Hypetetty korealainen HUXLEY – Secret Of Sahara

*sisältää mainoslinkkejä/tuotteet saatu

Korealainen Huxley villitsi maailman pari vuotta sitten melkein yhdessä yössä niin, että tuotteet olivat pitkään loppu kaupoista. Huxley on valloittanut syväkosteuttavilla, uskomattoman antioksidanttista viikunakaktusta sisältävillä tuotteillaan ja viikunakaktuksen povataankin olevan tulevaisuuden suosittuja raaka-aineita.

Sarjan perustaja uskoo less is more -ajatteluun eli siihen, että iholle ei tarvitse kerrostaa monia erilaisia tuotteita. Mikä on itseasiassa ihan päinvastaista kuin Koreassa yleensä tehdään. Huxleyn kerrotaan olevan ideaalinen varsinkin kaupunki-ilmastossa asuville, sillä sen antioksidanttipitoiset tuotteet suojaavat ihoa mm. saasteiden haittavaikutuksilta.

5EE8A960-561B-457F-BB41-7F5574E76C52.jpeg

Testailin loppuvuodesta sarjan tuotteita ja tykästyin eniten  *Toner Extract it -kosteuttavaan kasvoveteen ja *Grab Water Essence -tuotteeseen. Aiemman postaukseni löydät täältä.

7FC187B8-199C-4B68-BEB0-12852C89AFE4.jpeg*Huxley Fresh And More Cream on kevyt ja kosteuttava geelimäinen voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää 56% kaktusviikunan siemenöljyä ja se syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti lukiten kosteuden iholle. Tuote ei tuki ihohuokosia ja sisältää e-vitamiinia ja keramiideja, jotka ravitsevat ja estävät kosteuden haihtumista iholta. Lisäksi tuotteessa on japaninkoivun ja jättibambun mahlaa sekä vihannesportulakkauutetta.

Tuote on omalle kuivalle iholleni liian kevyt, vaikka se antaakin kosteutta. Se jättää iholle jopa vähän mattaisen pinnan ja ihoni kaipaa nyt talvella enemmän rasvaisuutta. Tuote toimii ihollani paremmin, kun lisään sekaan pari tippaa öljyä. Kesällä tuote voisi riittää pelkästään kosteuttavana voiteena seerumin kanssa.

5B2A95BB-B9E1-4DDD-9515-0C1DDD5D4561.jpeg*Huxley Sleep Mask: Good Night on kosteuttava naamio, joka on tarkoitus jättää iholle yöksi. Hemmotteleva, geelimäinen naamio sisältää kaktusviikunasiemenöljyn lisäksi hoitavaa keramiidia, kosteuttavaa glyseriiniä ja hyaluronihappoa sekä ihoa rauhoittavaa rohtosammakonputken uutetta. Tuotekuvauksen mukaan tuote kosteuttaa ihoa yön aikana ja aamulla herätessä iho on levänneen ja hehkeän näköinen.

Kosteuttavaa naamiota voi käyttää vaikka pari kertaa viikossa yövoiteen sijaan. Naamio on loistava pika-apu iltoihin, kun iholle ei jaksa kerrostaa monia tuotteita hoitovesistä lähtien.

Monet tuntuvat rakastuneen Huxleyn tuotteissa erityisesti tähän naamioon ja olen nähnyt siitä useita hehkutuksia Instagramissa. Naamiosta ei tullut kuitenkaan minun lempituotettani ehkä siksi, että tykkään kerrostaa erilaisia hoitovesiä, seerumeita ja öljyjä iholleni. Naamio on kyllä päätynyt kasvoilleni muutaman myöhään venyneen juhlaillan jälkeen, kun on kiire nukkumaan ja haluan laittaa kasvoilleni jotain yksinkertaista ja nopeaa kosteuttajaa.

Tämän tuotteen voisin kuvitella ottavani matkoille mukaan, jolloin en halua pakata montaa pulloa ja purkkia mukaan.

Tämänkin tuotteen kanssa kaipaan kuivaihoisena muita tuotteita ja olen käyttänyt sen alla hoitonestettä ja seerumia.

91790434-7EE4-4415-BD06-A19FA928EAA7.jpeg*Huxley Healing Mask: Keep Calm on tehokkaasti rauhoittava naamio, joka rauhoittaa ärtynyttä ja rasittunutta ihoa. Raikastava läpikuultavan vihreä ja hyytelömäinen naamio sisältää rauhoittavaa rohtosammakonputken uutetta, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja kirkastavaa tangeriiniuutetta. Tuote sopii erityisesti kuivalle ja samealle iholle.

Tuotteen koostumus on ensin oudon paakkuinen, mutta se tasoittuu iholle levittäytyessä. Tämän tuotteen ohjeistuksissa lukee, että sen voisi myös jättää iholle ja silloin naamio laitetaan seerumin ja voiteen välissä. Vaihtoehtoisesti sen voi antaa vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se pestään pois.

Tykkään itse enemmän jätettävistä naamioista, eikä ihoni kaipaa rauhoittavia tuotteita, joten tämäkään naamio ei päässyt suosikkituotteeksi. Rauhoittavia naamiota voisin käyttää esimerkiksi aurinkolomilla tai kesällä, jos iho kärähtää auringossa.

C8C9F85B-8A67-4F5C-8FC3-7B881A6EAC11.jpeg*Huxley Brightly Ever After on kirkastava hoitoneste, jonka kerrotaan tehoavan pigmenttimuutoksiin ja epäpuhtauksien jättämiin jälkiin. Kaktusviikunöljyn lisäksi tuote sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, squalanea ja niasiinia, joka on tunnettu ihoa kirkastavasta, heleyttävästä ja suojaavasta vaikutuksesta. Lisäksi niasiini vähentää punaisuutta ja pehmentää ihoa.

Hoitoneste on maitomaista ja se ei jätä tahmaista tunnetta iholle. Tuote on hoitoneste, eli se on tarkoitus laittaa ennen seerumia tai voidetta tai sitä voi halutessaan käyttää seerumin tavoin.

Ihoni ei ole tällä hetkellä samea ja talvella siinä ei näy pigmenttimuutoksia eikä pahemmin epäpuhtauksien aiheuttamia jälkiäkään, joten en osaa arvioida seerumin tehoa hetken kokeilemisen jälkeen. Tonerin kanssa seerumi tuntuu kosteuttavan ihoa kivasti. Luulen, että otan tämän tuotteen testiin kesällä, kun kasvoille tulee vuosi vuodelta isompia pigmenttimuutoksia auringosta.

E69FCA9E-8243-4981-AE6E-24A4E00FD70C.jpeg*Huxley Oil Essence; Essence Oil on yksi Huxleyn bestseller-tuotteista sen hybridiominaisuuden vuoksi. Tästä tuotteesta tykkäsin kosteuttavan essencen ja tonerin jälkeen eniten.

Tuote yhdistää essencen syväkosteuttavan ja öljyn pehmentävän ja kosteutta sitovan vaikutuksen. Samea seerumimainen koostumus on juuri sopivaa; se ei ole liian ohutta eikä paksua ja se tuntuu sekä kosteuttavalta, että ravitsevalta. Yhden kerroksen jälkeen iho tuntuu kosteutetulta ja plumpatulta ja se jää ihon pinnalle kosteuttavan tuntuisena. Lopputuntuma on kuin syväkosteuttavan seerumin ja voiteen jäljiltä;  se jättää iholle pienen rasvaisuuden tunteen tuntumatta silti yhtään öljyiseltä.

Tuote sisältää 61% kaktusuutetta, kosteuttavaa glyseriiniä ja kaktusöljyä, sekä kvinoasiemenöljyä ja acai-marjauutetta, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa ilmansaasteilta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja varmasti myös niille, jotka eivät tykkää öljyisestä lopputuntumasta. Tuote sopii myös niille, jotka eivät jaksa kerrostaa useita tuotteita iholle. Varsinkin tonerin kanssa käytettynä iho tuntuu superkosteutetulta.

05956AE5-5150-4FBE-8CAD-8E35F03E5B82.jpeg*Huxley Cleansing Gel Be Moist: Be Clean puhdistusgeeli on nappivalinta niille, jotka tykkäävät käyttää puhdistusgeelejä, mutta harmittelevat niiden kuivattavaa vaikutusta. Tämä on harvoja kokeilemiani puhdistusgeelejä, joiden jälkeen iho ei kiristele kuivuuttaan.

Tuotekuvauksen mukaan puhdistusgeeli kosteuttaa ja säilyttää ihon optimaalisen ph:n. Puhdistusgeeli ei lähde vaahtoamaan iholla ja se sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistusgeeliksi tämä on loistava ja se puhdistaa meikin hyvin.

F17B98AA-F189-444E-AB4B-DED4FACCA3B0.jpegOnko Huxley sitten hypensä arvoinen?

Mielestäni on ja ei. Koreakosmetiikasta tykkäävien uskon rakastuvan tuotesarjaan ja jos etsii nimenomaan kosteuttavia tuotteita. Toner-kasvovesi on ehdoton suosikkini ja kosteuttavassa naamiossa on selkeästi jokin taika, kun monet siihen tuntuvat rakastuneen.

Osa tuotteista on mielestäni kuitenkin ”ihan kivoja”, enkä hullaantunut niistä erityisesti. Jos niiden kanssa käyttää toneria, niin ne tuntuivat heti tuplasti paremmilta ja iho tuntui kosteudesta plumpatulta. Toner on ehdottomasti sarjan paras tuote ja se onkin toinen sarjan bestsellereistä. Vaikka se on vesimäistä, se kosteuttaa ihoa älyttömän hyvin.

Pakko mainita lopuksi, että sarjan pipettipullot ovat epäkäytännöllisiä. Pipetti on lyhyt ja se ei nappaa tuotetta mukaansa tarpeeksi hyvin. Välillä saan pipettiin pari tippaa, mutta useimmiten joudun käyttämään sitä monta kertaa pullossa, että saan tarvittavan määrän tuotetta.

AB6BC776-F067-4605-8DD6-86CEA15B2739.jpeg

Herkkänenäisten kannattaa huomioida, että Huxleyn tuotteissa on aika voimakas tuoksu. Itse tykkään tuoksusta ja se on kivan persoonallinen, raikas ja kukkaismainen.

Tuotteita on saatavilla nobe beautyn verkkokaupasta *täällä .

Miltä Huxley vaikuttaa?

Kommentit (2)
  1. Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi
    2.2.2019, 08:59

    Onpa hauskan oloisis tuotteita! Ja tykkään kyllä merkin simppelimmästä lookista 🙂

    1. Joo purkit on kivan näköisiä! Varsinkin tonerin lasinen pullo on kaunis. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *