Hypetetty meikkisarja Makeup Revolution!

Viime aikoina olen ihastellut blogissani pääasiassa ihonhoitotuotteita, mutta olen tehnyt yhden uuden meikkisarjalöydön, josta olen haltioissani. Oikeastaan olisi tehnyt mieli hehkuttaa sitä jo monesti viimeisen kuukauden aikana, mutta tuotteita on ollut niin paljon, etten tiedä mistä edes aloittaisin.  

Sarja on Makeup Revolution, joka on vuonna 2013 perustettu lontoolainen kukkaroystävällinen meikkisarja. Se on noussut maailmalla nopeasti hypetetyksi sen edullisuuden ja laadun vuoksi ja siihen ovat tykästyneet niin ammattilaiset kuin meikkifanit. Tuotevalikoima on todella laaja ja sävymaailmoissa on huomioitu ihonsävyt vaaleasta tummaan ja keltapohjaisesta punapohjaiseen. Sarjalla on varsinkin paletteja mieletön määrä ja itseäni kiinnosti eniten luomiväripaletit.

 

MakeupRevolution2small.jpg

 

Makeup Revolutionin luomiväripaletit ovat noin 10-20 euron hintaluokkaa ja ne ovat meikkifanien taivas runsailla väriskaaloillaan. Palettien kannet ovat pääasiallisesti mustia ja hintaansa nähden laadukkaan oloisia, tukevia, painavia ja niissä on koko kannen kokoinen peili sisällä. Tämä on ainakin itsellä yksi ehdoton kriteeri hyvälle paletille. 

Tärkeintä luomiväreissä on kuitenkin pigmenttisyys ja ne eivät saa varista. Olen aina ajatellut, että edullisilta merkeiltä ei oikein löydy makuuni tarpeeksi laadukkaita luomivärejä. Muutamia testailtuani olen lähestulkoon aina sitä mieltä, että ne ovat ihan ok, mutta loppujen lopuksi pigmenttiä niissä ei ole tarpeeksi, ne varisevat liikaa tai ne ovat muuten vaan halvan oloisia esim. pakkausten vuoksi. 

 

MakeupRevolution13.jpg

 

Olen testaillut tuotteita noin kuukauden verran ja en ihmettele sarjan hypetystä. Luomiväreissä on todella pigmenttiä ja ne eivät varise. Pigmenttisyys ei yllä ihan sinne huippuluokkaan, mitä ei voi tietysti olettaakaan, kun katsoo tuotteiden hintaa. Sävyä niistä lähtee kuitenkin ihan tarpeeksi jopa tummempaankin iltameikkiin ja itse olen tykästynyt neutraalin ruskeisiin häivytyssävyihin arkikäytössä. En tiedä kertooko se jotain luomivärien laadusta, mutta ikisuosikkini Urban Decayn paletit ovat olleet kuukauden päivät käyttämättömänä ja olen siirtynyt täysin näihin Makeup Revolutionin paletteihin. 

Haluaisin hehkuttaa muita luomiväripaletteja, mutta aloitan suklaapaleteista, jotka muistuttavat yllättävän paljon erään toisen sarjan luomiväripaletteja, heh.

 

MakeupRevolution1small.jpg

 

Makeup Revolutionin I heart Makeup– paletteja löytyy muutamia eri vaihtoehtoja ja sain niistä kolme kappaletta testiini. Paletit tuoksuvat mansikalle ja makealla( suklaalle?) , niissä on 16 sävyä jokaisella paletissa ja mukana tulee kaksipäinen aplikaattorisivellin.  

Suklaanruskean ja kullanvärisessä kansissa oleva Golden Bar on lämpöisiä sävyjä sisältävä paletti. Paletissa on kultaa, kuparia, kuparinpunaista ja pronssia ja vihertäviä sävyjä. Tässä paletissa ei ole mattasävyjä ja olisin kyllä kaivannut mukaan edes yhden mattaisen keskiruskean häivytysvärin. Minun suosikkini paletissa ovat vaaleat helmiäissävyt, jotka taittavat valkoiseen ja persikkaiseen shampanjan sävyyn.

 

MakeupRevolution5small.jpg

MakeupRevolution7small.jpg

 

Musta Chocolate Vice on minun suosikkini näistä kolmesta paletista, koska se sisältää kaksi tosi hyvää neutraalia mattaruskeaa, yhden tummanruskean ja yhden norsunluun värisen vaalean mattasävyn. Muuten paletissa on pääosin kullansävyjä ja persikkaisia sävyjä. 

 

MakeupRevolution3small.jpg

MakeupRevolution6small.jpg

 

Vaaleanpunainen Pink Fizz  sisältää vaaleampia sävyjä. Paletissa on vaaleaa, roosaa, kultaa, taupea, vaaleansinistä ja tumma yönsininen ja kolme sävyä on mattaista. 

 

MakeupRevolution4small.jpg

MakeupRevolution11.jpg

 

 

Kaikki paletit ovat kivoja, mutta näistä ei tullut suosikkiani. Niissä on paljon sävyjä, mutta huomasin käyttäväni vain yhtä tai kahta mattaruskeaa ja vaaleata helmiäisiä, mutta helmiäissävyjä rakastavalle nämä ovat hyviä paletteja. Vähän tuo sama ulkoasu kuin Too Facedin suklaapaleteissa ihmetyttää, mutta huolimatta siitä itse luomivärit ovat hyviä. 

Alla vielä muutaman paletin swatcheja ja kuten näkyy, niissä on pigmenttiä.

 

MakeupRevolutionswatchit.jpg

MakeupRevolutionunicorn.jpg

 

Tuotteita on saatavilla Nordicfeelin verkkokaupasta. 

 

Onko sarja tuttu ja oletteko kokeilleet vielä tuotteita? Mitä ajatuksia herää?

 

*tuotteet saatu testiin 

 

Kommentit (4)
  1. Mia / Beauty Highlights
    5.11.2017, 10:21

    Tuossa Chocolate Vice paletissa näyttäisi olevan aivan täydelliset sävyt myös mun makuun! Ja pigmenttikin vaikuttaa loistavalta 🙂 Brändi muuten tuntematon.

    1. Mä olen ihan äimistynyt tuosta pigmentistä! Mattaruskeat sävyt on varsinkin tosi hyviä ja niitä tulee käytettyä päivittäin 🙂

  2. Musta on sinällään kiva, että tällaista edullisempaakin kosmetiikkaa on, mut mä en tähän brändiin koske ihan periaatteesta. Jos myyntikikka on matkia jotain toista brändiä ulkoasua myöden myydäkseen kamaa ja omia ideoita ei ole, niin enpä näe järkeä kannattaa omilla kolikoillani tällaista firmaa. Tulee ihan halpa olo kun noita katsookin. 😀

    1. Jep, heh. Mulle tuli hetkeksi mieleen sana immateriaalioikeus kun näin nämä 😀 Että missä menee raja? 🙂 Mutta toisaalta onhan nuo eri näköisiä 😀 Sarjan muut paletit on mustissa simppeleissä koteloissaan ja ne on mun mielestä ihan kivan näköisiä, ne ois riittäneet. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *