Ihan paras rajausväri!

Minun on pitänyt vinkata tästä rajauksesta jo iäisyys, mutta aina jokin ihana uutuustuote kiilaa eteen ja innostun kirjoittamaan niistä. Tässä on yksi meikkituotteista, jota ilman en voi elää :) 

 

 

Bobbi Brownin Long-Wear Gel Eyeliner on palkittu rajausväri, jonka koostumus on geelimäinen ja se pysyy iholla ihan älyttömän hyvin kuivahduttuaan. Rajausväriä on helppo työstää ja koostumus antaa anteeksi myös epävakaan käden paremmin kuin tarkkaa rajaamista vaativat nestemäiset eyelinerit. Käytän itse tuotteen kanssa Real Teqniguesin rajaussivellintä (hopeahylsyinen) ja sillä saa töpöteltyä sekä kapeaa rajausta ripsirajaan ja tehtyä tarvittaessa paksummatkin siipirajaukset. 

 

 

Olen huomannut, että tämä tuote pysyy parhaiten rasvoittuvalla silmäluomella ja vaikka silmät vuotaisivat niin väri ei lähde leviämään silmäkulmasta, kuten esimerkiksi nestemäiset eyelinerit. Kynät ja muut rajausvärit taas lähtevät helposti leviämään jos liikkuva luomi rasvoittuu, mutta tämä rajaus on ja pysyy! 

 

 

Ostin joskus tuplapakkauksen hyvästä tarjouksesta Finnairin lennolta, mutta yksittäisiä tuotteita saa Bobbi Brownin pisteestä Stockmannilta. 

Tuotteen hinta on 27 euroa ja se kestää todella pitkään. Suosittelen!

 

 

 

 

Kommentit

kauneudellaemmi

Hei hyvä tietää, että tää on hyvä tuote! Pitänyt monta kertaa ostaa kokeiluun :) Säilyykö pakkaus hyvin vai kuivuuko helposti?

ohsomanyreasons

Tuote on ollut mulla vuoden ja yli eikä osoita kuivumisen merkkejä. :) Se on koostumukseltaan enemmän sellaista vahamaista kuin geelimäistä ja vaatii vähän jämäkämmän siveltimen kuin nestemäiset tuotteet. 

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Kiitos vinkistä, laitan tuotteen korvan taa. :)

ohsomanyreasons

Ole hyvä <3

Myy / Nutturapää (Ei varmistettu) http://www.nutturapaa.com

Tää on munkin ehdoton suosikki! Varsinkin sisäluomelle, ei ärsytä yhtään ja pysyy kuin tauti :)

ohsomanyreasons

Ooh! Sisäluomelle en olekaan kokeillut! Tää on kyllä ihan huippu tuote :)

Kommentoi