Ihanat japanilaiset V10 seerumit

Rakastan seerumeita. Panostan mieluummin laadukkaaseen seerumiin, kuin hoitovoiteisiin ja joskus hetken ilman seerumia olleena tunnen laimenlyöneeni ihoni hoitoa. Varsinkin kosteuttavan seerumin poisjättäminen tuntuu heti, kun iho samenee ja kuivuu.

Seerumit ovat tehotuotteita, jotka sisältävät tiivistetyssä muodossa tehoaineita ja ne imeyvät syvemmälle ihoon mm. hoitaen, kosteuttaen ja kirkastaen ihoa. Testailen ja etsin täydellisiä seerumeita iholleni jatkuvasti, mutta parin sarjan seerumit ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen, ja yksi niistä on japanilainen sarja V10. 

V10 sarjan seerumeissa yhdistyy kaksi asiaa josta pidän; aasialaisuus ja räätälöidyt seerumit erilaisiin iho-ongelmiin. Luonnon raaka-aineita hyödyntävä sarja on japanilainen ja tuotteissa yhdistyy uusimmat teknologiat ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteetSarjalla on myös muita mielenkiintoisia tuotteita, mutta tunnetuin sarja on kenties seerumeistaan. 

 

 

v102.jpg

 

V10 seerumeita on yhteensä 10 erilaista, kukin tarkoitettu yleisimpiin iho-ongelmiin. Meillä kaikilla on erilaisia tarpeita ja ongelmia ihossamme, yksi kaipaa virkistystä samealle iholle, toinen kosteutusta kuivalle iholle ja joku taas vahvistusta. V10 seerumeiden ideana on, että niitä voi käyttää yksinään, mutta tehokkaamman ja räätälöidymmän hoidon saa sekoittamalla niitä keskenään. 

 

v103.jpg

 

Olen testannut aiemmin sarjan hyaluronihapposeerumia, mutta tällä kertaa tein V10 sivuilla seerumitestin, joka kertoi mitkä seerumeista olisivat parhaimmat ihotyypilleni. Ihotyyppini on ikääntyvä pintakuiva sekaiho, se tuntuu välillä samelta ja väsyneeltä ja kaipaan sille kosteutta, virkistystä, uudistavaa tuotetta. Testin mukaan minulle kolme parasta seerumia ovat: 

Hyaluronihapposeerumi 

Kosteuttaa pintakuivaa ja kosteusköyhää ihoa. Iän myötä hyalurunihapon määrä iholla haihtuu, jolloin iho kuivuu ja veltostuu. Hyalyronihappo tehokosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kimmoisammalta välittömästi. 

Avitamiiniseerumi 

Uudistaa ja nuorentaa ikääntyvää ihoa. A-vitamiini on tehokas raaka-aine ikääntyvälle iholle ja se kirkastaa ja silottaa juonteita. 

Aminohapposeerumi 

Heleyttää, kosteuttaa, pehmentää, uudistaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Aminohapposeerumi sisältää 8 erilaista aminohappoa ja se parantaa ihon luonnollista suojaa ja kollageeni lisää ihon kimmoisuutta. 

 

v101.jpg

 

Seerumit ovat ihanissa pipettipulloissa ja jokaisella seerumilla on oman värisensä pullo. Seerumit ovat täyteläisen ja laadukkaan tuntuisia ja esimerkiksi sinisessä pullossa oleva kosteuttava hyaluronihappo on ihanan geelimäisen paksua koostumukseltaan. Jopa niin, että tippaa on melkein hankala saada ulos pipetistä. 

 

 

v104.jpg

 

Seerumeita on tarkoitus laittaa iholle kolmen tipan verran,  mutta hyaluronihapposeerumi on niin täyteläistä, että sitä riittää melkein yksi tippa koko kasvoille.

Jos tuotteiden hinta olisi vähän kukkaroystävällisempi, niin käyttäisin niitä varmasti jatkuvasti. Täysikokoisten pullojen hinta pyörii seitsemänkympin paikkeilla, mutta onneksi niitä on saatavilla myös pienempiä kokoja, jos kerralla ei raaski ostaa täysikokoisia purkkeja. 

Sarjan tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaleja, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita ja ne sopivat myös herkälle iholle.

Tuotteita on saatavilla apteekeista. 

 

*tuotteet saatu testiin 

 

Kommentit (1)
  1. C- ja A-vitamiiniseerumi ovat näistä ihan mun lempparit. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *