I love me -messut lähestyvät

Tänä viikonloppuna on I love me– messut Helsingin Messukeskuksessa ja olen itse messuilla mukana blogipassilla ensi kertaa. Viime vuonna bongasin ihania tarjouksia ja erityisesti mieleeni oli matkakokoiset ja pienemmät pullot tuotteista, joita messuilla on paljon ja ne ovat hyviä tapoja tutustua uusiin merkkeihin. Ihastuin mm. V10-sarjan seerumeihin, joita en ole raaskinut aiemmin ostaa kovan hinnan vuoksi. Tänä vuonna tarkoitukseni on mennä ainakin yhdeksi päiväksi koluamaan jälleen kaikki hyvät tarjoukset ja tutustumaan uusiin tuotteisiin. Kokosin tämänpäiväiseen postaukseen muutaman messutärpin ja tarjouksen,  joihin kannattaa käydä tutustumassa. 

Ensimmäisenä Lieracin Hydragenist-linjan tuotteet. Seerumi on aivan e-h-d-o-t-o-n suosikkiseerumini sen tuoksun vuoksi ja sarjalla on useita messutarjouksia tuotteista. Ostin itse viime vuonna testiini pienen näytekoon ja rakastuin seerumiin niin paljon, että olen suositellut sitä ystävillenikin pitkin vuotta. Tänä vuonna heillä on taas pienempiä kokoja myynnissä, joten käykää ehdottomasti tuoksuttelemassa tuotetta. Se tuoksu on vaan jotain niin taivaallista. Täysikokoisen seerumin hinta on messuilla 40 euroa ( norm. 52 euroa).

 

 

 

messutärpit015.png

En ole päässyt hypistelemään vielä Cailapin uusia siveltimiä, joten ensitöikseni aion käydä katsomassa minkä laatuisia ne ovat. Ruusukultaiset siveltimet näyttävät ainakin kauniilta ja tarkoituksenani olisi hankkia muutama uusi poskipunasivellin. Cailapin tuotteita on messuilla -20% tarjouksessa.

 

messutärpit017.png

Olen laiska puhdistamaan siveltimiä ja siitä syystä pidän siveltimien pikaputsareista, jolloin pesukertoja voi vähän pidentää. Cinema Secrets on ehkä vähemmän tunnettu brändi kuluttajien keskuudessa, mutta heillä on huippuhyviä tuotteita. Tämä ihana puhdistusneste +  puhdistusrasia on messutarjouksessa 40 euroa.

 

 

 

messutärpit016.png

 

Biozellin sävyttävä tyvispray pelasti päiväni monesti ruskeatukkaisena eläessä, kun vaalea tyvikasvuni näytti pahalta jo kolme viikkoa värjäyksen jälkeen. Tummanruskealla tyvisprayllä sain tyvikasvun piiloon ja sain venytettyä värjäysväliä 8 viikkoon. Tyvispray tuuheuttaa vähän tyveä ja pelasti monesti myös likaiset lättätukkapäivät. Messutarjouksena on 2 kpl tyvispraytä 10 eurolla. Biozellilla on muitakin tuotteita hyvässä tarjouksessa. 

 

image001.png

 

Lopuksi minulle uusi suomalainen tuotelinja Mia Höytö, jolla on mielenkiintoisia tuotteita. Seerumi Lumous on myös tarjouksessahintaan 40 euroa ja itse aion suunnata ständille tutustumaan muihinkin tuotteisiin tarkemmin.  

messutärpit019.png

Suosittelen ottamaan mukaan juomapullon, hyvät jalkineet ja hyvää mieltä. 🙂

Nähdään messuilla!

 

 

Kommentit (2)
  1. Toivon mukaan nähdään messuilla! ProCarella on yleensä ollut hyviä messutarjouksia, itse odotan Phyton tuotteiden tutkimista 🙂 Ja onhan siellä monta muutakin pistettä, oli jo pakko karsia omia tärppivinkkejä postauksessa, kun siitä tuli jo muutenkin vähän liian pitkä 😀

    1. Joo vinkkejä ja suosituksia näkyy nyt joka blogissa tämän viikon! 🙂 Onhan siellä vaikka mitä ihanaa tarjolla, ei taida yksi päivä riittää kaiken koluamiseen 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *