Hopeanhohtoinen kuivashampoo blondeille!

Ilouutisia blondeille, grannyhiuksisille ja platinablondeille, nimittäin KC Professionalilta on ilmestynyt uusi hopeanhohtoinen kuivashampoo Four Reasons Black Edition Visible Silver Dry Shampoo

 

silverdryshampoofourreasons.jpg

 

Testailin tuotetta vaalennettuihin hiuksiini, jotka ovat valosta riippuen milloin vaaleat ja milloin beigenvaaleat. Tuote on pigmentiltään vaaleansinistä ja se erottuu parhaiten vaaleissa raidoissa.  

 

silverdryshampoo3.jpg

 

Ei kannata pelästyä sinistä lopputulosta, sillä sävy tasoittuu hyvin hiuksiin parin harjauskerran jälkeen. Kun vertaa vasemmanpuoleiseen ennen-kuvaan, niin kyllä kuivashampoo antaa sinistä häivähdystä vaaleimmille hiuksille, joten koko lopputulos on viileämmän oloinen.

 

silverdryshampoobeforeafter.jpg

 

Plussaa tuotteelle tulee myös siitä, että se ei ole kuivashampoiden kevyimmistä päästä vaan antaa samalla kunnon kitkaa, muhkeutta ja tyvikohotusta.

 

silverdryshampoo6.jpg

 

Ainakin minun hiuksissani sävy toimii ja uskoisin tämän olevan aivan huippu kuivashampoo viileistä sävyistä haaveileville blondeille ja harmaahiuksisille. Toimiikohan tuote aivan vaaleissa hiuksissa vai meneekö lopputulos liian siniseksi? 

 

dryshampoosilver2.jpg

 

Tuotetta on saatavilla kampaamoista ja tavaratalojen kampaamotuoteosastoilta esim. Sokoksella. 

Innostuitteko? 

*tuote saatu testiin 

kauneus hiukset testit
Kommentit (4)
  1. Kiinnostava uutuus! Ei tosin mun omaan tukkaan mene just nyt, mutta kuitenkin. 😀 4R kuivashampoo on muutenkin mun suosikki koostumukseltaan ja tuoksultaan. Tykkään kans, että kuiviksessa on muotoiluominaisuuksia, ei pelkästään raikastava.

    1. Näin on, mulla kuivashampoo antaa sen yhden päivän lisää ilman pesua ja on kiva, että se ”tuuheuttaa” hiukset kunnolla tyvestä. Tehokkailla kuivashampoilla pesuväli voisi olla 4 pvän välein, vaikka muuten tekisi mieli jo 2 päivän jälkeen pestä hiukset 🙂 

  2. Täytyy ostaa ja kokeilla. Vaikka hiukseni ovatkin kovin lämpimät blondit, mutta ei testaus varmaan pahaa tee 🙂

    1. No ei varmasti tee! Kerro sitten, että toimiko miten hyvin hiuksissasi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *