Hempeää roosaa – Gwen Stefani Harajuku

Urban Decay viikko blogissani jatkuu ja tänään esittelen huomenna Tampereen ja Helsingin Sokoksille sekä Sokoksen verkkokauppaan myyntiin tulevan Gwen Stefani- paletin värin nimeltä Harajuku. Ihana paletti sisältää loistavia neutraaleita perusvärejä, mutta myös muutaman jalokivisävyn. Sinisen Danger-värin lisäksi Harajuku oli sävy, jota vierastin ensin, sillä luulin sen olevan värikkäämpi pinkki.

Aikeissani ei ollut oikeastaan edes kirjoittaa väristä sen kummemmin, mutta testaillessani sävyä lauantai-iltana meikkiini, innostuin siitä sen verran, että kaivoin kameran esille, sillä se kaipaa ehdottomasti esittelyä.

 

gwenrosa7.jpg

 

Minulla on jokin omituinen mieltymys vaaleanpunaisiin luomiväriin. Enkä tarkoita nyt imelää pinkkiä tai porsaanpunaista, vaan kylmiä ja raikkaita vaaleanpunaisia helmiäisvärejä. Ne sopivat mielestäni täydellisesti ruskeiden luomivärien kanssa. Viileä vaaleanpunaiseen taittava sävy sopii moneen ihonsävyyn kalpeasta lumikki-ihosta tummempaan ihoon. 

 

gwenrosa8.jpg

 

Harajuku taisi ponnahtaa paletin lempisävyjeni kärkeen. Irtoripset lisäämällä ja paksua rajausta käyttämällä meikistä saa tummemman ja iltameikkikelpoisen. Ripsien kanssa meikistä tuli hieman 60-luvun henkinen. 

 

gwenrosa6.jpg

gwenrosa4.jpg

gwenrosa5.jpg

 

udgwen35harajuku.jpg

 

Miltä Harajuku sinusta näyttää? Menikö liian imeläksi? 

Lily Edit-sivulla on muuten meneillään huippu kilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa luksusyö kahdelle hotelli Kämpin Executive-luokan huoneessa, hemmottelua spa-osastolla, suositusmenu-illallinen ja aamiainen.

Alla olevan linkin kautta voit käydä osallistumassa kilpailuun ja osallistumisaikaa on 6.1.2016 saakka. 

http://www.lily.fi/edit/edit-loves/edit-kisa-voita-luksusyo-hotelli-kampissa

*paletti saatu blogin kautta

 

Kommentit (2)
  1. Toive: Tee joku meikki niillä Gwen-paletin ylärivin väreillä. Mietin, että onko ne ihan olemattomia sävyiltään, vai saako niistä mitään irti 😀

    1. Kyllä saa irti, hyviä sävyjä myös koko ylärivi täynnä, varsinkin Steady ja Punk. Pistetään sutimaan ja tulemaan 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *