I Love Tigers luomiväripaletit ja uusi sivellin

Tänään esittelen teille kaksi luomiväripalettia, jotka olivat paitsi laadultaan positiivisesti yllättäviä, mutta niiden ostamisella voi tehdä myös hyväntekeväisyyttä tiikereiden hyväksi. Sokoksen omalla kosmetiikkamerkillä We Care Iconilla on nimittäin myynnissä kaksi luomiväripalettia, joista jokaisesta myydystä paletista lahjoitetaan yksi euro WWF Suomelle tiikereiden suojelutyöhön. 

Tiesittekö, että tiikereiden salametsästys ja lajien pirstoutuminen mm. maatalouden myötä on aiheuttanut sen, että 97 prosenttia tiikereistä on menetetty ja kokonaiset 2 tiikerilajia on kuollut sukupuuttoon viimeisen sadan vuoden aikana? Tiikereitä uhkaa myös geneettinen taantuminen, joka on vaikuttanut kielteisesti tiikereiden elinkykyyn ja urostiikereiden hedelmällisyyteen.  

WWF on mukana tiikereiden suojelutyössä ja heidän tavoitteensa on saada kaksinkertaistettua tiikereiden määrä vuoteen 2022 mennessä. Lisäksi WWF pyrkii estämään mm. salakuljetusta ja valvoo elinolosuhteita ja laitonta kaupaa tiikerien ruumiinosilla. 

 

kansikuvaicon.jpg

 

Paletit tunnistaa WWF:n logosta ja raidallisesta ruskeasta pakkauksesta.  I Love Tigers -paletteja on kahdenlaista, elokuussa myyntiin tullut Nude, joka sisältää kauniita vaniljan ja maitokahvin sävyjä, sekä marraskuussa ilmestynyt Party, jossa on helmiäisiä sisältäviä luomivärisävyjä juhlavampaan meikkiin. 

 

iconpaletitkopio3.jpg

 

Ensialkuun myönnän, että olen ennakkoasenteinen edullisempien merkkien suhteen, tarkoittaen, että oletan luomivärien olevan heikompilaatuisia kuin ammattikosmetiikan tai selektiivisen sarjojen tuotteet. Edullisen merkkien luomivärit usein joko varisevat jo levitysvaiheessa, tai sitten niissä ei ole tarpeeksi pigmenttiä.

Olenkin luomivärien suhteen aika kriittinen ja käännyn usein automaattisesti mm. Make Up For Everin, Make Up Storen ja viime aikoina Urban Decayn luomivärien puoleen, joissa pigmenttisyys on taattua laatua. 

 

iconpaletitkopio2.jpg

 

We Care Iconista lyhyesti sen verran, että kyseessä on siis Sokoksen oma kosmetiikkasarja, joka seuraa ajan trendejä, pyrkii toimimaan mahdollisimman ekologisesti, suosii suomalaisen naisten väreihin sopivia sävyjä ja haluaa tehdä hyvää mm. näiden hyväntekeväisyystekojen myötä. Olen käyttänyt entuudestaan We Care Iconin huuli- ja kynsituotteita ja ne ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä, mutta luomiväreistä minulla ei ollut aiempaa kokemusta.

Testailessani paletteja ensimmäistä kertaa, hyvää laatua ennakoi se, että luomivärit eivät pöllyä vaan ovat koostumukseltaan ns. tiivistä. Luomiväriswatchit levitettyä iholle, huomaan myös kuinka pigmenttisiä värit ovat. Olen kyllä joskus kuullut Nude-palettia vertailtavan jopa Urban Decayn luomiväreihin, enkä oikeastaan ihmettele sitä nyt. Pakko siis myöntää olleeni väärässä ennakkoasenteineni ja kertoa, että nyt on kyseessä laadukkaat paletit, joista väriä irtoaa hyvin. 

 

iconpaletitkopio9.jpg

 

Näistä kahdesta paletista tykästyin ehdottomasti enemmän Nude-palettiin, sillä siinä on tosi kauniit ja pehmeät värit.  Paletti sisältää hyvät perusvärit luonnolliseen nudemeikkiin; vaniljaiseen, valkoiseen ja roosaan taittavat vaaleat, sekä taupen, vaalean ja keskiruskean helmiäiset ruskeat. 

Nude-paletti on mielestäni loistava paletti niille, jotka vieroksuvat voimakkaita värejä ja etsivät turvallista palettia arkimeikkiin. Vaikka paletin sävyt ovat nude-sävyjä, niillä saa tehtyä kauniin arkimeikin ja esimerkiksi liikkuvan luomen kauniin tasaisen vaaleaksi (varsinkin niillä, joilla verisuonet kuultavat ihon läpi). 

Näiden värien kanssa on oikeastaan vaikea mennä pieleen, jos tuntuu siltä, etteivät omat taidot riitä meikkaukseen. Vaikka rakastankin Urban Decayn 15-20 sävyä sisältäviä paletteja, on kuusi kappaletta sävyjä yhdessä paletissa ihan riittävä määrä perusmeikkiin arkisin. 

 

iconpaletitkopio8.jpg

 

Party paletti sisältää helmiäisempiä ja luumuun taittavia sävyjä, joilla voi loihtia kauniin luonnollisen meikin iltaan. Sävyinä on vaniljaisen helmiäisvaalea, mattainen vaalea, vaaleanharmaa, kultainen helmiäinen sekä kaksi hieman luumuun/violettiin taittavaa helmiäissävyä. Luomiväreissä on kivasti helmiäistä ja kaikenkaikkiaan paletissa on kauniit sävyt. Ainoastaan harmaan sävyn koin itselle vieraaksi sävyksi, sillä käytän usein mieluummin lämpöiseen, kuin kylmään taittavia sävyjä.

 

iconpaletitkopio1.jpg

 

We Care Iconilla on lisäksi myynnissä laadukkaita luomivärisiveltimiä, joista minulla ei aiemmin ollut myöskään kokemusta. Uusin sivellin on kaksipäinen, jossa toinen puoli on pehmeä häivytyssivellin ja toinen pää on pienempi, litteäpäisempi sivellin. Litteäpäisellä siveltimellä saa työstettyä tarkemmin väriä esim. luomivakoon tai silmän alapuolelle ja toinen puoli sopii hyvin häivyttämiseen. 

 

iconpaletitkopio4.jpg

 

Kaksipäiset siveltimet jakavat mielipiteitä, mutta ne jotka niistä pitävät, tässä on erittäin hyvä ja edullinen combo. Siveltimen laatu on ihanan pehmeä ja silti jämäkkä, joten tämä jää ehdottomasti käyttööni ja sujahtikin heti meikkipussiini monikäyttöisyytensä vuoksi.

 

iconpaletitkopio6.jpg

iconpaletitkopio7.jpg

 

Kuten näkyy, pigmenttiä luomiväreissä löytyy ja kaikki Nuden sävyt ovat kauniita ja monikäyttöisiä. 

 

iconswatchit02kopio.jpg

 

Party-paletin ensimmäinen sävy vasemmalta on irtonaisempaa, ja sopii hileeksi muiden värien päälle tuomaan lisäkimalletta. 

 

iconswatchit05kopio.jpg

 

We Care Icon tuotteita myydään Sokoksilla ja Emotioneissa ja tuotteet ovat hajusteettomia ja parabeenittomia. Hintaa I love Tigers paleteilla on 17,90 euroa ja siveltimellä 5,90 euroa. Ja hei ne tikrut <3. 

Oletko sinä kokeillut jompaa kumpaa palettia vielä? Kumpi näyttää kivemmalta? 

 

*tuotteet saatu testiin

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (4)
  1. Nude-paletti kyllä vaikuttaa sellaiselta, että se täytyy jossain vaiheessa kyllä hankkia 🙂 Toisaalta, ei tuo juhla-palettikaan hullummalta näytä!

    1. Ja ei ole hinnallakaan pilattu, lasken aina paleteissa, että mikä tulee yksittäisen luomivärin hinnaksi ja näissähän se jää alle 3 euroon. Sillä hinnalla luulisi luomivärin olevan kuraa, mutta nämä ei kyllä olleet, suosittelen kokeilemaan!

  2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
    16.12.2015, 17:54

    Nude paletti on tosi kaunis, voisin harkita sen ostamista ja hyväntekeväisyys on aina plussaa 🙂

    1. Joo se on tosi kaunis, tosi hyvät värit valittu samaan palettiin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *