Hurmaava korealainen THANK YOU FARMER + arvonta

*mainoslinkki/tuotteet saatu

Tällä viikolla blogissani ihastellaan koreakosmetiikkaa. Koreakosmetiikkaboomi ei näy hiljentyvän ja Suomeen virtaa tasaisella tahdilla uusia merkkejä. Korealainen kosmetiikka on syystäkin kehuttua, sillä tuotteet ovat innovatiivisia, mielenkiintoisia ja usein edullisempia kuin länsimaalaisten brändien tuotteet. Itse olen pääsemässä vasta alkuun koreakosmetiikan maailmassa, mutta tämän postauksessa esitellyn tuotesarjan myötä taisin menettää lopullisesti sydämeni koreakosmetiikalle.

Thank you farmer1pieni.jpg

Jos jokin minut saa innostumaan erityisesti, niin se on koreakosmetiikka tyylikkäillä purkeilla ja luonnonmukaisilla raaka-aineilla. Jos sarjan takana on vielä mielenkiintoinen tarina, olen melko varmasti myyty.

Eleven lanseerasi loppuvuodesta huippumielenkiintoisen sarjan nimeltä *THANK YOU FARMER. Korealainen tuotesarja tuli markkinoille vuonna 2015 ja sen suosio on kasvanut hurjaa vauhtia maailmalla. Kauniissa, ajattomissa purkeissa olevien tuotteiden taustalla on ideologia tuotteiden säännöllisestä ja pitkäjänteisestä käytöstä, eikä brändi lupaa ihmeitä yhdessä yössä. Tässä vaiheessa on kuitenkin pakko sanoa, että vaikka ihmeitä ei olisikaan luvassa, niin ainakin syvän ihastuksen tuotesarja sai aikaan heti ensikokeilulla.

Thank you farmer5pieni.jpg

Tuotesarja käyttää tuotteissaan luonnosta saatuja raaka-aineita ja saa inspiraationsa maanviljelystä. Sarjan perustaja onkin maaviljelijän poika, jonka vuoksi tuotteet on valmistettu ja suunniteltu maanviljelijän mielellä ja sydämellä, sekä yksinkertaisilla ja tehokkailla raaka-aineilla.

Sarja uskoo, että kuten maanviljelyssä, myös ihonhoidossa päästään parhaisiin tuloksiin pitkäjänteisellä hoidolla. Thank You Farmer ei seuraa trendejä ja suuren mainostamisen sijaan se uskoo siihen, että sarjan maine kasvaa käyttäjäkokemusten ja hyvien tuotteiden myötä.

Thank you farmer8pieni.jpgThank you farmer6pieni.jpg

Olen testaillut tuotteita syksyn ajan, enkä muista milloin olisin ollut näin innoissani kokonaisesta tuotesarjasta. Tuotteissa on hyvät raaka-aineet ja kosteuttava *True Water Deep Serum ja *True Water Deep Cream ovat olleet parasta pintakuivalle iholleni ja sen linjan tuotteet veivät sydämeni ensikokeilulla.

Thank you farmer7pieni.jpg

Koska tuotteita on sen verran monta esiteltävänä, niin perehdyn seuraavassa postauksessa niistä tarkemmin. Jos joku kuitenkin innostui sarjasta jo tässä vaiheessa ja haluaa päästä käsiksi tuotteisiin, niin eleven tarjoaa blogini lukijoille alennuskoodin NIINA11, jolla saa 11% alennuksen koko valikoimasta 31.12.2018 saakka. Tuotteita on  myynnissä *eleven.fi-verkkokaupassa.

Samalla käynnistän blogissani arvonnan, joka alkaa tänään ja on voimassa 27.12.2018 saakka. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla, että onko korealainen kosmetiikka sinulle jo tuttua ja miltä Thank you farmer kuulostaa.

Palkintona arvonnassa on True Water-linjan seerumi ja voide ja Back To Island-linjan Cleansing Water.

ARVONTA PÄÄTTYNYT.

Ilmoitan voittajalle sähköpostitse. Sähköpostin saan kommentin takaa, ellet ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä. Silloin pyydän jättämään sähköpostiosoitteen kommenttiin. Sähköpostiosoitetta käytetään vain arvontaan ja poistan sen kommenteista ajan kuluessa. Mikäli voittaja ei vastaa kahden viikon kuluessa viestiin, niin arvon seuraavan voittajan.

Arvonnan voitti nimimerkki Iida Huttu.

kauneus iho testit
Kommentit (97)
  1. Korealaista tehokosteutusta: THANK YOU FARMER | K-Beauty blogi | Virve Vee
    17.12.2020, 04:13

    […] YOU FARMER -tuotteisiin ehti ihastua jo myös Oh so many reasons -blogin Niina, jonka postaus löytyy täältä sekä Kivipuuteri-blogin Maija, jonka postaus puolestaan löytyy […]

  2. Korealaista tehokosteutusta: THANK YOU FARMER – Ostolakossa-kosmetiikkablogi | Terve.fi
    29.4.2019, 20:14

    […] YOU FARMER -tuotteisiin ehti ihastua jo myös Oh so many reasons -blogin Niina, jonka postaus löytyy täältä sekä Kivipuuteri-blogin Maija, jonka postaus puolestaan löytyy […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *