HENNÉ Organics Nordic Berries Lip Exfoliator ja Luxury Lip Tint- huulivoide

Talven lähestyessä ihoni on selkeästi kuivunut ja yksi rasittava vaiva on ilmaantunut, nimittäin rohtuneet huulet. Toisilla rohtuneet huulet voivat olla ympärivuotista, mutta itselläni tämä vaiva esiintyy pitkälti vain talvisaikaan. Sen olen huomannut, että jotkut huulipunat ja huulirasvat aiheuttavat helposti kierteen, jolloin huulet alkavat rohtumaan ja tuotetta joutuu lisäilemään kahta kauheammin. Tällöin yleensä lopetan tuotteen käytön ja siirryn hoitaviin voiteisiin ja vaiva helpottuu.

 

HENNE3pieni.jpg

 

Minulla on välillä huono tapa hermostuneena repiä riekaleita huulilta, vaikkakin yritän hoitaa niitä hellävaraisemmin. Pahimpien karheuksien ja riekalaiden poistamiseksi olen yrittänyt kuoria huuliani säännöllisesti. Tavallisia rakeellisia kasvokuorintoja ei oikein voi huulilla käyttää, mutta niille löytyy myös omia tuotteita, esim. HENNÉ Organics-merkiltä. 

Ruotsalainen merkki Henné Organics on vuonna 2015 perustettu luonnollinen ruotsalainen merkki, joiden tuotteet valmistetaan Amerikassa. Sarjalla on valikoimissa perinteisiä huulituotteita modernilla ja minimalistisella tyylillä. Minimaalistisesta tyylistä kertoo tuotteiden mustat simppelit pakkaukset. Tykkään itse skandinaavisesta minimalistisuudesta tosi paljon ja siksi tuotteiden ulkonäkö iski minuun. Huulikuorinta näyttää melkein kuin pieneltä korurasialta ja itse tuote sisällä kuin pieniltä jalokiviltä. 

 

HENNE8pieni.jpg

 

Lip Exfoliator-huulikuorintoja on kolme eri vaihtoehtoa;  kirkas Lavender Mint, pinkki Nordic Berries ja vaaleanpunainen Rose Diamonds. Käytössäni ollut *Nordic Berries-huulikuorinta on saanut inspiraationsa ruotsalaisesta luonnosta. Tuote tuoksuu vastakerätyille marjoille ja sisältää luonnollisia öljyjä, kuten kookoksen, jojoban, vadelman ja mustikan öljyjä. Ihanan kuuloisia raaka-aineita! Kuorivana ainesosana on sokeri. Lisäksi tuotteessa on sheavoita, mehiläisvahaa ja e-vitamiinia. 

Tuote on tarkoitus levittää kosteille huulille ja hieroa muutaman minuutin ajan. Sokerikiteet näyttävät aika isoille ja karheille, mutta huulilla ne eivät tunnu karheilta tai epämiellyttäviltä. Huuhtelu kannattaa tehdä lämpöisellä vedellä ja lopuksi pyyhkäisen huulet kevyesti pyyhkeellä, sillä muutamia sokerinkiteitä saattaa jäädä iholle. Tuotteesta jää huulille kivan rasvainen tunne. 

 

HENNE6pieni.jpg

HENNE7pieni.jpg

 

Huulikuorinnan lisäksi HENNÉ Organicsin valikoimissa on *Luxury Lip Tinthuulivoiteita. Perinteisiin labelloihin verrattuna nämä tuotteet ovat kuin luxusversio huulirasvasta ja ne sisältävät luonnonöljyjä, kuten kookosöljyä ja avocadoöljyä ja mehiläisvahaa. Käytössäni on ollut sävy *Azalea, joka antaa värittömille huulilleni kevyesti pientä sävyä. Tällaiset tuotteet ovat päiviin, kun huulia ei jaksa punata ja kaipaan niille jotain helppoa ja huoletonta tuotetta, jonka levittämiseen ei tarvise peiliä. Huuleni ovat sen verran vaaleat luonnostaan, että näytän kalpealta pelkällä värittömillä huulituotteilla, joten tykkään näistä kevyesti sävyttävistä huulituotteista. 

Tuotteesta on saatavilla neljä eri väriä sekä sävytön vaihtoehto. 

 

Henne1pieni.jpg

HENNE4pieni.jpg

 

Joulun lähestyessä moni etsii vielä joululahjaideoita ja tällainen tuotepari voisi olla yksi kiva idea kosmetiikasta tykkäävälle. 

Tuotteita myy Suomessa *Naturelle.fi ja Naturelle myymälä Helsingin Bulevardilla. 

 

Hoidatteko te rohtuneita huulia millä tavoin? Käytättekö huulikuorintoja?

 

 

*affiliate linkkej

*tuotteet saatu 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (5)
  1. Huulikuorinta näyttää ihanalta!

  2. Onpa kaunis tuote! Huulikuorinta olisi kyllä nyt paikallaan 🙂

    1. Ajattelin ensin, että tarvitseeko ihminen tosiaan huulikuorinnan, mutta toi on niin söpö tuote että sitä mielellään käyttääkin <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *