Hyvä jumppakassituote

Kädet ylös kuka on huono hoitamaan ja kosteuttamaan vartaloaan ihan vaan laiskuuttaan? Minä ainakin panostan ja läträän kasvovoiteiden kanssa, mutta jotenkin vartalon rasvaaminen jää usein ihan vaan laiskuuttaani, koska se on mukamas niin aikaa vievää.

IMG_7010 kopioi.JPG

 

Koska olen yleensä kauniiden purkkien fanittaja, ei tämä purkki tai sen koommin brändikään aiheuttanut suurta kiinnostusta, mutta kun löysin tämän kesällä äitini kylpyhuoneen kätköistä ja testailin, niin nyt on kyllä pakko sanoa, että tällä kertaa tuotteen käytännöllisyys meni ulkonäön edelle. Tuote on nimittäin ihan älyttömän kätevä käyttää ja vielä ihan hyväkin.

Spray-pullossa oleva tuote oli helppo suihkia muutamassa sekunnissa pitkin kroppaa ja levittää sen kevyen, mutta hoitavan täyteläisen koostumuksen vuoksi. Voide imeytyi nopeasti eikä jäänyt yhtään tahmaisena iholle. Tämän tuotteen voisin oikeastaan kuvitella ottavani jumppakassiin sen helppouden ja nopean imeytyväisyyden vuoksi. 

Plussaa vielä siitä, että iho tuli tosi pehmeäksi ja samettiseksi. Tuoksu on mieto, hieman vaseliinimainen, mutta silti miellyttävä. Ihan kaikista paksuin tuote tämä ei ole, joten oikein kuivaihoisille ei välttämättä riitä, vaikka onkin kuivaihoisille tarkoitettu. Itselläni sääret vähän kutisivat ja kaipasivat lisää voidetta, joten epäilen, että talvipakkasten aikaan olisi riittävä tuote.  

Hyvä tuote nopeutta ja helppoutta arvostaville 🙂 

 

IMG_7013 kopioi.JPG

 

 

 

Kommentit (4)
  1. Minä myös fanitan atoopikkona tuota tuotetta ihan täysillä. Sain sen jonkun kampanjan kautta ilmaiseksi, itse en olisi ikinä tuota kokeilematta ostanut samoista syistä kuin sinäkin, mutta se on ihan älyttömän helppo käyttää ja imeytyy oikeastaan heti, joten käyttö onnistuu kiireessäkin eikä sotke vaatteita. Minulle on ainakin toistaiseksi hyvin riittänyt kosteuttajaksi, vaikka onkin tosiaan hyvin kevyt. Tietysti mikä tahansa on parempi kuin ei rasvaa ollenkaan.

    1. Hyvä kuulla, että myös atoopikolle riittävä tuote! Mietin nimittäin, kun kuivat sääreni tuntuivat siltä, kuin olisivat tarvinneet vielä lisää jotain rasvaa päälle, että riittääköhän tosiaan kovin kuivaihoisille. 

  2. Kiitos vinkistä. Minä olen myös toivottoman huono rasvaamaan itseäni muualta kuin kasvoista. Vartalon kuorinnasta on sentään tullut parin vuoden sisällä rutiini…

    1. Mikä siinä onkaan, että se jää hoitamatta niin helposti?  Pitäisikin muuten harrastaa myös tuota kuorimista useammin, hyvä kun muistutit asiasta! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *