Ihan paras kuivashampoo!

Hiustuotteet ovat minulle nykyään sellainen tuoteryhmä, että niissä pitää olla jotain todella kivaa tai erikoista, että ne päätyvät blogiini.

Yksi uusista ja hyvinkin erikoisista tuotteista on Four Reasons No Nothing sarjan Sensitive Dry Shampoo Foam, joka on niin mahtava tuote, että siitä oli pakko tulla vinkkaamaan. Erikoista tuotteessa on se, että perinteisesti suihkepullossa oleva puuterimainen kuivashampoo on tässä tuotteessa vaahtona.

Olen kaivannut tehokasta kuivashampoota, joka pidentäisi pesuväliä ja tuuheuttaisi tyveä. Tuotteen pitäisi olla myös tuntumatta hiuksessa.

Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo Foam on loistava, tehokas tuote ja tiedän jo nyt ostavani sitä jatkossa lisää. Tuote kuivattaa likaisen oloiset hiukset ja hiuksista tulee puhtaan tuntuiset. Samalla tuntuu, että tuote myös tuuheuttaa hiusta ja pehmeä päätä myöten valuva hius on paksumman tuntuinen.

Yleensä pidän tuoksuvista hiustuotteista, mutta yllättävää kyllä, tähän tuotteeseen tuoksuttomuus sopii. Sillä tavoin, että se tuntuu puhdistavan ja freesaavan hiukset ilman mitään ylimääräistä, kuten tuoksua.

Hiukseni ovat kolmantena päivänä pesun jälkeen sillä rajalla, että ne olisi voinut pestä edellisenä päivänä. Pitkän, paksun ja suoristamista kaipaavan hiuksen pesu ja kuivattaminen on vain niin työlästä, joten sinnittelen kolmannen päivän kuivashampoon voimilla. Four Reasons Sensitive Dry Shampoo Foam on niin hyvä, että hiukset tuntuvat miltei vastapestyiltä. Voisin hyvin pidentää pesuväliä vielä yhden päivän verran.

Kieltämättä märän vaahdon levittäminen tyveen tuntui ensin hassulta, mutta tuote toimii. Levitän vaahtoa reilun kämmenellisen hiusteni tyveen ja hieron sitä hetken, jotta vaahto ”sulaa” tai asettuu tasaisesti joka puolelle. Tämän jälkeen harjaan hiukset läpi ja hetken päästä vaahdon kuivattua hius on taas puhtaan tuntuinen ja ilmava.

Tuote sopii herkällekin hiuspohjalle ja se sisältää riisitärkkelystä, joka häivyttää hiuksesta rasvaisuutta. Vaahtomainen tuote on lisäksi loistava, sillä se ei pölise, ei mene henkeen tai jätä hiusta vaaleaksi, joten se sopii myös tummille hiuksille. 

Lopuksi vinkki kuivashampoon käyttöön. Lisää kuivashampoo jo edellisenä päivänä hiuksiin, ennen kuin hiukset kerkiävät rasvoittua. Itse lisään tuotetta usein toisen päivän iltana, jolloin kolmantena päivänä hius ei missään vaiheessa tunnu tyvestä likaiselta.

Tämä tuote on 10/10. Yltää vuoden parhaimpien tuotteiden joukkoon!

Tuotetta bongasin myynnissä esim. Sokokselta.

 

Miltä tuote kuulostaa?

Kommentit (1)
  1. Tätä on hehkutettu, joten tää on otettava myös itselle testiin 🤩 .

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *