Hehku Lumenen tuotteilla

Jos olin innoissani Lumenen kosteuttavasta Lähde -linjasta ja heleyttä tuovasta Valo -linjasta, niin uudet Invisible Illumination-tuotteet ne vasta ihastuksen huokailua aiheuttivatkin saadessani ne testiini. 

Invisible Illumination- tuotteet ovat jotain aivan uudenlaista Lumenea ja ne kiinnostivat uutuustuotteista eniten. Tuotteet ovat luonnollista hehkua tuovia tuotteita, jotka sekä hoitavat että heleyttävät ihoa. Näihin tuotteisiin kiteytyy hyvin Lumenen sanoma aitoudesta ja luonnollisesta kauneudesta, tuotteilla korostetaan ihon parhaita puolia luonnollisesti, eikä tarkoitus ole peittää ihoa paksuilla kerroksilla. Raaka-aineina tuotteissa on käytetty mm. pohjoista lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä.

 

instantglowlumene4.jpg

 

Vaikkei pullon ulkonäöllä ole loppupeleissä kovin paljon merkitystä, tykkään kuitenkin kaikkien tuotteiden ilmeestä, varsinkin näistä lasisista pipettipulloista. Tuntuu että koko sarja on saanut uudistuksen myötä kasvojenkohotuksen ja tuotteiden ilme on raikkaampi ja ylellisempi. 

 

instantglowlumene2.jpg

 

Instant Glow Watercolor Blush on nestemäinen poskipuna, josta on saatavilla yksi persikkaisen roosa universaali sävy, joka käy monelle. Poskipuna näyttää hyvin pigmenttiselle ensin, mutta se sulaa kauniisti ihonsävyyn kunhan sitä tasoittaa vähän sormin tai siveltimen avulla. Nestemäiset tuotteet voi yleensä levittää iholle sormin, jolloin sormien lämpö helpottaa tuotteen levittämistä ja tasoittamista iholle. Jos sormiaan ei halua sutata tuotteen niin voi levittää siveltimellä ja Lumene onkin tuonut oman siveltimen, joka sopii nestemäisten tuotteiden levittämiseen. 

 

 

lumeneinvisibleillumination4.jpg

 

Instant Glow Watercolor Bronzer on nestemäinen aurinkopuuteri ja tuote antaa kasvoille sävyä ja päivettynyttä lopputulosta. Tuotetta voi käyttää kasvoilla aurinkopuuterin tavoin sellaisenaan tai sitä voi sekoittaa toiseen tuotteeseen. Tuotetta voi tiputtaa esimerkiksi meikkivoiteen sekaan jos haluat tummentaa ja vähän laimentaa liian paksua ja vaaleata meikkivoidetta kesää kohden. 

 

lumeneinvisibleillumination5.jpg

 

Nordic Light Instant Illuminizer- hehkupisarat olivat minulle tämän nelikön kiinnostavimmat tuotteet. Hehkupisaroita on saatavilla kaksi sävyä, pehmeä roosaan taittava Rose Dawn ja valkoinen hohdetuote Shimmering Dust, jolla saa voimakkaamman korostusefektin iholle. Myös näitä tuotteita voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa toiseen tuotteeseen. 

 

instantglowlumene1.jpg

 

Suosikkini näistä on Rose Dawn- hehkutipat, jotka tuovat ihanaa roosanvaaleaa hehkua ja heleyttä poskipäille ja kulmaluulle. Toisinaan sipaisen tuotetta poskipäiden lisäksi myös nenänvarteen ja ylähuulen yläpuolelle korostamaan amorinkaarta. 

 

instantglowlumene5.jpg

 Shimmering Dust näyttää aluksi hurjan valkoiselta, mutta sekin toimii ihanasti poskipäillä korostustuotteena. Shimmering Dust on valkoisempi kuin Rosy Dawn, mutta sillä saa luotua näyttävämmän korostusefektin poskipäille.   

lumeneinvisibleillumination6.jpg

  Tuote on päätynyt käyttööni pääasiassa iltameikeissä, jolloin haluan korostaa poskipäitäni voimakkaammin. Molemmat hehkutipat ovat hyvin riittoisia ja olen vain pyyhkäissyt pipetin vartta kevyesti molemmille poskipäille ja se määrä on riittänyt hyvin. Tämä ei ole se kaikista hygieenisin tapa, mutta nopea sellainen. Levitän tuotteen siveltimellä aloittamalla poskipäistä ja loput värit siveltimisestä sipaisen kulmakarvojen alle, huulen yläpuolelle ja nenänvarteen.  

 

instantglowlumene3.jpg

 

Instant Glow Beauty Serum sävyseerumi on sellaisenaan tai meikkivoiteen alla käytettävä tuote. Tuotteesta on yksi sävy, joka sopii moneen ihonsävyyn, sillä oma iho kuultaa läpi. Alkuun se näytti ihollani vähän tummalle, mutta levittäessä se tasoittuu ja mukautuu ihon sävyyn.

En ensin oikein ymmärtänyt tämän tuotteen funktiota, sillä tuotteiden kerrostajana lisään ensin seerumit, sitten mahdolliset meikinpohjustustuotteet ja sen jälkeen meikkivoiteen. Mihin väliin tämä tuote oikein kuuluisi laittaa? Tuntuu oudolta lisätä sävyllistä tuotetta ennen primeria, vaikka toisaalta miksipä ei näin. Tuote sopii varmasti niille, jotka eivät välitä käyttää meikkivoidetta, mutta kaipaavat iholle vähän tasoitusta ja hehkua. Olen kuitenkin laittanut tuotetta toisinaan meikkivoiteeni alle kun haluan lisähehkua iholle. Varsinkin jos iho on samea ja kuiva, niin tuote toimii varmasti parhaimmillaan silloin. Ehkä se sopii kesällä paremmin iholleni pelkästään kunhan saa päivetystä ja siirryn kevyempiin tuotteisiin. 

 

lumeneinvisibleillumination1.jpg

 

Nordic Light Lip Perfector Balm on kosteuttava huulivoide luonnollisen persikkaisella sävyllä ja lisäksi sarjaan kuuluu kevyesti tasoittava Nordic Light Serum Concealer on seerumipeitevoide. Tuotteessa on muiden tuotteiden tavoin sekä hoitavia ominaisuuksia ja peittoa. Universaali sävy ei käy kaikista vaaleimmille, se oli siinä ja siinä aavistuksen liian tumma minunkin ihonsävylleni. Tämä oli tuotteista ainut, joka jää käyttämättä sillä silmänympärysihoni on todella sinertävä ja vaalea. Jos taas etsit kevyttä peittoa hoitavalla ominaisuuksella, suosittelen tutustumaan tuotteeseen. 

 

Lopuksi on pakko ihastella kauniita pakkauksia. Pakkausten myötä koko tuotelinjasta on tullut ylellisemmän näköinen ja ainakin minusta valkoiset pakkaukset uudella ilmeellä näyttävät upeilta. 

 

lumeneinvisibleillumination10.jpg

 

Ihanaa, että Lumene on tuonut tällaisia uutuustuotteita markkinoille, sillä kaikenlaiset hehkutuotteet ovat tämän hetken hittituotteita. 

Kuvassa arkinen ja luonnollinen päivämeikkini. Meikkivoiteen alle laitoin sävyseerumin, poskilla ja kulmaluulla on Nordic Light valopisarat sävyssä Rosy Dawn, poskilla Instant Glow poskipunapisarat ja kasvojen reunoilla ja poskiluun alla Instant Glow hehkupisarat. 

 

lumeneinvisibleillumination.jpg

 

Oletteko te yhtä innoissanne näistä tuotteista? 

 

*tuotteet saatu testiin 

kauneus meikki iho testit
Kommentit (4)
  1. Hehkupisarat ja Beauty serum on ollu nyt jatkuvasti arkimeikissä! Mä käytän ton Beauty Serumin ihan meikkivoiteena. Silmänaluset peitän erillisellä tuotteella , mut muuten toi on mulla meikkipohjana. Tykkään, kun lopputulos on tosi luonnollinen!

    1. Sama juttu! Enkä jaksa tosin edes silmänalusia peitellä, laiska minä 🙂 Ihanat tuotteet, kertakaikkiaan!

    2. Sulla on niin hyvä iho, että riittää varmasti sellaisenaan 🙂 Mä tarvitsen paksumpaa pakkelia 😀

      Hehkupisarat on <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *