Ihan paras rajausväri!

Minun on pitänyt vinkata tästä rajauksesta jo iäisyys, mutta aina jokin ihana uutuustuote kiilaa eteen ja innostun kirjoittamaan niistä. Tässä on yksi meikkituotteista, jota ilman en voi elää 🙂 

 

bobbybrownrajaus2.jpg

 

Bobbi Brownin Long-Wear Gel Eyeliner on palkittu rajausväri, jonka koostumus on geelimäinen ja se pysyy iholla ihan älyttömän hyvin kuivahduttuaan. Rajausväriä on helppo työstää ja koostumus antaa anteeksi myös epävakaan käden paremmin kuin tarkkaa rajaamista vaativat nestemäiset eyelinerit. Käytän itse tuotteen kanssa Real Teqniguesin rajaussivellintä (hopeahylsyinen) ja sillä saa töpöteltyä sekä kapeaa rajausta ripsirajaan ja tehtyä tarvittaessa paksummatkin siipirajaukset. 

 

parhaat siveltimet7.jpg

 

Olen huomannut, että tämä tuote pysyy parhaiten rasvoittuvalla silmäluomella ja vaikka silmät vuotaisivat niin väri ei lähde leviämään silmäkulmasta, kuten esimerkiksi nestemäiset eyelinerit. Kynät ja muut rajausvärit taas lähtevät helposti leviämään jos liikkuva luomi rasvoittuu, mutta tämä rajaus on ja pysyy! 

 

bobbybrownrajaus.jpg

 

Ostin joskus tuplapakkauksen hyvästä tarjouksesta Finnairin lennolta, mutta yksittäisiä tuotteita saa Bobbi Brownin pisteestä Stockmannilta. 

Tuotteen hinta on 27 euroa ja se kestää todella pitkään. Suosittelen!

 

bobbybrownrajaus1.jpg

 

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (6)
  1. Myy / Nutturapää
    11.4.2017, 20:22

    Tää on munkin ehdoton suosikki! Varsinkin sisäluomelle, ei ärsytä yhtään ja pysyy kuin tauti 🙂

    1. Ooh! Sisäluomelle en olekaan kokeillut! Tää on kyllä ihan huippu tuote 🙂

  2. Kiitos vinkistä, laitan tuotteen korvan taa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *