Hoitovesillä tuplakosteutusta iholle

Jos minun pitäisi nimetä suosikkisarjani ihonhoidon saralla, olisi se varmaan Sensai. Minulla on Sensailta muutamia luottotuotteita, jotka ovat kuuluneet peilikaappini vakiovarusteisiin jo vuosien ajan ja niiden pariin palaan aina, jos hetkellisesti vierailen jonkun muun brändin ja tuotteen parissa. 

Sensai oli myös ensimmäinen sarja, joka tutustutti minut aikoinaan hoitovesiin eli lotioneihin. Hoitonesteet ovat kasvoveden jälkeen laitettavia hoitavia nesteitä, jotka ovat kuin kevyen seerumin ja kasvoveden välimuotoja. Nestemäinen koostumus imeytyy ihoon täydentäen ihon kosteusvarastoja, valmistaa ihoa seuraavia hoitotuotteita varten ja tehostaa muiden tuotteiden vaikutusta. 

Sensai uskoo, ettei voiteiden aktiiviset aineet imeydy kuivaan ihoon hyvin ja kaksoiskosteutuksen avulla iho on vastaanottavaisempi ja saa muista hoitotuotteista parhaan mahdollisen hyödyn. 

 

sensaipink.jpg

 

Vaikka ilma on nyt vuodenaikaan nähden lämmin, alkaa näillä nurkilla yleensä se aika, kun ihoni alkaa kuivumaan ja tuotteet vaativat vaihtoa täyteläisempiin ja kosteuttavampiin tuotteisiin. Pintakuiva sekaihoni janoaa kosteutta, mutta en pidä liian paksuista tai öljyisistä tuotteista ja näin ollen tykkäänkin mieluummin kerrostaa iholleni kevyempiä tuotteita ja lisään hoitonesteet mukaan päivittäiseen käyttöön.  Olen käyttänyt hoitonesteitä toisinaan ympäri vuoden, mutta suosikkivoiteeni Sensai Silkin Emulsion Moist on sen verran hoitava, että se riittää kesäisin sellaisenaan aamuin illoin.  Talvisin ihoni on varsinkin perusteellisen kasvojen pesun jälkeen nihkeä ja kiristävä tunne iholtani katoaa välittömästi, kun levitän hoitonesteen iholleni taputtelemalla.  Hoitonesteet suositellaan levittämään kasvoille kämmenien kautta ja myönnän, että minulla iskee tässä suhteessa myös jonkinmoinen pihiys – en halua, että tippaakaan tätä kallisarvoista hoitavaa nestettä imeytyy pumpuliin vaan mieluummin ihoni syvyyksiin.

 

sensailotion2.jpg

 

Olen aiemmin käyttänyt Sensain Silkin hoitonestettä, mutta koska ikää on jo yli kolmekymmentä, päätin siirtyä syksyllä tehokkaampaan Sensain Cellular Performance -sarjan hoitonesteeseen. Pintakuivuuden vuoksi valitsin voimakkuuden Lotion II (Moist), joka on normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle ikääntyvälle iholle tarkoitettu anti-ageing-tuote.

Sarjalta löytyy myös kevyempi versio Lotion I (Light), joka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Vaikka hyvä kosteuspaketti iholle onkin Sensain hoitoneste ja voide yhdessä, voi hoitonesteitä käyttää yhdessä myös muiden sarjojen tuotteiden kanssa.

 

sensailotion.jpg

 

Hoitonesteen, hyvän kosteuttavan seerumin ja voiteen yhdistelmällä ei ihoni ole hilseillyt edes kovien pakkasten aikaan. Pahimpina aikoina ihoni on nimittäin hilseillyt jopa niin, että olen irroitellut kokonaisia ihon kappaleita nenäni kärjestä. 

Tuotteen tuoksu on mieto ja aavistuksen itämainen. Muistaakseni Sensain Silkin tuoksu oli hieman miedompi ja miellytti nenääni enemmän.

Sensai Cellular Performance -tuotesarja sisältää mm. Koishimaru Silk EX– silkkiuutetta ja on tarkoitettu ikääntyvälle iholle hoitamaan ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. 125 ml kokoisen pullon hinta pyörii noin 70 euron tuntumassa, mutta minä löysin tämän pienemmän 60 ml pullon laivalta ja hinta oli luonnollisesti edullisempi, muistaakseni parin kympin luokkaa. 

 

sensailotion1.jpg

 

Tykkäättekö te käyttää hoitonesteitä? Tai onko teillä vinkata jotain huipputuotetta, jota voisin testailla seuraavan kerran? 

 

kauneus iho testit
Kommentit (7)
  1. Jostain syystä mulla ei ole edes käynyt mielessäkään käyttää tällästä tuotetta vaikka varmaan tekisi tälle mun soon-to-be rusinaiholle ihmeitä. Kiitos vinkistä! 🙂

    1. Suosittelen! Ja kerro ihmeessä kokemuksesi, jos päädyt kokeilemaan hoitonesteitä 🙂 

  2. Kiitos vinkistä! Luonnonkosmetiikka ei olekaan minulle vielä niin tuttua, joten vaihteeksi voisin kokeilla miltä ne tuntuvat ihollani :). Kotimaisuus tietenkin aina plussaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *