastaan vaan tulla huikkaamaan, että löysin juuri blogisi ja ihastuin, että vaikuttaapa kivalta! Sait musta uuden seuraajan 🙂 Kivaa päivää! 🙂

  1. Minulla on Madaran happokuorinta käytössä ja se on ainakin tosi kiva tuote, joten täytyy pitää mielessä tuo Misellivesi, kiitos hyvästä vinkistä!

   Kiva myös että tykästyit blogiini, minä vasta hyppäsin mukaan Lilyn yhteisöön, joten kaikki vinkit ja niksit otetaan mielellään vastaan teiltä vanhoilta konkareilta 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *