Hoida ihoasi kuin Victoria´s Secretin mallit

Olen vuoden sisällä päässyt tutustumaan Kiehl´sin kasvojenhoitotuotteisiin ja tykästynyt sarjaan monessa määrin. Tuotteiden luonnonmukaisuus, hintataso, persoonallinen ulkonäkö ja laadukkuus ovat iskeneet minuun ja suosikkituotteekseni voisin nimetä Midnight Recovery Concentraten, tuhkimotipan, joka on Kiehl´sin suosituimpia tuotteita. 

Olin innoissani kun Kiehl´s lähetti minulle joulun aikaan pienen vartalohoitotuotteita sisältävän paketin, sillä sarjan vartalotuotteista minulla ei ollut vielä kokemusta. Keväisin tuoteuutuuksia ilmestyy tiuhaan tahtiin ja blogissani ne ovat kiilanneet esittelyvuorossa näiden tuotteiden eteen. Nyt kun kesä on hyvää matkaa tuloillaan ja pian iho paljastetaan viimeistään auringonsäteille,  niin on aika puhua vartalonhoidosta ja siitä miten saada kaunis, tasainen ja hoidettu iho. 

 

kiehlsvartalopieni.jpg

 

Creme de Corps  on vartaloemulsio, joka on yksi Kiehl´sin suosikkituotteista. Kuivalle iholle tarkoitettu emulsio on koostumukseltaan täyteläistä ja se jättää ihon pehmeäksi, tasaiseksi ja kosteutetuksi. Rutikuivat sääreni imivät voiteen itseensä, mutta iho jää silti ihanan pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Joskus (huonot) kosteusvoiteet katoavat ihoon nopeasti, mutta ihon pinta jää edelleen yhtä kuivan tuntuiseksi kuin ennen voidetta.

Creme de Corps jää selkeästi kosteuttamaan ihon pintaa ja hillitsi myös sheivauksen jälkeistä kutinaa. Tämän voiteen pitää hetken aikaa imeytyä iholle ennen pukeutumista, joten ihan jumppakassituotteeksi en tätä suosittele. 

Tuoksu tuotteessa on mieto ja pehmeä. Tämä tuote on muuten kulttimaineeseen noussut vartalovoide ja sitä kutsutaan nimellä  ”backstage weapon” sillä kuuleman mukaan sitä käytetään Victoria Secret-näytöksissä malleilla, sillä se hoitaa kuivat ja karheat kohdat, mutta jättää kauniin ja satiinisen pinnan säärille. 

Tuote sisältää mm. beta-karoteenia, ihoa pehmentävää seesamiöljyä ja kookosvoita.

 

kiehlsvartalo1pieni.jpg

 

Myönnän, että olen hieman laiska hoitamaan vartaloni ihoa ja tartun kosteusvoiteeseen yleensä silloin kun iho alkaa hilseilemään ja kutiamaan. Ihon pehmeydestä sen sijaan tykkään pitää huolta ja käytän suihkussa viikottain kuorintavoidetta, jolla kuivan karhea iho pehmenee ja näin kosteusvoiteetkin imeytyvät ihoon paremmin.

Kuorinta-operaatio on myös paikallaan silloin, kun levitän iholle itseruskettavaa ja haluan mahdollisimman tasaisen värin iholle. Kuorin ihoni, laitan kosteusvoiteen ja vasta sen päälle itseruskettavan, jotta itseruskettava ei tarttuisi kuiviin kohtiin. 

Kuorintavoiteisiin en ole kuitenkaan koskaan oikein panostanut ja olen tarttunut kaupassa tai apteekissa ensimmäiseen vastaantulevaan tuotteeseen. Pettymyksekseni monien kuorintavoiteiden rakeet ovat suuria, niitä on harvakseltaan ja tuntuvat joskus jopa kämmenen iholla inhottavan raapivilta. 

 

kiehlsvartalo2pieni.jpg

 

Gently Exfoliating Body Scrub ”Grapefruit” on ihan toista luokkaa verrattuna viime aikoina käyttämiini kuorintavoiteisiin. Voide on koostumukseltaan kermaista ja se sisältää paljon pieniä ja tehokkaita rakeita, jotka eivät raavi kämmenen ihoa. Rakeet ovat hellävaraisia, ne tuntuvat miellyttävältä ja iho jää silkinpehmeäksi, huomattavan paljon tasaisemmaksi kuin ennen kuorintaa ja iho on myös kosteutetun tuntuinen. Tämä selittyy tuotteen raaka-aineilla, sillä inci-listalta löytyy mm. ihoa rauhoittavaa kamomillaa ja pehmentävää ja kosteuttavaa aloe veraa.

Tuoksusta erottaa miedosti greipin tuoksun, mutta se ei ole millään lailla kirpsakka kuten ensin oletin, vaan se on raikas ja pehmeä. 

 

kiehlsvartalo3pieni.jpg

 

Tykkäsin tuotteista paljon, mutta toinen asia on, että raaskinko jatkossa maksaa vartalokuorinnasta 29 euroa. 200 ml pullo on riittoisa ja riittää varmasti ainakin vuoden päivät käytössä, sillä olen käyttänyt tuotteesta vasta kolmanneksen. Testiin saamani pienempi pullo (125 ml)  on loppunut käytössäni aikapäiviä sitten, mutta myytävä koko on 250 ml pullossa ja sen hinta on 29,50 euroa. Molempia tuotteita on saatavilla Stockmannin Kiehl´s-pisteistä. 

Panostatteko te vartalokuorintoihin? Onko kulttituote Creme de Corps sinulle tuttu?

 

*tuotteet saatu 

 

 

 

kauneus iho testit
Kommentit (2)
  1. Mäkin kaivan vartalovoiteet esille vasta silloin, kun iho pöllyää kuivuuttaan ^_^ Sitä tulee panostettua kasvojen ihonhoitoon, mutta vartalo taas on lähes hunningolla..:P Toisaalta, vartalon ihoni ei ole kuiva tai ongelmallinen, joten pääsenkin sen suhteen helpolla 🙂 Mutta onhan se kropan rasvaus ihanaa hemmottelua!

    1. Juuri näin! Se on ihanaa, mutta menee itsellä kyllä ihan laiskuuden piikkiin se ettei rasvaile harva se päivä  🙂 Kasvoille sen sijaan löytyy varmasti 5-10 tuotetta päivittäisessä käytössä kosteuttamaan ja siloittamaan ihoa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *